Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ona popravlja šminku gedajući svoj odraz u ogledalu.Proverava friziru.Šakama pegla usku haljinu koju je kupila specijalno za tu priliku.Uspaničena je.Još jedanput prelazi pogledom po čitavom stanu dok štikle glasno odjekuju po parketu kojim gazi.

Da li je sve na mestu ? Da li je sve pod konac ? Dolazi on.Toliko toga je planirala.Toliko o tome maštala.Iščekivala taj susret željno kao kakvo dete slatkiš.

On dolazi.Odmah s vrata je ljubi.Skida.Vodi do kreveta.Zna gde se nalazi.Savršeno zna.Toliko puta je bio tu,u njenom stanu.Toliko puta je bio a opet kada bi ga neko pitao da ga opiše ne bi znao.Nikada ga nije zagledao.Nije ga jednostavno zanimalo.


Baca je u krevat i predaju se strastvenim dodirima.Ona žmuri.On je gleda otvorenih očiju .Ona vodi ljubav.On ima sex.Čas sexa.Konačno padaju od umora oboje zadovoljni.

Pita ga da li nešto želi.Šta da mu donese.Pobogu kupila je sve.Praline,vino,kafu.Kaže da ne želi ništa od toga.Da žuri.Da je jedva ugrabio momenat.Da mora da krene .Da mu ona puno znači ali posao je posao.Odlazi.Ona ostaje na podu rašupane kose.

Mrzi je da ustane.Zna da je otišao svome domu.Da ga tamo čekaju žena i deca.Da u njihovoj vezi ne postoji nikakva budućnost.Da je ona ta koja je kriva što je pristala na sve.Znala je od samog početka.Pristala.Ona je grešnica.

Volela bi da može puno toga da promeni.Da barem jedanput provede noć u njegovom zagrljaju.Volela bi da je splet okolnosti drugačiji.Zna da bi trebalo da misli na njegovu porodicu.Zna da je nemoralna.Ali ona uporno razmišlja samo o njima.

Slomljena sedi na podu,nemoćna da se pomeri.Nekoliko suza joj se sliva niz lice.

Zna da će se ponovo javiti.Zna i da više ništa od toga dobiti neće.


PRIČA DRUGA

Ona ima sve.

Muža koji je obožava.Decu koja su krenula u prve razrede osnovne.Dobar posao.Firmiranu garderobu.Putuje po svetskim metroplolama godišnje više nego prosečan čovek u ovoj zemlji za čitav život.

Ipak,dva puta nedeljno,nakon posla pod raznoraznim ( uglavnom istovetnim izgovorima ) odlazi k njemu.

Ne bi li se opustila.Razonodila.Zabavila.Pobegla od braka.Od posla.Od svakodnevnih obaveza.

Dolazi u njegov stan.Iznajmio ga je.Kako jedan student uopšte može posedovati svoj stan ?

Dočekuje je sa sa setnim pogledom.Naglo upada.Počinje da ga strastveno ljubi.Baca ga na pod.Opkoračuje ga.Kida mu majcu.

Oboje leže na podu iscrpljeni.

Kaže joj da ostane.Da je kupio poseban desert.Njen omiljen.Ona mu kaže da ne sme te nedelje da jede slatko.Mora da žuri.

Izlazi iz njegovog stana.Adrenalin ne prestaje da struji njenim venama.

Šta ako neko iz kuće primeti ? Šta ako joj neki pramen nije na mestu ? Dugme na košulji slušajno preskočeno.Pregledava se detaljno.

Kako je mogla da učini ovo mužu ? Kako je mogla deci ? Kako je mogla sebi ?

Njen se auto kreće brzinom većom nego što je dozvoljena.

Ulazi u kuću u kojoj na sreću ne zatiče nikoga.Sipa viski u kristalnu čašu.Spušta se na pod.Nekontrolisano počinje da jeca.


P.S.Nije lako biti niti ljubavnica niti preljubnica.


Sa naznakom da ovaj post nema veze sa njenim životom,princeza nemira Vas sve pozdravlja i želi Vam laku noć.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vitezkoja (41)
ti ne volis ove dve varijante bar tako si rekla ja nudim trecu varijantu
#4, 03.06.2011 - 23:08
E ti znaš ono i što ja ne kažem )
04.06.2011 - 00:10
vitezkoja (41)
mada treca varijanta bi bila lepsa on ona bez svojih polovina da se nađu u ovakvoj situaciji da ne zure i sve da isprobaju cak i ono sto je iskupovala da koja bonu
#3, 03.06.2011 - 22:34
Onda ne bi bila ni ljubavnica ni preljubnica
Mislim ako su bez svojih polovina.Iako od ljubavnice obično kasnije nastane preljubnica...
Verovao Ti ili ne postoji i ova priča i iz muškog ugla.Moiram da priznam ,bolja je priča nego moja
03.06.2011 - 22:55
vitezkoja (41)
obe konbinacije dobre ona mi nesto sumnjiva nesto tu ima truncica istine u oba dela mada bi trebalo da napises upozorenje opasno po mastu i srce
#2, 03.06.2011 - 20:24
Hahahaha e ovo je u tvom stilu zaista )
03.06.2011 - 22:02
333Jovan (60)
..nije ni teško biti žena....
#1, 03.06.2011 - 11:17
Jovane to je najllkša stvar na svetu.Zato bih volela da sam se rodila kao muškarac )
03.06.2011 - 16:54