Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Jedno je od onih lepih jutara.Skuvala sam kafu ( koju sam nedavno počela da pijem ) ,istuširala se,namazala losionom telo i sada sedim na mojoj omiljenoj terasi.Po prvi put nakon dužeg vremena čak sam i uspela da malo noći prespavam.

Ovaj dan je moje parče mira koje ću da iskoristim maximalno.Od sutra kreću obaveze i vraćam se u NS.

Da vidimo ovako,sinoć se nešto dogodilo.Možda ne teoretski ali mome umu jeste.

Kada želite da krenete dalje nekada je da zatvorite jedno poglavlje života i okrenete novi list.

Kraljica drame kakva jesam nikada to nisam radila nečujno i nenametljivo.To je uvek nekako moralo da se obeleži.Šta će mi kraj bez teatralnig završetka ? Verovatno pogrešno potpuno ali tako je.

Mužu sam poslala pismo u kome sam mu rekla da se pretnji ne bojim.Da nismo važni ni on ni ja nego dete.Da dete najviše ispašta.Da se ne inati meni nego detetu.Da bih zbog deteta sve uradila.Mogla bih ja još ali da Vas davim ne želim.U tom pismu ostavila sam deo svoje duše.Zamolila sam ga da se zbog deteta vrati.Zatim ukoliko ne želi da uspostavimo normalnu komunikaciju zbog deteta.Zakazala sam u savetovalištu ,kako su nam odredili u sudu i obavestila ga.

Na deo duše koji sam ostavila u pismu dobila sam ponovo uvrede.

Ne žalim što sam pismo poslala.Ali ako neko nije u stanju da prepozna i ako je nastavio da vređa šta će mi ? Tek sada mi je srce na mestu.Šta će mi čovek koji tako razmišlja.Po prvi put počinjem da mislim da čak za moje dete ne bi bilo dobro da živi sa takvim čovekom.Možda grešim.Nikoga ja ne odvajam.Dete mu nikada branila da vidi nisam.Meni međutim takav čovek ne treba.

Kad je bal neka sve utvare budu na njemu :)

Vreme je bilo i da se raščisti sa virtuelnim.Svako je otišao svojim putem.Uvek ću mu biti zahvalna što me je iščupao iz jednog perioda života i javio se kada mi je bio najpotrebniji ali šta će mi mailovi ,kontakti,podsećanja....?

Vreme je da se krene dalje.Bez osvrtanja.Bez preispitivanja.Bez analiziranja .

Jednu sam stvar naučila ( iako su mi mnogi govorili da je oduvek tako bilo i zamerali mi na tome )Uvek treba sami sebi da budemo na prvom mestu.Najpre mi,naša deca,nekoliko mesta prazno pa svi ostali.

Ukoliko sebe ne postavimo na prvo mesto niko to neće učiniti umesto nas.

Možda ćete sada reći da sam sebična,nadobudna,uobražena.Ali nije tako.Samo sam vremenom naučila da cenim i poštujem sebe i zadovoljavam sopstvene potrebe.

Kafa nema tako loš ukus kako sam smatrala godinama.Možda bi povremeno trebalo da barem pokušamamo da iskusimo nove stvari,promenimo stil,probamo jelo koje nikada nismo voleli,odgledamo emisju od koje smo se gnušali...ko zna.Ljudi se menjaju.

Možda i jeste čitav ključ u promenama.

Što se mene tiče danas se smešim nakon dužeg vremena.

Kao da mi je sa leđa pao ogroman teret.Možda je čitavoj ovoj mojoj odluci doprinelo moje jučerašnje zdravstveno stanje.

Ako je tako onda je ona rečenica da se sve dešava sa razlogom tačna.

Gledam u hotele smeštene sa druge strane ulice.Jutro možda i jeste pomalo sumorno ali bolje i tako nego da sunce dreči.

Smešim se.Zatvaram poglavlje starog života i okrećem novi list.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Tosa-sale (41)
Drago mi je što si ovog jutra raspoložena,vedra, nasmejana...tako i treba ...pokušala si da neke stvari vratiš gde im je i mesto prvenstveno zbog malog ANĐELA, nisi uspelatj: nisi naišla na razumevanje druge strane.
Zelim ti svaku sreću u životu i da ubrzanim koracima ostvaruješ sebi zadate cilljeve prvenstveno zbog malog ANĐELA!!! Uz poljubac želim ti lep i prijatan dan...!!!
#1, 15.05.2011 - 12:33
Hvala ti na ovom prelepo komentaru !Želim i ja tebi svaku sreću...Takođe,želim ti lep dan ,da uživaš u njemu i zahvaljujem ti se što me čitaš !
15.05.2011 - 13:11