Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Kovrdzica blog

Šta ne bi trebalo da delite sa drugaricom...

Ove stvari bi trebalo da zadržite za sebe, bez obzira na bliskost sa najboljom drugaricom:

Informaciju koliko je vaš dečko dobar u krevetu
Ako blebećete previše, uvalićete se u probleme. To ne znači da ne bi trebalo da joj kažete kako ste zadovoljni seksualnim životom, ali ne morate da sve opišete do tančina. Nikad se ne zna da li će doći u iskušenje da isproba robu posle odlične recenzije.

Lozinku i karticu za bankomat
Kada nekome dobrovoljno date lozinku vašeg računa za bankomat, dajete mu dozvolu da "pozajme" vaš teško zarađeni novac. Nema previše ljudi od poverenja da imaju pristup vašim ličnim finansijama. Nikada ne znate kada situacija može da se okrene i ko može da dobije lepljive prste.

Donje rublje
Sandale su jedna stvar (iako atletsko stopalo nije šala), ali donje rublje je nešto sasvim drugo. Veš služi da biste zaštitili telo od spoljašnjih uticaja, ali i vašu odeću od telesnih izlučevina kao što je vaginalni iscedak. Osim toga, deljenjem rublja rizikujete da zapatite neku polno prenosivu bolest - nije pozajmila čipkane gaćice da bi se sebi divila u ogledalu celo veče, već da zavede dasu u kafiću sa namerom da... Pored gaćica, nikada ne bi trebalo da delite ni dezodorans (rol-on), četkicu za zube i brijač.

Vaš omiljeni parfem
Miris jeste vaš "zaštitni znak". Kada ga delite, vi šaljete oprečne signale, posebno mladićima. Kada pronađete parfem koji vam savršeno odgovara, zaista je važno da vas prijateljica ne kopira. Nije baš da nema izbor.

Osetljive stvari koje je samo vama rekao
Sigurni smo da ljubavno pismo u kom vam se poverava kako je vežbao rečenicu kojom će vas oboriti s nogu nije bilo namenjeno za tuđe oči. Postoje stvari u svakom odnosu koji bi trebalo da ostanu intima, jer kada se otkrivaju prijateljima mogu da budu prikazane u sasvim drugačijem svetlu, najčešće nepovoljnom. Jedna čašica više ili nezgodna tema - nekom će se omaći jezik i on će shvatiti da ste Radio Mileva.

Šminku - posebno maskaru
Četke, senke i puder su samo deo kozmetke koja je rasadnik bakterija. Maskara je najgori krivac za razmnožavanje nezvanih gostiju u vašoj torbi za šminku i to čim je otvorite. Prijateljice ne bi trebalo da jedna drugoj poklanjaju konjuktivitis.

Bivšeg dečka
Sve se to čini normalno i prirodno, dok ne saznate da je upoznala njegovu stariju sestru (za koju vi niste ni znali da postoji). Koliko god da mislite da ste ga preboleli, mirenje sa prošlošću je teško izvodljivo kada vam najbolja prijateljica maše njegovom slikom ispred nosa. Ovo je savršen recept za kraj prijateljstva. Ni jedan prijatelj koji vredi neće kupiti ostatke koje ste odbacili.

Lizing za kola, stanarinu ili bilo koju veliku zajedničku kupovinu
zato što može da se desi da izgubi posao ili odluči da neće više da plaća rate ili... Šta god da je uzrok, vi ste u nebranom grožđu. Čak i ako uspete da se izvučete, bićete razočarani. Ili ljuti. Ili oboje. Trudićete se da to sakrijete, da kažete da je sve normalno ali... Zato se prijatelji i finansije se ne mešaju. Nije dobro ni da zapošljavate prijatelje, posebno u sopstvenoj firmi. Kad - tad će nastati problem, a pored novca, reputacije i nerava izgubićete i osobu sa kojom sve delite.

Svaku svađu sa jačom polovinom
U svakoj vezi se dešavaju situacije kada pobesnite zbog njegove neuviđavnosti. Sasvim je u redu da se ponekad požalite. Ali ako stalno kukate kako vas zapostavlja, nemojte se čuditi kada vam prijateljica kaže da ga ili otkačite ili umuknete.

Vaš "trenutak"
Nedavno ste promovisani u izvršnog asistenta. Konačno ste dobili dete. Pitao vas je da se udate za njega. Svaka devojka ima trenutke koji određuju ko je ona ili menja njen život. Ako vaša prijateljica u tim trenutcima počne da se očajnički potura u prvi plan, mućnite glavom. Prijatelji dozvoljavaju prijateljima da sijaju.

Možda ova pravila deluju strogo, ali toliko je prijateljstava okončano zbog gluposti koje su se isprva činile neverovatne. Ukoliko želite da očuvate svoje, učinite sve da ne dođe do nezgodnih situacija zbog kojih ćete obe sutra žaliti.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: