Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Erka blog

Šta On želi sa 25, 35, 45

Naše emotivno, mentalno i fizičko stanje umnogome zavisi od naših godina. Muškarci se, kao i žene uostalom, različito ponašaju kako odrastaju, sazrevaju i stare. U svakom slučaju, godine muškarca nisu za zanemarivanje kad žena procenjuje kako će joj biti s njim u vezi, čega bi mogao da se plaši, šta želi i koju ulogu je namenio njoj.


25-29: STRAH OD VEZE NESTAJE

Prema istraživanjima sprovedenim na muškarcima od 25 do 29 godina, 27. godina prelomna je u njihovom životu. Tada počinje borba između sebičluka i kompromisa koje nosi svaka veza.

Emotivni profil

S određenim ljubavnim iskustvom, muškarac ovih godina ima prilično realan stav prema vezama. On traži jednakost i ravnotežu. Zahvaljujući porastu trenda predbračnog zajedničkog života, tradicionalni koncept po kojem bi on, u ovim godinama, trebalo da vas zaprosi, polako izumire. Današnji muškarci više ne moraju toliko da se trude da bi osigurali seks, pa ne moraju stalno da osvajaju i šarmiraju. S romantikom polako nestaje i spontanost koja ga je krasila u ranim dvadesetim.

Ispod pokrivača

Budući da je već u velikoj meri izgradio svoj seksualni identitet, muškarac u kasnim dvadesetim učiniće sve kako biste vi i vaše zadovoljstvo bili na prvom mestu.

Budućnost veze

Od partnerke će tražiti da ima sve ono što ima i on – ideje, stavove, karijeru i život. Međutim, iako misli da ste neverovatno divno stvorenje, ponekad ga zaskoče flešbekovi samačkog života i slike svih onih devojaka s kojima nije imao priliku da izađe. Zato često, baš u vreme kad su konačno spremni da naprave finalni korak i kroče u brak muškarci počnu da strahuju od vezivanja. Dajte mu vremena i sve će doći na svoje mesto.


30-40: PUŠTANJE KORENJA

U ranim tridesetim njegov društveni život više nije tako buran, a krug prijatelja postaje uži i intimniji. Konačno se smiruju jer su dotad imali dovoljno vremena i slobode da izgrade karijeru i žive svoje snove. Ovo je idealno vreme za ženidbu jer su dovoljno iskusni, a još nisu „istrošeni“.

Emotivni profil

Dovoljno je zreo da pokaže da može i želi da pruži pravu romansu. Svesniji je svojih godina i mlade konkurencije, pa će se više truditi oko vas.

Ispod pokrivača

Kada se radi o seksualnom potencijalu, on zna da je vrhovni zakon ljubavnog umeća kvalitet a ne kvantitet. On želi od seksa mnogo više od samog užitka i ne okleva da eksperimentiše kako bi zadovoljio i vas i sebe.

Budućnost veze

S bogatim iskustvom iza sebe, ovakav muškarac spreman je da žrtvuje svoje kratkoročne ciljeve.
Ako i ne spominje brak, iniciraće neku zajedničku investiciju u budućnost jer odgovornost više nije teret za njega. On želi ženu koja će ga poštovati i ceniti zbog njega samog.
Dovoljno je zreo da zna da on nije auto koji vozi, restoran gde ruča, kuća u kojoj živi ili posao koji radi.


40 i više: STVOREN DA UŽIVA

Muškarac koji je prošao pakao i raj u vezama ne može da izbegne uticaj burne prošlosti na poimanje bliskosti. Zato je vrlo oprezan u poklanjanju svoje ljubavi, i to s razlogom jer je mnogo toga naučio metodom pokušaja i neuspeha.

Emotivni profil

Možete biti sigurni da muškarac u 35. dobro zna da svaka žena, koliko god bila samouverena, voli da bude obasipana pažnjom. Zreli muškarci svesni su da njihov „rok trajanja“ polako ističe i pokušaće da vam se svide na svaki način. Budite oprezni, jer ponekad su prelukavi i ne padaju na šarmerke bez pokrića.

Ispod pokrivača

Nivo testosterona opasno pada. Iako možda nema telo 20-godišnjaka, ima nešto mnogo vrednije što mladi ne mogu da kupe – iskustvo. Zreli muškarci puno pažnje pridaju predigri i vođenje ljubavi s njima je najerotičnije iskustvo.

Budućnost veze

On čezne za podmlatkom isto kao i vi, ako ne i više. Ako do sada nije pronašao ljubav svog života, verovatno je posato cinik. Ako želite pak razvedenog muškarca da odvedete pred oltar, očekujte probleme. Za one koji su se navikli na samotnjački život trebaće vam dosta energije da ih oslobodite samoživosti.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 38  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

oko prva dva dela teksta za 40+ nista ne bih komentarisao osim treceg dela sto se tice samotnjaka, hehehehe evo ga jedan a da se treba potruditi Bogami treba ali ste onda sigurne sta imate i u rukama i pored sebe a i u krevetu, pa ko moze sa tim da zivi - moze, ko ne moze neka trazzi onda mamine maze i one koji ce samo vikati - da draga
#8, 28.06.2011 - 21:32
hahaha... hvala na komentaru :)) Pozdrav!
28.06.2011 - 23:12
cica52 (66)
Relativno tacno.
#7, 21.06.2011 - 21:27
Hvala i pozdrav :)
21.06.2011 - 21:51
andrija73 (44)
lepo sroceno ;)
#6, 21.06.2011 - 18:00
Hvala andrija :)
21.06.2011 - 21:52
Malo vrlina a puno mana...pa cik napravi izbor :)
#5, 21.06.2011 - 17:55
Bas tako... Pozdrav :)
21.06.2011 - 21:50
;)
#4, 21.06.2011 - 16:20
Pozdrav :)
21.06.2011 - 17:02
upravo tako,, bravo...!!!!
#3, 20.06.2011 - 14:23
Hvala !
20.06.2011 - 15:43
Prema zakonu privlačenja, čovek privlači samo ono čega se boji ili što iskreno želi. Dobio si, a da nisi niti tražio. Znači da imaš jasan cilj, što želiš imati ili iskusiti. Kažu da je istinski izvor, napravio čoveka na svoju sliku. Što bi značilo, da je čovek deo istog, deo svih. Dio svesti, koju želi ili ne želi proširiti. Kažu, vreme ne postoji. Zamislio ga je čovek. Da je neprirodno dokaz je da postoji „staro imlado, odnosno da ga stalno podešavamo. Zahvalnost uvek otvara nova vrata, dok se davanje višestruko vraća. Onaj koji veruje u nešto, za njega to i postoji. Ništa ne postoji, što ranije nije zamišljeno kao nečija slika. Ono što zaboraviš, nestaje. Svaki uzrok ima posledicu, prvi je zakon prirode, znanstveno dokazan. Ono što imaš sada, posledica je onoga što si zamislio ili čega si se bojao ranije. Patnja je samo pogreška u razmišljanju. Treba joj naći pravi uzrok prihvatiti ju, promotriti i iz nje naučiti: "Što te ne ubije, ojača te". Kvantni fizičari kažu, da je sve građeno od energije, dok je Ed Leedskalnin kazao, dve individualne magnetske energije. Isti onaj Ed, koji je otkrio tajnu gradnje piramida i da zvuk čini čuda. Kažu moli izvor, a izvor kaže: "Pomogni si sam i ja ću ti pomoći". Ego nisi ti, ti si biće, koje je gospodar fizičkog, iluzornog sveta, a ne njegov rob.
#2, 19.06.2011 - 21:59
Ono što imaš sada, posledica je onoga što si zamislio ili čega si se bojao ranije. Patnja je samo pogreška u razmišljanju.

Hvala ti što si samnom podelio svoje razmišljanje :)
19.06.2011 - 22:36
nadah (67)
i...jel neki pustio koren,haha....
#1, 19.06.2011 - 20:13
Nije još, sve je bezuspešno :)
19.06.2011 - 22:27