Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ulazim u stan.Gledam svoj odraz u ogledalu.Nova,danas kupljena haljnica ( rasprodaje su počele ako niste znali da Vas obavestim :),raspuštena kosa,zamišljen pogled.

Eho.Upravo se vraćam .Sreli smo se.Upoznali.Eho nije virtuelni.Sada sam se uverila.U jednom momentu su moje sumnje kulminirale.Iako se razlikuju njih dvoje imaju sličan pristup.Zaprvo toliko sličan da sam dugo bila ubeđena da se radi o jednoj osobi.

Iskreno da me neko drugi pozvao i rekao mi hajde da se vidimo za 5 minuta nema šanse da bih prstala.Ali to je ipak Eho.Samo da ga vidim pa nek bude šta bude.On je moj na neki onaj poseban način.Ali ne na onaj koji Vi mislite.

-Vidiš ja dobro znam da procenim situaciju.Kada ti kažem da si njegova to je zaista tako i možeš da poričeš koliko želiš.

Uh.Ovaj čovek baš ne odustaje.Pa bre kao da je njegov zastupnik.

-Vi čak i pišete slično,palite se na iste stvari.Ja...nisam iz te priče.

-iz koje si ti priče Eho ?pitam i shvatam da možda nije trebalo da obučem tu haljnicu.Čujemo zvuke sa Čolinog koncerta.Nervira ga.Nervira i mene.

-Iz te sladunjave ljubavne nisam.

Gledam ga.Tako sam ga otprilke i zamišljala.Moram priznati uživo je nekako ,kako bih rekla rečitiji,drčniji ( ne znam da li je ovo pravi izraz )

Niko ne pije kafu.Kaže mi da se zaplićem i pričam o virtuelnom i da ćemo on i ja samo da se zato smejemo i pričamo.Ipak smo to on i ja .Na onaj poseban način.Drugima neznan.

On je za tebe.Mi ćemo samo da se smejemo-odzvanja mi u glavi.

I onda shvatam da...smeh je ono što mi je potrebno.Smeh nam je potreban svima.Čitam blogove samo tugaljive ljubavne pričice ( posebno sa moje strane ),politika,citati...niko da nas malo nasmeje.

Lično po meni onaj ko ume da nasmeje čoveka danas je umetnik.Usled nemaštine,besposlenosti i svim ostalim mračnim silama koje nas vrebaju smeh nam je najpotrebniji.

Uvek sam na tastaturi mislila da je Eho neki ozbiljan lik.Moram priznati ima tu određenu dozu ozbiljnosti ali opet ...uspeo je da me nasmeje.To je najvažnije.

Nije bilo nikakvog ćapanja .Samo prijatno ćaskanje i...osmesi.

Doživeh i ja da Eha vidim a eto mislila sam da se nikada neće dogoditi.

Sada se obojici izvinjavam što sam mislila da su jedna osoba.Tako su slični,opet ni nalik.

Da,kada smo već kod toga oglasio se i virtuelni.Ovoga puta neću Vam reći o čemu smo pričali :)

Eto,to su neki moji utisci...sa kafe koja nije bila kafa nego bitter lemon( nemam pojma ni da li se tako piše :))

Na kraju posta samo ću da pozdravim citerku koja nam smehom boji blogove !Nek nas je takvih što više.Smeh nam je zaista potreban.

Princeza nemira Vam želi laku noć.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Tosa-sale (41)
Uh , baš si me obradovala ovim potezom... ćeli ti što više ovakvih večeri...
#4, 27.06.2011 - 22:38
To baš i nije do mene bilo .Ja sam zapela pa zapela :))
Hvala ti prijatelju...želim ti lepu noć.Poljubac za Anđela.
27.06.2011 - 23:06
afrodita72 (45)
ODLICNO, MLADJA...SLAZEM SE, STO SI NAPRAVILA TAJ KORAK..STO KAFU NISI PILA SAMA, VEC SE SMEJALA I UZIVALA U DRUSTVU....U ZIVOTU, NETREBAMO DAVATI SANSU DRUGIMA, VEC SEBI. LJUBIM TE.
#3, 26.06.2011 - 13:45
E tako je...baš tako...lepo si rekla Šansu treba dati sebi!
Ljubim i ja tebe
26.06.2011 - 15:46
333Jovan (61)
.važno je da ti prijalo,nebitno šta se pilo.....
#2, 26.06.2011 - 01:04
26.06.2011 - 01:07
vitezkoja (42)
ovo zvuci kao kad dođes kuci i pravdas se roditeljima gde si bila ista si radila mada zbog onih koji bi svasta rekli mada ce reci ili pomisliti ako si reklapa i ti imas pravo da vidis koga ti zelis i skim zelis da poijes kafu ili sokic vazan je povod
#1, 25.06.2011 - 23:45
Znam da glupo zvuči...ali dugovala sam Vam to )
25.06.2011 - 23:47