Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

KERI I ZVERKA ( CHAT NA MAILBOXU )

Evo me.Nakon čitavog dana petljanja po raznoraznim ustanovama ,podizanje plate ( koja još uvek nije stigla -da sam barem znala a ne da čekam u zagušljivoj pošti najmanje pola sata) ,plaćanja računa sa nepostojećim novcem,traženja bolovanja po milioniti put....

Evo me.Sedim na mojoj terasici.Pijuckam ledenu kafu.Posmatram bulevare kako se ukrštaju i pišem za Vas.Postali ste mi dragi.Na onaj drugi blog sada retko svraćam.

Svi se mi ovde dopisujemo po malo sa nekima na mailboxu.To je privatno.To mi se dopada.Da je tako i na onom blogu bilo bi zasigurno sve drugačije.
Upoznajemo se,ćaskamo,postajemo dragi jedni drugima,stičemo prijatelje,ljubavi...

Postoji jedan čovek sa kojim se s vremena na vreme dopisujem .Nikada se nećemo videti.Ne želimo to ni on ni ja.Razmenimo svaki dan po koju i moram Vam reći nekako me bocne uvek u sopstvenu podsvest.

Kao da je njen eho.Moram takođe priznati da sam dugo sumnjala da je to onaj moj virtuelni o kome sam Vam pisala,pisala mu pismo,šta sve nisam...

Zaista umeju da slože slične reči a razmišljanja su im gotovo identična.I sada ja pomalo sumnjam ali hm mislim ipak da nije.

Dakle reče meni eho moje podsvesti.

Ti i taj tvoj ste kao Keri i Zverka.On je kao nekakav nedodirljiv ,zavodnik.Ti pišeš o Vama bla bla bla

Pa onda nastavlja .Ako nisi želela da te pronađe zašto si bacala kamenčiće do kućice kao ivica i marica ( moram da priznam smejala sam se zbog ove izjave čitav dan taj :)))

A ja ću njemu :Ako nije želeo da me pronađe zašto me je tražio ?

Zamisli se on dobro ( videlo se po minutaži nakon koje je stigao odgovor :))

Pa kaže,tako su se tražili Keri i zverka godinama.Uskoro ćete Vi da vratite onu vašu zanesenost i biće sve kao pre.

Nikaaaaaaaaaaaaako odgovaram besno !

Ćao.Zdravo.Doviđenja.Rekoh mu srećan ti put ( i zamislite slučajno otputovao baš tada :)

E sada nije ovo tema posta iako postoje zaprvo dve teme ( neznam da li ću uspeti da ispišem sve sada )

Nemam nameru da vraćam nikakvu zanesenost.Nemojte pomisliti da je o tome reč.

Ja samo želim da znam da li se prvobitna zanesenost jedne ljubavi ( koja recimo hipotetički još trajhe ovekovečena vezom ) može vratiti ?

Zaljubljenost,zanesenost,požuda ....kako god želite .Ali onaj prvi osećaj.Onda kada se tek upoznajete.Onda kada tu osobu zamišljate svake sekunde.Onda kada stane čitav svet.Onda kada je kako ja volim da kažem požuda na tronu.

Da li se ikada taj osećaj može vratiti ,sa istom osobom naravno ?

E to je već pitanje koje Vama postavljam jer nisam mudra da o njemu čak ni diskutujem a ne da dam na njega adekvatan odgovor.

Nisam tako nešto još doživela.Možda neko jeste pa želi da podeli to sa nama.

Postoji još jedno pitanje koje me muči.

Ovih dana sam malo analizirala Vaše odgovore na post chat,net...ljubavi,malo proučavala primere ljudi koje poznajem iz real life i nešto zaključila ( možda grešim to su samo moja zapažanja )

Svako ko je imao tu neku virtuelnu ljubav ( kakav god ishod na posletku bio ) ostavila je upečatljiv trag u njegovom životu.

Zbog čega ?

Da li zbog toga što ovde vešto baratamo rečima ?

Zato što smo imali dovoljno vremena da osmislmo sliku savršene osobe pre nego što je upoznamo ?

Zato što smo iza tastature krili naše osmehe,poglede,suze ?

I kao po nekom pravilu ( ne nužno opet samo uočavam ) niko od nas ne bi želeo da ponovi istu ljubav.Možda baš zato što je ostavila takav trag.

Možda zato što nas virtuelne ljubavi vidno menjaju pred očima javnosti pa sve ozgleda uveličano kao kada pod lupu stavimo ?

Ni na to pitanje odgovor nemam a mogla bih do sutra ali neću.

Čekam da mesec izađe pa da ponovo pišem njemu.Ne Tom,nego Tom nekom koga nisam još uvek upoznala.

Ukoliko su virtelne ljubavi probudile u Vama emocije,talenat za pisanje...činite to.Zbog sebe.Ne zbog te osobe.Uostalom ma kome da pišemo na posletku,pišemo za sebe i sebi.Sećate se one moje teorije da se zaljubljujemo u sopstveni odraz ( ha i za nju dobih isnpiraciju od pomenutog gospodina eha moje podsvesti ).

Bilo kako je bilo,sećajte se po lepom.Ili pišite ili se samo nasmešite i recite sebi.Bolje da sam probao nego da nisam.

Nisam strpljiva kao Keri ,pa da čekam Zverku 10 god.Nisam više ni zaljubljena u Tog nekadašnjeg mog.Ali ću zato da pišem.Pisanjem dušu hranim.

-Princezice možeš Ti da lažeš sebe koliko god želiš ,govori mi eho

Ako mogu ima da lažem.Ima i da pišem.Ima i da upoznam jednom nekoga,Tog mog kog večito prizivam u tekstovima.Možda ga već poznajem samo treba da shvatim da je to on.

Poljubac šaljem mom ehu podsvesti.

Lepo je ponekada razmeniti par reči sa nekim kog nikada nećeš upoznati.Tada su čini se one najiskrenije. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

333Jovan (61)
,,iskrenost je najiskrenija kad je osetiš a dali pisanjem ili uživo...ma i nije bitno..
#3, 22.05.2011 - 00:13
Uglavnom uživo Jovane moj.Uživo...
22.05.2011 - 00:17
Duvale,evo ponovo nešto razmišljam...trebalo je da ovaj post bude upravo ta tema ...ali kako ja večito imam gomilu pitanja...otplivam često...
#2, 20.05.2011 - 21:50
Moj Ti,nikako promašio temu nisi ! Nego poentu si izveo bolje nego ja u postu.Vidiš slažem se u potpunosti sa tim...ali svakakvih ima.Kao što Ti kažeš takvi sebe lažu ali ne kapiraju...ma kada bolje razmislim neka se komentar ovaj na post nadoveže.Potpisujem ga !
#1, 20.05.2011 - 21:36