Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ne ispavana sam.Nisam spavala čitavu noć jer se moj Anđeo budio.Samo čekam da se spustim u krevet i u san utonem.Proveravam mail.Eho.

-Kako to misliš zajedno ?Pa ti i ja jesmo zajedno.Ovo što imamo je posebnije od svega...Ti..ti i tako ne želiš vezu.A sada ću da te pitam nešto.Pošto mi uporno govoriš da si raskrstila sa vituelnim kako to da si mi rekla kada smo pili onu našu kafu bitter lemon da bi sa njim mogla da opstaneš čitav život u braku i da ti njegove laži ne smetaju.Šta ti onda smeta? Što si odlučila da ga zaboraviš ?Hajde sada,ja sam tvoj Eho.Lepo mi kaži.Suviše je kontradiktorno.

-Da,rekla sam,a to sam i napisala u postu nekom da bih da sam se venčala kojim slučajem sa virtuelnim sigurno ostala čitav život u braku.Prvo bi me opčinio onako kako ume a onda bi me lagao.Vremenom bih ja shvatila da laže ali ja sam jedna od onih koji vole kada slušaju lepo makar to i laž bila.A onda...brak se nikada ne bi raspao jer ja to želim.Jednostavno sam takva da znam sebe da razvod ne bih inicirala.Posebno ukoliko bih imali decu.U jednom tenutku bih počelo da me nervira to svo laganje pa bih pošto smo slični počela da lažem i ja a on klimao glavom.I tako u krug do kraja života.E tako bi to bilo.
Sada,Eho pitaš me zašto sam raskrstila sa njim.Poštovanje.To je ono što je nedostajalo.E vidiš to je razlika između tebe i njega.To što umeš da poštuješ i mene i moja osećanja.

I onda shvatam.Da.Taj virtuelni je naizgled savršen.Ima sve ono što može jednu ženu da privuče.Izgled.Položaj.Taktiku.Priču.Ume da osvoji,u nebesa te digne.Odličan sex ma sve sve ali mu jedno nedostaje.Nema nikakvog poštovanja.Morala.Stida.

Čini se da čovek što je na većem položaju danas to manje ima navedenih osobina.Mogli smo mi da opstanemo godinama.Možda i do kraja života.

Prihvatila sam ja njega upravo takvog kakav jeste.Sa svi njegovim nikovima,likovima,frikovima.Yeynut je jednako kao i ja.Ali ako volimo nekoga prihvatamo ga sa svim njegovim vrlinama i manama.Sve sam ja prihvatila sli ne nepoštovanje.

Ja volim slatkorečivost.Divlje i pohotne strasti.Umem dušu da prodam za čaroliju koju on tako vešto može da stvori i pruži.Umem da prećutim i pretrpim kada nekoga volim ( ok ne umem da prećutim ali umem da pretvrpim ) ali sve dok ima poštovanja,dok je dostojanstven i dok sam mu makar i u pola sata koliko smo zajedno ona jedna jedina.Samo njegova princeza.

Tu pažnja igra ključnu ulogu.Ali poštovanje presudnu.

Ja sam zapela za tu kafu sa Ehom najpre zato što sam bila ubeđena da je to virtuelni.On kaže da je izašao na better lemon najviše da bi raspršio moje sumnje u vezi toga jer ga je nerviralo da ga poredim sa čovekom koji nema nikakve sličnosti sa njim.

Dobro je da smo se videli.Jer smo se kako sam rekla skapirali još bolje uživo.Ne ni za kakvu vezu.Za to ono nešto naše posebno koje niko ne može da razume.Eho je zaista poseban.

Sada shvatam da smo se videli zbog zog našeg...tog poebnog a ne zbog toga da bi jedno drugom dokazali nešto.

Proveravam mail ne bih li videla odgovor.Nije još uvek stigao.

Princeza nemira Vam želi prijatno veče.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

afrodita72 (45)
PRINCEZICE, CAROLIJA JE UDVOJE..NIKAKO UTROJE..STO VISE PRICAMO, TO VISE ZELIMO...DISKUTABILNO...MOJE JE SAMO MOJE, SEBICNO ALI ISTINITO... LJUBIM TE.
#1, 29.06.2011 - 10:17
Kako kome starija ja...kako kome...ljubim te.
29.06.2011 - 16:55