Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
pathfinderbg blog

U sportu i u seksu do pobede

Razigrano - Za vrhunske rezultate zaslužna su pravila koja znaju svi uspešni sportisti. Primenite ih i vi, ali na intimnom terenu
I u sportu i u seksu važe neka zajednička pravila koja dovode do zagarantovanog uspeha. Iako u seksualnoj igri nema trofeja i obe strane su pobednici, sa sportskih terena možemo da izvučemo korisne savete i primenimo ih pod čaršavima.

Bez sebičnosti

Nema ništa dosadnije nego kad ne dobijete priliku za završni udarac. Važno je biti velikodušan prema partneru i dopustiti mu da dobije svoj deo slave. Osigurajte fer igru u kojoj ćete oboje uživati.

Postavite ciljeve

Ako vam nešto nedostaje, napravite plan i posvetite mu se. Kao što se sportisti dogovaraju oko svoje strategije igre, tako bi i vi trebalo da razgovarate i svako svojim željama da doprinese da vaš tim ostvari željeni uspeh.

Neuspeh, pa šta?

Seks ponekad nije uzbudljiv i vruć kao što ste očekivali, možda nećete biti zadovoljni svojim „nastupom" ili će vas razočarati partner, ali u seksu uvek postoji prilika za popravni.

Vežbom do savršenstva

Samo se praksom postiže savršenstvo, a u slučaju seksualnog usavršavanja verujemo da vam neće teško pasti dodatni domaći zadatak.

Budite fleksibilni

Igra se menja i razvija. Zato je ponekad dobro preokrenuti i razigrati, jer nikad ne znate šta vas čeka, a uvek se može završiti bolje nego što ste zamislili.

Komunikacija

Najbolji partner je onaj koji zna da pruži pravu povratnu informaciju ili smernicu. Obe strane imaju koristi kada izgovore svoje želje i potrebe. U ovom slučaju nema trenera koji vodi igru, već su tu samo dva ravnopravna igrača koja će srce i dušu ostaviti na terenu.

IZVOR NOVINE PRESS
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

heheh,citav zivo zivim tako,bio mi zanimljiv tekst
#1, 16.06.2011 - 13:40
 

Korisnik
offline pathfinderbg (42)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova