Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Acahari blog

ŠTA MUŠKARCI,ZAPRAVO,ŽELE ?

ŠTA MUŠKARCI,ZAPRAVO,ŽELE ?

Kada sam imao četrnaest godina,mnogo sam želeo da imam devojku. Maštao sam o plavuši sa velikim grudima,starijoj od mene.
Nadao sam se da ću je jednoga dana naći...

Sa šesnaest godina sam imao devojku,ali me ona i nije baš volela. Zaključio sam da mi treba neka druga,sa puno žara,strastvena devojka..

Na fakultetu,u dvadesetim,zabavljao sam se sa strastvenom devojkom. Ali,ona je bila previše emotivna,za racionalnog-mene.
Bila je spektakularna,bila je kraljica drame..oduševljavala se,plakala,pretila samoubistvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna devojka sa stabilnom ličnošću..

Sa dvadeset sedam godina sam našao veoma stabilnu devojku,ali ona je bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikada se ni oko čega nije uzbudjivala. Život je postao tako dosadan,pa sam zaključio kako mi,ipak,treba uzbudljivija devojka..

Sa trideset dve godine sam našao uzbudljivu devojku,ali nisam uspevao da održim korak sa njom. Jurila je neprekidno od jedne do druge stvari,bila je neumorna,nigde se nije duže zadržavala, bila je nepresušne energije.
Činila je lude,iznenadne stvari i činila je mene koliko srećnim,toliko i ožalošćenim. Zapravo,upočetku je bila zaista zabavna i vrlo inspirativna,
ali sam na kraju,ipak,zaključio da ona,jednostavno,ne sledi moj pravac u životu. Tako sam odlučio da nadjem devojku koja zna šta hoće..

Kada sam napunio čerdeset godina našao sam pametnu devojku koja je čvrsto stajala na zemlji,a uz to bila je neverovatno ambiciozna.
To je bila Ona koju sam tražio,njome sam se oženio.
Ali,pokazalo se da je ona bila previše ambiciozna za moj ukus i naterala me je da se razvedem od nje,nakon čega je bezosećajno pokupila skoro sve što smo zajedno stekli..

Danas,u svojim pedesetim,mislim da sam,osim što sam stariji,svakako i daleko mudriji. Moj sadašnji izbor je mladja plavuša sa velikim grudima...definitivno!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

))) eto vidiš da i Vi kao i mi žene pojma nemate šta želite )) barem se javno priznao.Pozdravljam te.....Poslednju rečeniu koju si priznao posebno pozdravljam...ona je istina ali je ne izriču puno puta
#1, 20.05.2011 - 17:57
Upravo tako kao sto si i rekla...
20.05.2011 - 19:16