Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ne verujem da bi sve to tako ispalo da sam baš tako zamišljala.

Sa druge strane ja to tako i jesam zamišljala ali ne u vreme kada si se ti pojavio.A u vreme kada si se ti pojavio razmišljala sam da mi niti jedan muškarac u životu nije potreban.

Uostalom kada bolje razmislim da se neki drugi pojavio verovatno ga ne bih ni okrznula pogledom.

A onda si se pojavio onakav kakvog sam te isklesala u sopstvenoj mašti.

Ovaj čovek jednostavno ne može da bude stvaran,najpre sam pomislila.Mislim ne moguće je da se baš sve tako poklopi.Zbroje kockice.Istančaju sva čula.Usklade svi pokreti.

Rekoh sebi ovaj je opasan,dalje od njega.Zaprvo to je govorio moj razum.Moje srce se prilepilo tik uz tvoje a ja uporno pokušavala da ga odlepim.Mislim realno gledano koliko puta u životu sretnemo nekoga ko je savršen.Savršen upravo za nas.Ja niti jednom do tada.

Sada me posećuješ samo u snovima.Samo si tada moj i ja tvoja.Samo me u snovima gledaš onim bezobraznim pogledom od kog mi klecaju kolena.Samo smo tada sami.Odvojeni od stvarnog sveta.Obaveza.Komplikacija.Varijacija.Naših umršenih života.

Samo me tada voliš.

Ma voliš ti mene i ovako znam.Samo se ponovo trudiš da postaneš neodoljiv,neumoljiv,ne dodirljiv.Ponovo sakupljaš sve napore,snage koje kriješ u sebi samo da ne poklekneš i predaš se.

Samo da ne podpadneš pod vradžbine strasti koje nam je neko izgleda podmetnuo pa nas oboje omađijao.Pa sada živimo na ivici tuge plašeći se da se ponovo dodirnemo.

Nije to lako ,znam.Taj jedan pogled.Jedan dodir.Uzdah jedan...mogu preskupo da koštaju.Jednom smo probali.Goreli u plamenovima.Valjali u vrelini pustinjskog peska.

Šta će ti to ?Šta će ti,hajde kaži mi ?Da ti se um ponovo pomeri.Srce promeni tempo otkucaja.Telo poklekne pod uticajem nadmoćnih sila.

Jer ti si takav kakav si.Savršen a umišljen.Gord a pokoran.Lažan dok si u isto vreme nestvarno istinit.

Ne možeš vatre da kontrolišeš.

Pa se pitaš kako je to moguće kada sve moraš pod kontrolom da imaš.

E pa ne možeš.Lepo ti kažem.Ne možeš i tačka.

Mislim možda ti misliš da možeš ali oboje znamo šta misliš i kako misliš jer isto što ti misliš mislim i ja.

I lažne su reči ponekad istinom prožete.Pa kada lažeš i lažeš i opet lažeš poveruješ da je to što lažeš istina.A onda shvataš da je to uvek istina i bila.Da si lagao sebe,ne mene.

Mene reči mogu da slažu ali ne i pokreti.Misli da prevare mogu ali ne i dodiri.

I zato ti lepo kažem znam...trebam ti.

Trebam ti da ponovo zajedno brojimo slatke strasti,stapamo se na platnu ljubavi,uslišavamo želje jedno drugom,tonemo u moru požude,grčimo usne dok nam tela podrhtavaju.

Nisam ja nikakva mala ni slatka.Nemam planova,želja ni snova.

Misli me samo ponekad odvedu do stepenica srca tvoga.Pa se na vrh popnem i kažem ti

TREBAM TI ZNAM jer ja sam tvoja.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 19  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

cica52 (66)
Lepo razmisljanje.Setila sam se nekih reci koje izgovaraju parovi razlicitog doba.Trebam te, volim te i Volim te, trebas mi.Sta mislis koji je par koju recenicu izgovorio?Pozdrav za tebe od teta Cice.
#7, 21.06.2011 - 21:33
Volim te,trebaš mi mladji
Trebam te,volim te stariji
Pogodila ?
Ljubim
21.06.2011 - 21:42
citer (49)
ma voliš ti mene i ovako znam
#6, 20.06.2011 - 23:29
Ma da ,to svi znamo )
20.06.2011 - 23:35
Sada si me vratio u 90 te ali volim !Hvala ti
20.06.2011 - 23:25
vitezkoja (42)
znam da je ovo samo tekst ali mi se sviđa kako zvuci ZNAM...TREBAM TI a taj to ne shvata nevazno o kome se pise ta energija sa tvoje strane bi i kamen naterala da se promeni a kamoli covek ti bar znas da ja dajem iskrene komentare znam da je ne volis ali nekako se nadovezuje na tekst http://youtu.be/j1YUJFMIu1Q
#4, 20.06.2011 - 23:07
)) Viteže rekoh ti da se previše ne uživljavaš...zaista imam razloga da to kažem To i on zna...pa eto i ti nadam se da će da shvatiš )
Da,obožavam tvoje komentare još sa onog bloga.To znaš...
Pa bre čime sam ja zaslužila da mi nju pošalješ...veruj mi da ne mogu da ni reč poslušam..Ali znaš kada ne mogu...nešto drugo pošalji
20.06.2011 - 23:13
Ne možeš vatre da kontrolišeš.-немогуће је
#3, 20.06.2011 - 22:58
Ne moguće,barem kod mene silni...
20.06.2011 - 23:14
sneki62 (55)
TREBAM TI ZNAM, JER SAM SAMO TVOJA...TAJ OSECAJ I JA IMAM DANAS, MLADJA...IMAMO JEDNU ZAJEDNICKU OSOBINU, POSEBAN NADIMAK, TO MI JE PRIZNAO, DA GA JA SAMO TAKO ZOVEM....DANAS LJUBICE GA HILJADU NJIH, ALI NIJEDNA NECE MU POZELETI BLAGOSLOVEN POCETAK POSTA, TO JE URADILA OVA, KOJA JE SAMO NJEGOVA...I ZNAM DA MU DANAS TREBAM. LJUBIM TE, NADAM SE DA TE NISAM ZBUNILA, MLADJA.
#2, 20.06.2011 - 22:32
Nisi...naprotiv,Ostavio je utisak snažan na mene tvoj komentar.Samo ću reći da...razumem i da ljubim i ja tebe.
20.06.2011 - 22:35
333Jovan (61)
...
#1, 20.06.2011 - 22:20
Ovde čovečuljci ovi izgleda govore više od reči )
20.06.2011 - 22:23