Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Dobih još jedno slobodno veče.Sada lepo mogu,na miru da se opustim uz neko piće ,bacim pogled na svetla grada i pišem na svojoj omiljenoj terasi.

"Voleo bih da znam kakva si zaista.Ispod svih tih maski i štitova.Da upoznam pravu tebe" saopštilo mi je danas jedno drago biće.

Pre izvesnog vremena eho mi je rekao da misli da ja nisam takva kakvom se predstavljam u svojim tekstovima.Da sam potpuno drugačija.

Sada razmišljam.

Baš zbog toga što sam se petljala sa takvima sa kakvima sam se petljala promenila sam se.

Nekada sam bila potpuno drugačija.Ranjiva,osećajna,sanjalica,ona koja veruje.Sve što se izdešavalo učinilo je da zauvek obrišem staru sebe i postanem potpuno drugačija.

Trebalo je i meni vremena da to sama ukapiram.Nisu to nikakvi štitovi.Ne mogu da skinem masku jer je zaprvo nemam.Volela bih da je imam.Da mugu da je promenim.Ali ne mogu.

A onda...toliko sam potrošila vremena na kritikovanje onih što su mene povredili da nikada nisam uspela da se osvrnem i uvidim koga sam ja sve povredila.Možda sam takva uvek i bila.Jedino što sam vremenom uspela jeste da guglam i na one do kojih mi je stalo i da me ništa što urade ne dotiče.

Sećam se da sam uvek bila okružena gomilom nekakvih tipova.Drugarica me je neposredno pred udaju pitala šta ću kada se udam.Prekinuću sve kontakte ? Sve zaboraviti ?

Nemojte sada pogrešno da me razumete.Nisam ja bila sa tim tipovima u vezama.Barem ne trenutno.Ali sam bila u kontaktu.Ili su to bili bivši ili neki novi.I ma u kojoj vezi da sam bila oni su nekako uvek bili tu i provlačili se kroz moj život.Kao da mi je trebalo da budu tu.Ne umem da objasnim.Kao da sam gradila oko sebe njima nekakav štit.

Kada sam se udala prekinula sam sve kontakte.Nije mi teško palo jer sam padala u novo iskušenje zvano brak i privikavala se.Bio je to za mene ponovo izazov.

Ali da li je nekome od njih bilo teško ?Nikada mi nije palo na pamet jer sam večito patila za nekim nemogućim ljubavima.Kao i sada baš.

Dakle nisam se ja mnogo promenila što se toga tiče.

Mislim da se u mojim tekstovima,naročito onim ljubavnim prepliću stara i nova ja.Zaprvo da stara ja preovladava.

Kada sam bila zaljubljena po meni sam pisala najbolje.Po meni rekoh.Sada mi je najbolja drugarica rekla da uopšte ne primećuje razliku.To je dobro zar ne ? Izveštila sam se sa rečima baš kao i taj virtuelni.Tekst mi je postao važniji od osobe.Malo je sve to čudno,priznajem.Najgore od vega je što niti jedna reč u mojim postovima nije laž.Otprilike sve je tako kako je ( govorim isključivo o ljubavnim ili kako da iz nazovem već tekstovima...) ali je samo vešto sve ukonponovano pod okrilje stare ja.

Nova ja je potpuno drugačija.Zaprvo ovakva kakvu znate.

I volela bih ja da za trenutak barem budem ona stara.Da umem iskreno da se smejem.Iskreno da volim svim srcem.Ne ide.

Rekoh Vam,petljajući se sa nedodirljivima postala sam i sama takva.Toliko im slična da je to za ne poverovati.Samo hvatam situacije u kojima reaguje jednako kao oni.

Mislim da sam postala potpuno drugačija.

Pojavi se ona stara ja.Tek ponekada,izviri,uglavnom samo u nekim rečenicama ali onda je ova nova ja zgrabi za gušu i odgura sa pozornice.

Vreme je bilo da priznam sebi da sam se potpuno promenila.


Princeza nemira Vam želi lepo veče.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

333Jovan (59)
..ali doći će dan....pročitaj ovo što Janna napisa...bar nekoliko puta..
#2, 06.06.2011 - 21:40
Pročitala sam..dopao mi se komantar.Volela bih...volela bih da tako bude
06.06.2011 - 22:16
333Jovan (59)
..koliko si krenula u promenu ka boljem...???..mislim za tebe...
#1, 06.06.2011 - 21:12
Jovane u svakom slučaju vreme je bilo da priznam da sam se promenila.E sada da li na bolje ili na gore ne znam.Ipak...mislim da ke po mene bolje nekako...
06.06.2011 - 22:15