Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
lunavanja blog

Mesecu je potrebno 28 dana da prođe Zodijakom. Svojim hodom, kako je dokazano, Mesec deluje, zavisno od svog položaja, na rast svega živog u prirodi, na plimu i oseku, na ljudski um i emocije, kao i na zdravlje i izgled. Pokušajmo da živimo u skladu sa njegovom energijom. Naši davni preci su to umeli, pa zašto ne bismo mogli i mi?

Ako se osećate puni energije, bezbrižni i razdragani, tada je najverovatnije Mesec u povoljnom aspektu u odnosu na vašu natalnu ili solarnu kartu, odnosno planete u njima. Ako ste, pak, razdražljivi, napeti ili depresivni i pesimistički raspoloženi, on verovatno tada pravi neki „teži" aspekt sa nekom planetom u vašoj astro karti, i na taj način, provocira i testira vaše emocije.

Naučimo da položimo lekcije koje pred nas stavlja Mesec u nastupajućem periodu. Iskoristimo povoljno vreme i od svakog dana uzmemo najviše što možemo. BUDIMO ISPUNJENI MIROM I SREĆOM!

Mesec, ili Luna, menja znak otprilike na svaka dva dana, i u zavisnosti od toga koliko smo osetljivi po prirodi, može doći do promene u okviru naših emocija, naročito u trenucima kada Mesec prolazi pored našeg Sunca, ili drugih značajnih planeta. Ako pažljivo posmatramo promenu Meseca u periodu od nekoliko meseci, moći ćemo da uskladimo naše najvažnije aktivnosti sa povoljnim danima, kada je najverovatnije da budu uspešno obavljene.



 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Mirko (44)
E pa ne slazem se s tim..
Cemu onda sunce..ako je mesec taj koji pokrece i prirodu i ljude???
Hoce li te mesec ogrejati lepse i toplije od sunca?
Hoce li ruza pricvatati jer joj mesecina treba a ne sunce?
..jos nekih losih stvari ima ak nebih ovde o tome..
Da,utice mesec na ljude,prirodu aaali negativno.
Imamo;
Svetlost i tamu,
Tugu i srecu,
Dobre i lose ljude,
Imamo mesec i sunce.
Nadam se da je sad jasnije..
#1, 06.09.2013 - 08:56
 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova