Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Šetam super marketom.Pitam se odkud tolka gužva u sred prepodneva radnog dana.Niko nema novca.Svi sve kupuju.Nikako ne mogu da dođem na red.

Odlazim do pošte.Ponovo nema plate.Neki me tip pita da li želim da odem sa njim na piće.Odmahujem glavom,Pozdravljam ga.

Ulazim u stan.Uključujem klimu.Osećam kako me ponovo prožimaju nekakve strasti.Proveravam mail.Nema eha.

A onda se nešto razmišljam i premišljam.

Nikada nisam uspevala da u ljubavi primenjujem taktike.Možda pre nego što se zaljubim.Na samom početku.Ali to je sve ne svesno.Ništa smišljeno.

Da postoji škola za taktiku ( a trebala bi da potoji za ovakve kao to sam ja ) verovatno bih pala na svim ispitima i ne bi mi dozvolili da se više nikada upišem.

E zato sam u životu uspevala da smuvam uvek koga sam želela ali nikada da ga zadržim.

Znam ja,trebalo bi da nakon svega naučim da se femkam,nećkam,povlačim,iskačem,igram mačke i miša...Sve to ja znam.Kada bih samo malo ...kada bih upotrebila mrvicu taktike zadržala bih muža.Virtuelni bi doleteo ponovo.A Eha bih možda uspela da izvučem na kafu ( iako nisam sigurna ,on je posebna priča :)

Ali ne.Večito slušam sopstveno srce.Jurim za njim.Poskočim pre nego li i ono samo.I nikako nikako ne umem da taktiziram.

E ali vidite ne samo što nisam uspevala da taktiziram nego sam gutala njihove sve taktike koje sam uvek provaljivala a pravila se blesava kao da ne znam.

A onda se njihov ego uvećavao kao onaj balon ( o kome sam vam već pisala jedanput ) koji se duva i duva sve dok ne pukne.

Zato se dešava sve što se dešava.

Takva sam kakva sam.Sada najmanje imam volje da se nekome prilagođavam .Zato sam se i pomirila sa time da ću na neki način ostati sama.

Ako bi postojala škola za zavoĐenje prošla bih odličnim uspehom.

Ako bi postojala škola za taktiku sve bih nule imala ( čak i da ne postoji ta ocena za mene bi je izmislili )

Pitam se kako nisam uzela neče časove od onih sa kojima sam bila.Mislim da bi se oni mogli nazvati profesionalni taktizeri ( iako rekoh umem ja da se pravim blesava na te njihove taktike što je još gore nego što ne umem da taktiziram )

Želeli mi to ili ne,u ljubavi su igrice neminovne.Ne mogu se zaobići.To kao da je nekakav zakon.Pravilo.

A mene svako pravilo nervira i izvadi iz takta.

Možda se jednom i pojavi neko ko će me prihvatiti ovakvu kakva sam.

Možda bih ipak da bi se to dogodilo trebala da najpre uzmem nekoliko časova o taktiziranju.

Eto to bi bila neka moja razmišljanja za ovo prepodne.


Želim Vam lep i prijatan dan !


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

333Jovan (61)
..pravilno taktiziranje...pa možda i postoji..ali se taktizirajući nikad nezna dal se dobija na vremenu ili gubi..
#1, 07.06.2011 - 11:47
Jovane očigledno se dobija jer ja ne umem pa izgubim uvek
07.06.2011 - 11:50