Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Vraćam se iz igraonice .Premorena sam.Ne osećam se najbolje baš.Isrpljena sam.Kaže Eho da ne mogu da ležim sama sa princezom ako sam takva.Ja njemu da nemam taj luksuz da ležim jer ona nema bukvalno jedan sekund mira.To dete ima energiju za čitavu jednu gurpu dece.I još malo.

Razmišljam kako ću večeras da gledam romatičnu komediju.Jednu od onih sladunjavih,nerealnih sa još nerealnijim krajem živeli srećno do kraja života.Znam ja da je neralan i baš zbog toga i gledam takve komedije.I tako je sve u životu surovo realno.Mnogi kažu da se najbolje piše kada imaš tu neku setu u sebi.Ja smatram da sam svoje najbolje tekstove napisala kada sam bila u posuta prahom čarolije ljubavi.

Svi nešto surovo realno bla bla iskreno.E ja baš neću.Neću više realno.Dosta mi je realnosti za čitav život.Imam je svaki dan.

Umem da budem neverovatno kontradiktorna u svojim stavovima.To ste verovatno primetili do sada.Samo to nikako ne snači da sam konfuzna.Naprotiv ,imam ja za sve objašnenje.Nije konfuzno biti drugačiji i različit od osalih.

Kada nemam stalnu vezu ili kada nisam zaljubljena ( još uvek )potpuno je normalno da mi se dopadaju 2,3 tipa.Nije to ništa zbunjujuće samo ja to naglas priznajem a ostale ćute.Što opet nije baš najbolje po mene ali se ne potresam zbog toga jer šta je suđeno suđeno je a ako te neko voli prihvata te takvog kakav si.To što ih ima tako 2,3 ne znači da varam nekoga.Naprotiv to samo znači da nisam ni sa jednim od njih.U momentu kada me neko opčini svi ostali nestaju i brišu se a novim poznanstima ne pružam priliku da se ostvare ( što opet nije dobro ali ima i na tome da poradim :)
Ja i tako pokušavam da odvojim ljubav i požudu od svega ostalog i uživam.Čovek bi pomislio da tako može sve da opstane godinama bez stege i planova ali nije ni tako nešto lako pronaći.

To je potpuno normalno i realno moje stanje.Zabrinem se kada u mom životu nema nikoga.Kada je sve nekako sivo,monotono,obično.E vidite to onda nisam ja.Tada kao da gledam sopstveni život kako protiče pokraj mene ili predstavu koju posmatram iz publike.

Kod mene je čitav život tako bilo.Preplitale su se ljubavi.Čim se jedna završi odmah dolazi nova.Prošlost se pretvrala u sadašnjost.Ovo sam Vam već jednom napisala mislim...drugarica me je pre venčanja pitala kako ću kada se venčam.Da prekinem kontakt sa svim tim nekim tipovima ( sa kojima sam bila uglavnom u telefonskim vezama ).Brak je međutim za mene bio veći izazov.Jedan muškarac,samo jedan...I nisam ga prevarila sve dok se nije odselio i dok nisam shvatila da ma šta ja pokušavala nema šanse da se pomirimo.

E vidite ja to ne zovem niti konfuzjiom niti zbrkanošću nego da svako od nas treba da živi život kako mu odgovara.Istina,obično od tih 2,3 neki pobesne ( jer to muškarci vekovima rade ali žene nedaj Bože mada šta ja to pa radim kada nisam ni sa kim ali da me slučajno neko i ne pogleda...) a ostaje samo onaj najuporniji.

E onda radim ono što nikako ne treba !Uzdugnem ga na tron i u nebesa.Izbrišem sve.Izveličam.I onda zbriše.Srećom ili nesrećom ti koji zbrišu se uvek i vrate.Jer svi vole kada ih veličamo :)

Sve je to ok dok ne sedim zabijena u ćošak sobe i lijem suze dok moj život protiče pokraj mene.Sve je to ok dok umem da živim i smejem se.

Proveravam mail.Eho.

-Princezice čitam tvoje mailove uz jutarnju kafu i smejem se.Što ne priznaš i sebi i meni da voliš tog tvog virtuelnog.

Ovag čovoka kao da je virtuelni potplatio da ga zastupa.

-Bolje ti da se orijentišeš na naše naredno kafenisanje uz bitter lemon :)


Princeza nemira Vam želi prijatan i lep ostatak dana !
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

citer (49)
e sad za liniju je dobro dete koje ima toliko energije , biter lemon i belo vino , maštanje i planiranje , princezo imaš li ti bar 50 kg ;)
#5, 29.06.2011 - 20:51
Hahahai imam 50 i neku :)))
Dete koje ima toliko enegrije :))) ljubim te :))
29.06.2011 - 21:40
мислиш,то си стварно ти?
#4, 29.06.2011 - 18:25
Baš sam razmišljala o tvome komentaru ovom...da,kada ovako pišem o nekim temama.To sam stvarno ja.Ali kada opevam kao u Grčkim tragedijama o ljubavi u onim drugim ...to je bajka.Razumeo si me...ljubim te
29.06.2011 - 21:36
е стварно принцезице,остани ти нереална,треба и неко да нас уведе у неку бајку повремено
#3, 29.06.2011 - 18:21
Silni ovaj je post moja realnost :))kiss
29.06.2011 - 18:24
vitezkoja (42)
Zabrinem se kada u mom životu nema nikoga.Kada je sve nekako sivo,monotono,obično.E vidite to onda nisam ja.Tada kao da gledam sopstveni život kako protiče pokraj mene ili predstavu koju posmatram iz publike.E vidite ja to ne zovem niti konfuzjiom niti zbrkanošću nego da svako od nas treba da živi život kako mu odgovara.je a ako te neko voli prihvata te takvog kakav si
#2, 29.06.2011 - 14:18
Tek sada vidim da sam e vidite napisala 2 puta hahaha
Viteže...to je suština...
29.06.2011 - 16:43
edmondd (40)
Hm,zanimljivo i istinito. Prepoznah se ,isto ?! Jedino je drugacije,i ispravnije ; treba vreme uzeti,a ne ocajni potezi ?!
#1, 29.06.2011 - 14:12
Naravno.Očajni potezi nikud ne vode :)
Mnogi su se prepoznali ali retko ko će da prizna...kiss
29.06.2011 - 16:42