Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ispijam kafu.Boli me glava.Uzimam tabletu.Volela bih da u krevetu ako je moguće ostanem satima.Sama sa sopstvenim mislima.Proveravam poruke.Moja sestra.

-Izgleda da nas uvek pronađu neki kreteni

-Što se mene tiče mene pronađu normalni gotovo uvek ali ja pronađem kretene ,odgovaram iste sekunde

-Sestrice,nisam ja nešto lepa ali jednostavno tako nekako delujem na muškarce.Svi me startuju...

Mislim kako to kao da sam ja napisala.

Kada me neko pita šta sam po profesiji mogla bih odmah da kažem profesionalna zavodnica.

Ne umišljam se.Još manje se veličam.Nisam lepa nešto,mislim da nisam ni zgodna čak ( mislim pored onih krakatih sigurno nisam ).Dopada mi se šta vidim u ogledalu ali to ne znači da se dopada i drugima.Nije ovde stvar u tome.

Istina nema šanse da se vidim sa nekim tipom ukoliko se ne nešminkam,barem osnovono ono.Nećete me videti nikada da nosim patike ili trenerku.Pre će mi kuća biti u haosu nego telo zapušteno.Sve je to tačno.Ali lepših žena svud oko mene.Koliko god želite.

Pa opet u životu mi se nije dogodilo da ne smantam onoga koga odlučim da smantam ( jednom rekoh žena je ta koja osvaja ma šta ko pričao ).Nikada nisam patila niti kao tinejdžerka kao nešto ne uzvraćeno.Ili bar nisam patila a da ništa nisam imala sa tipom koji mi se dopada.

Ne,za mene ne postiji ne moguće u ljubavi.Mogu da preokrenem stene,preplivam sva mora ma sve sve ali tog što mi se dopada uvek nekako osvojim i to bez taktiziranja i preteranog razmišljanja.Dovoljno je samo da budem svoja.

Međutim iz nekog razloga nikada nikoga nisam uspela da zadržim.

E vidite zato ...nije tako laskavo biti zavodnica.Zavodnice kao da su proklete.

Po pravilu one vode računa o svom izgledu ali nisu lepe žene.Besramno flertuju.I svaka njihova priča se završava isto.Uvek same ostaju.

Ponekada bih volela da sam jedna od onih prefriganih koje ćute mudro i vrebaju prilike.Ili jedna od onih koje toliko potenciraju da su jake žene da ni same u to često ne veruju.

Tada bi sve bilo drugačije.Takva žene opstaju u vezama,brakovima...kako god želite.

Shvatam međutim da se zavodnice u dugim vezama ili brakovima guše.Njihov sjaj jednostavno bledi.Kao da ga odlože u plišanu kutijcu i čuvaju za posebne prilike.Ali njih je sve manje.

Istina zavodnica može biti i udata žena.Njoj ne smeta da flertuje ni na poslu,u super marketu....

Opet kao da uvek nešto ne dostaje .

Malo sam analizirala i videla da ta kletva zavodnice prati kroz čitavu istoriju.

Njih svi žele ali niko ne želi da bude sa njima.Svi ih imaju,opet ih niko nema.NJihove ljubavi nikada nemaju srećnih završetaka.

I uvek ostaju same.U svom svom sjaju .Opet same.

Nisam danas pesimističi nastrojena.Ne smeta mi da budem sama.Čak...to mi i godi.Ali nisam mogla da se ovog popodneva ne osvrnem na čitavu ovu priču o ženema zavodnicama.


Princeza nemira Vam želi lep dan !


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 21  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

olgica (56)
Istina zavodnica može biti i udata žena.Njoj ne smeta da flertuje ni na poslu,u super marketu....
#4, 30.06.2011 - 20:05
Tako je..može da bude ali znaš šta zaboravih to da napišem...zavodnice uglavnom ostaju same.Zavodnici kao po pravilu u braku.Ljubim te
30.06.2011 - 21:12
citer (48)
ko zna zašto je dobro to što nisi uspele nikog da zadržiš , možda ti je sudbina neki frajdza iz belog sveta i onda ćete živeti srećni do kraja života , vidovita Vava ;)
#3, 30.06.2011 - 20:04
Hahaha ma ne treba mi sa nekim da živim do kraja života .Nema šanse.Makar i princ bio :)))
p.s.ali ima usluge tvoje da zatražim :))
30.06.2011 - 21:13
vitezkoja (41)
Kada me neko pita šta sam po profesiji mogla bih odmah da kažem profesionalna zavodnica
#2, 30.06.2011 - 19:02
E baš tako.I za bi trebala da postoji diploma :))
30.06.2011 - 21:14
afrodita72 (44)
MLADJA, SLAZEM SE...ZNAM SAMO DA SAM PROKLETA, A ZASTO NEMAM POJMA...MA NISAM NI ZAVODNICA....NI LEPA. SAMO OBICNA ZENA..A OPET HAOS, GDE GOD DA SE POJAVIS..I OPET NEMAS POJMA...A KADA ZAVOLIS DO BOLI, DISES ZA NEKOG OSTAVI TE..I OPET NEMAS POJMA ZASTO? TO JE VALJDA PROKLESTVO, ZENA SA HARIZMOM. LJUBIM TE.
#1, 30.06.2011 - 18:19
Starija ( ne mnogo starija ) ja znam...veruj mi da sam i tebe imala na umu dok sam pisala :)) Zato i jesam mlađa ti :) Ljubim te
Potpisujem komentar tvoj.
30.06.2011 - 21:15