Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ZNA8 blog
test ličnosti

Ovde je tvoj rezultat testa ličnosti- to je upravo tvoj tip ličnosti :)

3.gifKNJIŠKI MOLJAC (podređena, introvertna, realistično razmišljanje)

On/ona je prilično skromna osoba, veoma poštena i korektna. Osoba koja radi stvari sporim tempom. Nije previše cool kada nekog zovu "knjiški moljac" ali ova osoba svakako nije cool. Nije neki party animal, ali oni koji smatraju da je život ove osobe sastavljen samo iz brojki greše. Ako si njegov/njen prijatelj onda verovatno znaš da u jednom momentu ova osoba je na rolerima, u drugom momentu priča gay viceve a u trećem čak pijana. Uopšteno, postoje dva tipa knjiških moljaca:
-muški knjiški moljci
-ženski knjiški moljci :P
Ali bez zezanja-ako knjiški moljac nešto radi onda to uradi jako dobro. Uključujući seks. Nemoj da misliš da ova osoba nema fantazija. Seks sa ovom osobom je eksperiment koji nećeš zaboraviti tako lako.
Možeš da veruješ ovoj osobi-ova osoba ne laže, ne krade, neće da te izneveri, ne daje ti pare na zajam ali ti ih ni ne traži-znači prilično coool mladić ili devojka.


TEST LIČNOSTI tebe analizira iz različitih uglova i stvara sliku TEBE U STVARNOSTI.
1) Odgovori na pitanja na pravi način.
2) Pročitaj pažljivo pitanja, označi tačne odgovore i klikni na dugme.
3) Veruj svojoj intuiciji i budi iskren :)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline ZNA8 (65)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa