Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Juče mi se javio onaj moj tip.Onaj što se dopisujemo i što se nikada nećemo videti ni čuti.Eho moje podsvesti.Onaj,što me podseti na nešto što možda ne bih želela da znam.

Pita me zašto sam se iz NS vratila i odjednom počela da pišem tužne postove.A onda se javio i umišljeni virtuelni koji misli da mu pripada čitav svet.

Pa sam onda rešila da se malo propitam i dam sebi odgovore na neka pitanja.

Problemi oko razvoda ,posla i petljanja oko istog traju nekoliko meseci.A onda me je zapljusnuo talas čarolije i kao da sam ih gurnula pod tepih.Bili su oni tu ali hipnotisana nisam uspela da ih vidim.

Sve je izgledalo,bolje,lakše...ne zato što je tako bilo.Zato što sam ja tako želela.

Eho kaže da još uvek volim virtuelnog.Ja opet mislim da nije tako.Ako je iko stručnjak za uveličavanje onda sam to ja.Ako od palanke hoću da načinim veliki Rim ima da to učinim.Ja sam ta koja je od čitave priče napravila oblakoder pa se sada čudim što i ovaj i onaj i onaj treći misle da sam zaljubljena u njega.

Što je najgore uveličavamao stvari baš onda kada imamo najviše problema.To činimo da bi oni izgledali nekako sitniji.Ako postoji neko ko će nam pomoći u tome onda je bajka potpuna.Bajka koja vodi u najveću glupost.Živeli srećno do kraja života.Bajku koja ne postoji.

Sve sam te ljubavi ( sem one jedne jedine prave ) ja uveličavala.Verovatno sam tako radila nesvesno u vezama.I koliko bih ja uveličavala priču sebe bi uveličavali ti koji su samnom bili u toj priči.

To Vam je kao nekakav balon kada ga naduvavate pa je dovoljna samo jedna iglica da ga bocne i načini od njega nepovrat.

Dokle god budemo živeli u tim nekim pričama koje smo iskonstruisali u našim umovima sve će nas voditi u razočarenje.Pa i ljubavi.

Shvatila sam da sam se od svog tog preuveličavanja zaprvo toliko zavukla u sebe da ne umem u srce da pustim one koji zaista zavređuju moju pažnju.

Iskrene osobe čistog srca,za koje sam do nedavno mislila da su izumirujuća vrsta.

Dakle,moja neraspoloženost ima veze sa trenutnom situacijom u mom životu.Nema to nikakve veze sa ljubavi bez koje se moram priznati osećam prazno ali se ne sekiram oko toga.

Kako je to kosetozaljubio jednom lepo rekla ljubav nikada ne umire.Ona odlazi,dolazi,menja se,pauzira,oblikuje ali ne nestaje.Regeneriše se i vraća.Tu je samo ponekad ne uspevamo da je vidimo,pa nas onda sačeka iza ćoška kada se najmanje nadamo.

Nije meni kriv nikakav virtuelni.Sama sam kriva što sam od čitave priče napravila nekakav bal pod maskama.Romantičnu komediju.Kako god želite.

Kraljica drame to sam uvek radila.

Ali ovoga puta koren problema je mnogo dublji.

Zaključala sam se u sebe.Ne dopuštam nikome da prodre do mene.

Jedna veoma draga osoba mi je nedavno rekla da sam kao nekakva ruža koja je bila bez trnja ali ih je sada pustila .

Sada,da li je to dobro neznam.

Možda tako i treba.

Možda će samo onaj pravi uspeti da uprkos tom trnju dopre do latca.

Nema to veze ni sa virtuelnim ni sa mužem.

Samo sa mojim srcem.

O tome Vam pišem.

Princeza nemira Vam želi prijatan dan.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

333Jovan (60)
..ma i da me izbode,iskrvari trnje...došao bi do...latica koje mirišu na tebe..
#1, 24.05.2011 - 14:29
JOVANEEEE budi dobar ))
24.05.2011 - 15:11