Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

POTRAŽNJA ZAVISI OD PONUDE

-Mama gde je tavan ?
-U zgradi ,skroz gore.
-Kako se tamo dolazi?
-Liftom
-Znači na nebu je.
-U zgradi je !
-Na nebu,na nebu na nebu,na nebu ,na nebu,na nebu na nebu na nebu na nebu...
-Dobro na nebu je.Hajde sada hitno na spavanje
-Što lažeš mama kada nije na nebu ?

Andjeo je konačno zaspao.Stajem pod hladan tuš ( tako Vam je to kod mene ili topla kupka dok ne utrnem ili hladan tuš da je gotovo tuširanje što je moguće pre ).Navlačim bade mantil.Sipam sebi čašu vina.Gledam u svetla koja se prostiru duž bulevara koji se ukrštaju.

Razmišljam šta je zajedničko onim muškarcima koje sam volela.Ponekad mi se čini da nemaju niti jednu zajedničku osobinu.Neki su izgledali potpuno savršeno,kao moj nekadašnji verenik na primer ( iako je bio dosta stariji od mene ali opet kada ga vidite ta razlika se nikada nije toliko uočavala.Predpostavljam da je na to utilao njegovo višesatno dnevno bavljanje sobom trčanje,plivanje,vožnja motorom,planinarenje...ma sve sve...),za nekima se nikada ne biste okrenuli na ulici.NIkada!Često su me pitali šta sam u njima našla ( a ja pronašla možda i najveću ljubav),neki su bili pokvareni,namazani,prevejasni ( sve u jednom ) ,neki posvećeni,iskreni...Kad se sve sabere niko sličan.

Možda je zato sve tako.Kada se jednom razočaramo tražimo drugačije.Različito.Sve sve samo da nije onakav kao što je bio.Opet sve sve to samo da ponovo ne bi sebe povredili.

Šta nas uopšte privlači kod neke osobe kada je upoznamo ?

Muškarce definitivno fizički izgled.Neka kažu šta kažu.To je naravno za početak.Ostalo dolazi kasnije.Ali oni neće dopustiti da to drugo neće ukoliko im se ne dopadnete fizički.Nije to površnost.To je jednostavno tako.Ja se u virtuelnog zaljubila bez da sam mu i sliku videla on počeo da piše meni i za mene tek kada je video moju.Ima milion primera ne vredi se zamarati.Uslov za sve dalje kod muškaraca je fizički izgled.

Ali žene ?Šta žene privlači ?

Moć ( namerno stavljena na prvo mesto ),intelegencija,situiranost,pažnja,smisao za humor....sada stavljam ono što mene privlači kao a shvatam da mnogi od onih sa kojima sam bila nisu imali toliko toga,pa opet uspeli su da me osvoje i privuku.

Uvek sam mrzela sarkazam i ironiju a opet to me je tako često privlačilo.Želela nekoga ko ume da me nasmeje.Dobijala one koji umeju da me rasplaču .Tražila pažnju ,a izgleda da je problem ležao baš u nedostatku iste.

Dakle osobine koje mi se dopadaju uglavnom su izostajale.Pa se onda pitam da li se oni meni zaista dopadaju ili san jednostavno tako odredila.Jedno propisuje um.Nešto sasvim drugo srce.Ili ako tako želite ništa se mi tu ne pitamo .Neko od gore jednostavno baca kockice.Kada ispadne dobitna kombinacija bivamo posuti prahom čarolije.

Mislim da se fizički izgled danas podcenjuje.Tako je naravno samo u teoriji.U praksi ja sasvim drugačije.Pa mislim da li ćemo nastaviti da se viđamo sa osobom koja nam se niti malo fizički ne dopada ?Nikako.Može da osoba da ima sve dobitne osobine ali opet ako nam se ne dopadne prekidamo svaki kontakt.

Sada će me mnogi prozvati površnom.Isti ti uradiće onako kako sam opisala.Možda se oni samo plaše da imaju manjak intelegencije pa zato guraju u stranu fizički izgled.Neznam...

U svakom slučaju svi treba da radimo na njemu što je više moguće.

Nema tu nikakvog isijavanja,srećna žena bla bla bla.Svi dobro znamo da potražnja zavisi od ponude.

Možemo mi sada da teoretišemo,pišemo doktorate o tome kako fizički izgled nije bitan.Ali činjenica je da jeste.I nama ženama.

I zato najbolje da se potrudimo oko sebe pa tek onda oko svega ostalog.

Eto tu su bila neka moja zapažanja i razmišljanja ,nikako teoretisanja i mudrovanja ove večeri.Princeza nemira želi Vam prijatno veče i laku noć.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

citer (47)
misliš , ja nisam u to sigurna baš , al ajde mlada si shvatićeš ;) lepo mi sanjaj princezo na zrnu graška i sledeći put detetu daj prave odgovore :)))
#2, 30.06.2011 - 00:10
Ja kažem to za početak...i veruj mi da je tako.Nemoj štrumfa nekog da ti pošaljem da proverim :))
E sada dete tvrdoglavo sačuvaj Bože.Šta god ja da kažem kaže e nije tako :)))
Ljubim te
p.s.ma kakav grašak bomba tempirana :))
30.06.2011 - 00:16
бавио се собом,а не тобом,па је бивши вереник
#1, 29.06.2011 - 23:45
Bravo ! :)) kiss
29.06.2011 - 23:52