Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Možda sam sve to samo umislila.U sopstvenom umu zamislila.Možda sve to nikada nije ni bilo.Možda mi nikada nismo ni postojali.Možda...

Možda me nikada nisi ljubio.Možda su poljubci tvoji samo produkti slatkih snova od kojih srce počinje jače da udara.Možda si me samo prekrivao mislima natopljenim požudom otrovnom koja sipa svoje kapljice na najosetljivije delove tela.

Možda su nam se životi ukrstili pa smo za trenutak izašli iz paralelnih svetova i preselili se u neku drugu dimenziju.

Možda nam nije bilo suđeno da se sretnemo pa su nas Bogovi kaznili za taj susret i prokleli nas na večnu patnju.

Možda je snaga naše ljubavi bila toliko jaka pa je uspela da razruši sve mostove sudbine koji među nama se ukazaše.

Ne ,nisi mi se pohotno smešio.Nisam ni ja vukla koleno dok smo se gubili u slatkim nemirima.

Nisi mi tajne otkrivao,svojom me nazivao,čežnjom umivao dok su se minuti trošili kao cigareta koja dogoreva.

I nemoj sada da mi pričaš da bilo je ono što bilo nije.Moje su misli umorne .Vučem iz sa sobom kao teret nekakav.Kao prikolicu punu nedosanjanih snova.

Nemoj da mi pišeš da bilo je ono što se dogodilo nije.

Priznaj sada i ti.Sve smo to samo umislili.Popeli se na oblak zaljubljenih duša pa po njemu hodili.

Klečim u sobi kao nekakav molitvenik dok dozivam tvoj lik.

Možda je sve to mašta samo.Možda nije trebalo jedno drugom da se damo.Možda bi jednostavno trebali da prestanemo da igramo i zatvorimo karata špil.

Možda me samo misli lome.Možda ću poći drugome.Sanjati nove snove.

Možda je sve bila varka samo.Možda...možda se samo predugo znamo.Možda su nam se misli susretale i onda kada se poznavali nismo.Tražile se ,vijale,preplitale.

Sada ne mogu da se razdvoje više.Stopljeni u glinu pa izvajane u statuu nekakvu .Na njoj u podnožju sitnim slovima piše:

Ovo dvoje su se voleli,sve dok se nisu razboleli od požude nemilosrdne što rastrza umove.Ne zna se da li su uopšte bili ili su samo svoju ljubav snili na pločnicima večnosti.

Možda...samo možda...smo bili...
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Casperitza (41)
Bilo je divno, prelepo, kao u snu...a na posletku, možda samo san - ko zna?! Jesmo li mi to sanjari ili ipak žalimo kada se san pretvori u javu...a možda i zažalimo što se nekada java ne pretvori u san... Uh, komplikovano :)))))) Ljubim princezo ;)
#4, 09.10.2011 - 00:29
citer (49)
kome je ovo upućeno EX mužu , EXTREMNOM PILETU , EHU ili možda nekom drugom ... Princezo javi nam da ne budemo u zabludi
#3, 25.06.2011 - 21:50
Provali sama )
25.06.2011 - 22:44
vitezkoja (42)
ajde da ne miksujem sada ovo pomalo ozbiljna stvar mozes da se pronađes a opet mozda je upuceno virtuelnom a mozda sama sebi kazes da te mozda samo samo bili tu sama moras dati odgovor dali ste bili nesto ili ce tek biti nesto jer mozda smo bili .... ostavlja veliki prostor za sta smo bili i sta cemo biti
#2, 25.06.2011 - 19:55
Upućeno je onome ko se pronađe.Ko god se pronađe za njega je pisano
25.06.2011 - 23:26
333Jovan (61)
...veliko ti ovo ..možda...
#1, 25.06.2011 - 17:33
Možda je možda veliko ili malo
25.06.2011 - 17:34