Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
pathfinderbg blog

DNEVNIK VJEZBANJA JEDNOG MUSKARCA

Za rođendan, žena mi je uplatila nedelju dana privatnih časova u lokalnom fitnes centru. Iako sam i dalje u odličnoj formi (ostaloj od kada sam bio kapiten šahovskog tima na fakultetu), odlučio sam da isprobam te časove.
Pozvao sam i rezervisao časove kod djevojke po imenu Tanja, koja mi reče da ima 26 godina i da je instruktor aerobika i model.
Moja žena je bila veoma srećna zbog inicijative koju sam pokazao... Obje su mi predložile da vodim dnevnik svog vježbanja.

Dan 1: Dan je počeo u 6 ujutru. Bilo je gadno da se ustane, ali je, svakako, vredjelo vidjeti Tanju, kako me čeka u klubu. Izgleda kao boginja, sa plavom kosom i blistavim osmjehom!
Pokazala mi je mašine i izmjerila mi puls nakon 5 minuta na traci. Bila je malo uznemirena zato što mi je puls bio visok, ali mislim da je samo to što stojim pored nje (u onoj odjeći) podiglo moj puls za 10!
Uživao sam gledajući njen čas aerobika. Tanja me je ohrabrivala dok sam radio trbušnjake, iako me stomak već boli od uvlačenja, dok sam pričao sa njom.
Ovo će biti odlično!

Dan 2: Trebao mi je cijeli bokal kafe samo da ustanem i izađem iz kuće, ali sam uspio. Tanja me je natjerala da legnem i dižem tešku, gvozdenu šipku. A onda još stavila tegove na nju, pobogu! Noge su mi bile malo mlohave na traci, ali sam izdržao skoro 2 kilometra.
Njen osmjeh mi je dovoljna nagrada. Osjećam se sjajno!

Dan 3: Jedini način na koji mogu da operem zube jeste da stavim četkicu na nešto, a onda da pomjeram glavu lijevo-desno. Sasvim sam siguran da sam dobio kilu. Vožnja je prošla OK, pod uslovom da nisam morao da upravljam volanom. Parkirao sam se preko Volksvagena.
Tanja je bila malo nestrpljiva sa mnom i skrenula mi je pažnju da moji krici uznemiravaju druge vježbače.
Zbog trake su me grudi užasno boljele, tako da sam probao steper. Zašto bi neko izmislio nešto što simulira aktivnost, koju je pronalazak lifta učinio potpuno nepotrebnom?!
Tanja kaže da ću zbog redovnog vježbanja živeti duže. Mislim da ne postoji ništa gore.

Dan 4: Tanja me je čekala sa svojim vampirskim zubima i zluradim osmjehom. Ne, ne mogu nikako brže da stignem; a i dobro je što kasnim samo pola sata, obzirom da mi je samo toliko trebalo da vežem cipele!
Željela je da dižem tegove. Nema šanse, Tanja! Pa nisam ja glup! Krio sam se u muškom WC-u, sve dok nije poslala Milana da me traži.
Za kaznu, natjerala me je da radim simulaciju veslanja u kajaku. Kajak je potonuo.

Dan 5: Mrzim Tanju više nego što je ikada bilo koje ljudsko biće mrzilo drugo ljudsko biće, u istoriji svijeta. Da postoji barem jedan dio mog tijela koji me ne boli ekstremno, udario bih je njime.
Mislila je da je dobra ideja da danas radimo na mojim tricepsima. Pa, Tanja, imam novosti za tebe! Ja nemam tricepse! I, osim ako ne želiš udubljenja u podu, nemoj da mi daješ tegove. Odbijam da prihvatim odgovornost za tu štetu... TI si išla u tu sadističku školu - TI si kriva.
Traka me je odbacila unazad i pao sam preko nastavnika hemije, što je užasno bolilo.
Zašto to nije mogao da bude neko mekaniji, na primer nastavnik muzičkog?

Dan 6: Tanja mi je ostavila poruku na sekretarici, pitala se gde sam. Nisam imao snage da uzmem daljinski, pa sam cijelih 11 sati gledao vremensku prognozu.

Dan 7: I evo ga kraj nedelje. Hvala Bogu da je gotovo. Možda će mi žena slijedeći put uplatiti nešto zabavnije; npr. potvrdu za vađenje zubnog živca.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ma tako je samo prve dve godine...;))))....posle se covek navikne;)
#1, 23.06.2011 - 13:49
23.06.2011 - 23:37
 

Korisnik
offline pathfinderbg (42)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova