Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

BOLOVANJE NA SOPSTVENI ŽIVOT

Anđeo je stigao.Uspavala sam je.Sada posmatram svetla grada i razmišljam.Prijala bi mi čaša vina ali umesto njega sa odlučujem za vodu.Voda je moje omiljne piće.Mogu da je pijem ne prestano.

Virtuelni se ponovo umislio.Kako i ne bi ?Ja sam ga takvog stvorila.Ili sam mu dodala samo malo kvasca u ego :) Kako god.Shatam ja se on tu negde vrzma u nekakvim hodnicima moga uma samo zbog toga što niko novi naišao nije ( ok možda i jeste ali ga još uvek nisam prihvatila kao takvog ).

A onda razmišljam.Nikada nisam imala periode čekanja u životu.Ili što bi rekli odbolovavanja.Mnogi su mi savetovali da se sa tim virtuelnim ne upuštam ni u šta zato što treba da odbolujem.Šta je to uopšte odbolovavanje ?Da li sebi u ovako kratkom životu zaista možemo da priuštimo da uzmemo bolovanje na sopstveni život i malo pauziramo ?

Listam rokovnik sećanja.Najveća ljubav.Bolan raskid.Verila se samo dva meseca nakon toga za tipa kog sam nakon raskida upoznala.

Raskid veridbe.Upoznajem muža samo mesec dana nakon raskida.Upoznala sam ga baš onda kada mi se srušio čitav svet.Snovi i iluzije se rasuli u paramparčad.Šest meseci nakon toga smo odlučili da se venčamo.

Nakon tri godine braka se iselio.Nešto manje od tri meseca nakon toga se pojavio taj virtuelni.

Nikada nisam volela da čekam.Umela da čekam.Kao da sam lepila flastere na rane a sve te nove veze bile za nijansu upečatljivije od predhodnih.

Da li zaista možemo da dozvolimo sebi luxuz i uzmemo bolovanje ,odmor od sopstvenog života ?

I možda ja jesam skakala sa litice ,pa treskala glavom o zemlju,razbijala nos,krvarila.Ali sam živela.Ne žalim.

Nisam planirala.Tako se jednostavno dešavalo.Sada je sve statično.Zato sam i takva.Kao da ne živim.

Nisam mišljenja da treba da prođe određeni period da bi nastavili sa normalnim životom.

Kada mi se brak raspao mislila sam da nikada više nikoga upoznati neću.Imala sam takav nekakav utisak.Onda se pojavio taj virtuelni pa sam mislila da nikada takvog i takvu ljubav upoznala nisam.

Život ne čeka.Ne čeka on na nas da bi se osećali bolje.Protiče.

Šta možete dobiti ukoliko uzmete bolovanje na sopstveni život ?

Samo Vam se može desiti da ga propustite.

Zato glasam za život.Ni za kakvo bolovanje i odbolovavanje.I tako mi je dosta ovog bolovanja koje moram da uzimam kako me ne bi otpustili.

To nam se može dogoditi i sa životom ukoliko na njega uzmemo bolovanje njega.

Samo propust ili otpust.

Svijam ogrtač uz telo i slušam zvuke automobila.

Želim da utonem u san.

Princeza nemira Vam želi laku noć i prijatno veče.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

nesto sto si uvek zamisljala u zivotu(da se lepo udasstvoris sebi porodicu),nesto si jos kao mala gledala u filmovima,citala u knjigama,nalazila po pesmama,to si zelela naci u obicnom zivotu.Stvorila si prelep dvorac,koji je plod tvoje maste,izgradjen od sna i ideala,od zelje i teznje,bio je netaknut do tog trenutka,ali da si tada bila u stanju da ispitas gradju kojim si gradila taj dvorac,da si u pesmama i pricama uvek ostajala par minuta duze na poslednjoj stranici,mozda ne bih toliko trazila od zivota sada.I mozda se ne bi sada razocarala.Ne mozda nego sigurno.Ali zivot je pun uspona i padova,tako kazu i ne lazu,ali koliko vidim kod tebe je samo pad,i pokusavas da ustanes...ma na kraju krajeva uzmi bolovanje pa kud puklo da puklo
#4, 30.05.2011 - 01:40
Legendo,ako je eho moj eho onda si ti moj glas razuma
Da bolujem malo predlažeš ? ( mislim od života pošto sam na regularnom nažalost svakako )
30.05.2011 - 11:48
333Jovan (59)
..ako te budem sanjao...
#3, 29.05.2011 - 23:54
Jovane e onda neznam kako ćeš da se provedeš obzirom da sam ovih dana sva ...sačuvaj Bože ) Ali eo već je jutro.Nadam se da se me sanjao pozitivno ukoliko si me sanjao poljubac
30.05.2011 - 11:49
333Jovan (59)
..bolvanje na život..to su trenutni propusti..dobro si to rekla..laku noć Ti želim.
#2, 29.05.2011 - 23:50
Ima i slika !Jovanee iznenadio si me! I ja tebe pozdrvaljam i želim ti da lepo sanjaš
29.05.2011 - 23:51
vitezkoja (41)
doso cika doktor da bonu i sve prođe ,stigla mamina radost nema vise tuge za tebe stigo ja pogodi kosam heheheh cik pogodi kosam. zar nisi bacila rokovnik a penusavo vince jagode to ne volis a sirtaki
#1, 29.05.2011 - 23:34
Znam ja ko si ti Ti si duša moja sa drugog bloga
Nisam li u pravu ?
Onaj ko je sinoć dopisao moju pesmu ?
Ha !Znala sam da ćeš da dođeš ! ljub
29.05.2011 - 23:38