Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

REČ,DVE SOPSTVENOM ŽIVOTU

Napeta sam.Zgrčena.Čitav dan dobijam pretnje od ( nikako da postane biši ) muža.Ne mogu normalno da sa njim razgovaram.Sve polako počinje da me ubija.

Čini se da se ovo razdoblje nikada neće zavriti.Kao da sve ide u nedogled.I po prvi put danas,nakon gomilu izrečenih pretnji shvatila sam da je dobro što sa takvim čovekom više nikada neću živeti.

Sve bi to bilo drugačije da nema deteta.Jednostavno bih ga zaboravila i otpočela novi život.Ali ovako,svesna sam da će mi čitav život stojati nad glavom i pretiti.Uvek će nekako biti tu kao nekakva zloslutna senka.

Kao što rekoh ne krivim ga ja za ma šta što je u braku bilo,nego isključivo za ovu nenormalnu komunikaciju i pretnje koje niko nije zaslužio.Posebno to nije zaslužila žena koja mu je rodila dete i brine se o njemu više nego o sebi.

Neću više o tome.Sigurno Vas sada ne interesuje da čitate o tome.Svako od nas je ovde došao da se razonodi.Da pročita nešto lepo.Da stekne nove prijatelje...da samo jednostavno sa nekim proćaska.

Za trenutak ću se osvrnuti malo na virtuelnog o kome toliko pišem.

Mislim da su neki pa i on sam stekli nekakav pogrešan utisak o tome da ga za nešto krivim.

Nisam u tom fazonu niti stilu.To vreme provedeno sa njm bilo je možda najlepše vreme u mom životu i ne samo da ga ne krivim nego ću mu večno biti zahvalna na tome.

Možda je sve to tako zato što sam u vreme kada sam ga upoznala bila ranjena i na podu.Kao da sam jecala i dozivala ga a on došao.To je on tako predstavio.

Istina,možda sam baš zato što sam bila najranjivija sve to preuveličala a njega idealizovala.

Mislim da se i on sam tu spetljao sa svim tim njegovim postovima i nije u stanju da prizna da je to i za njega bilo nešto najlepše ali da se baš zbog toga uplašio i pobegao.Znali smo da je sve bilo ne moguće.Pa,mislim oboje smo krivi što smo se spetljali u čaroliji.

Ali ljubav ne pita i ne bira.Priča o tome kako mi je nešto kao pomogao je čini se najgluplja koju sam ikada čula.Ako je tako onda nije baš trebao da trubi na sav glas o vanzemaljskoj ljubavi koja ga je strefila i o tome da će trajati do smrti.Ali dobro,moramo sebe nekada da opravdamo pa je najlakše da smislimo izgovore .

Dakle ja virtuelnog ne krivim.

Kada doživi čovek nešto najlepše treba da bude srećan što je to doživeo.Jer vidite ima i onih koji to za čitavog života tako nešto ne dožive.Zbog toga sebe smatram srećnom ženom a on ide u folder lepih ako ne i najlepših sećanja.

Svaki je post njemu upućen i istinit.Sada možda je predimenzionirano sve...opevano kao u Grčkim tragedijama ali to sam opet ja.Takva sam.

Želim Da vam kažem da i Vi treba isto da učinite .

Sećajte se uvek samo onoga što je bilo lepo.Učinite to samo i prvensveno zbog Vas samih.

Eto to bio bio neki moj osvrt na život u proteklim mesecima.

I ovo sam napisala zbog sebe,isključivo da bih se i sama bolje osećala.

Hvala Vam što ste tu i želim vam lep ostatak dana !

A ja...možda i ubedim Eha da ode samnom jednom na tu kafu :)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

cica52 (66)
Setise samo onoga sto je bilo lepo!
#5, 10.06.2011 - 12:02
To sam i napisala.Tako i radim...poljubac
10.06.2011 - 13:26
vitezkoja (42)
jesli ti procitala ovo zadnje "ako ih ti ne učiniš time" nista od toga ne moze biti stvarnost ako ti to ne zelis ti kreiras zivot a ne neko sa strane .a za slike kakve vajde ima od gledanje slika da se gleda uzivo pa da se necemu nadas ovako samo zamaras oci ma drugacije bi ti pricala kad bi se mi sreli i malo procaskali nasamo
#4, 09.06.2011 - 22:13
Viteže pročitala sam ...uvek lepo odabereš.E sada me ponovo podsećaš na onog znaš kog )
Hhahaha ko zna ,možda i proćaskamo
09.06.2011 - 22:25
vitezkoja (42)
"Patnja zadaje bol samo zato što je se bojiš. Ona te proganja zato što bježiš od nje. Ne moraš bježati, ne moraš je se bojati. Moraš voljeti...
Dakle, voli patnju. Nemoj joj se odupirati, nemoj bježati od nje. Okusi kako je ona u dubini slatka, predaj joj se i nemoj je primati s mržnjom. Tvoja mržnja je to što ti nanosi bol i ništa drugo. Patnja nije patnja, smrt nije smrt, ako ih ti ne učiniš time...

(Herman Hesse)"
#3, 09.06.2011 - 21:43
Ja da se bojim patnje ?
Viteže pa barem Ti me poznaješ
Znaš da čak i kada je sve savršeno u mom životu,fali mi ona kašičica patnje.
Ja da moram voleti ))
Ovaj je citat prelep ali ovoga puta nešto ne odgovara mojoj ličnosti..
A najviše ovo za mržnju...Najmanje ja nekoga mrzim.Da li Ti uopšte čitaš moje postove ? ) Ili si se orijantisao na slike ?
09.06.2011 - 22:05
333Jovan (61)
..lepo ti pišeš...samo moraš nam pisati o lepim doživljjima...
#2, 09.06.2011 - 17:34
Jovane pa ne može uvek lepo.Znaš da ja piše onako kako je.Pisala sam i kada je bilo lepo )
09.06.2011 - 17:36
citer (49)
samo na kafu .... nemoj da traćiš vreme , razmenite brojeve mob pozdrav
#1, 09.06.2011 - 15:24
hahaha )
Ne znam ako ga izvučem na kafu mislim da će da se dogodi smak sveta ili tako nešto )
09.06.2011 - 17:19