Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Vraćam se iz Meka .Uspavljujem Anđela.Motam kosu u punđu.Gledam u bulevare.Proveravam mail.Eho.Pisala sam mu noćaš jedan isrcpan mail.

-...Znao sam da ćeš mi se dopasti i pre nego što sam te video.Takve stvari jednostavno znam.Samo...ti si vidiš njegova .I to je to.Meni ne bi smetalo ni da si u braku sa njim.Ni da si u vezi...Ti si jednostavno njegova.

Pokušavam da mu objasnim da nije tako.Nisam ja ničija.Nikada nisam bila ničija.Da sam bila zaljubljena ali da je sve to sada prošlo.Da sam bila ubeđena da su on i virtuelni jedna osoba.Da sam od njega tražila savete u vezi njega upravo zbog toga.Zato što sam mislila da je on.Kaže da mi ne veruje.

-Svako sa svakim može da se ćapa ali vi ste imali ono nešto.Ono o čemu si toliko pisala.Nisam siguran da je to mnogo ljudi osetilo u životu.Jedino što ja želim jeste da budeš srećna.Da,to što imamo jeste posebno.Ta požuda koju ste vi imali obitava.Ona se nadograđuje.Seti se da sam ti govorio da ćete biti ponovo zajedno.To je jednostavno tako.Ja nigde ne odlazim.Rekoh ti samnom ćeš da pričaš,da se smeješ,da uživaš...Njegova ćeš da budeš.

Setila sam se kada smo se upoznali.Najpre smo se zakačili nešto oko ulice.Prvo koja je koja ulica.Ja kako sam izgubljena u prostoru tvrdila sam jedno on drugo pa mi je rekao da i ja i taj moj nismo trebali iz NS nikada da dođemo u BG makar i na kratko jer smo spetljani i nemamo pojma.A onda sam ga kažiprstom bockala pola sata samo da proverim da li je stvaran.

Ne vredi sada da mu objašnjavam da je prošlo vreme kada sam bila od tog virtuelnog.Istina on me je upoznao baš u to vreme,o mojim postovima da ne pišem pa će sada da misli tako stalno...Ako počnem toliko da ga ubeđujem pomisliću i sama da lažem.To Vam je znate kada neko toliko potencira iskrenost da ona polako počinje u laž da se pretvara,.

Drago mi je samo da postoji neko ko razmišlja identčno kao i ja.Nije važno da li si sam,u braku ili vezi.Onaj sa kojim su tvoje misli...mi smo njegovi.Um orobljuje.Orobljuju statusi.Sve su to izmislili ljudi.Ima te onaj sa kim su tvoje misli.

Ne.Ne mislim da je Eho u pravu.Sada manje nego ikada.Ali neću više da objašnjavam.Da se ubeđujem.

-Znam da je požuda nešto posebno .Znam da se teško pronalazi.Ali ti i ja...to što imamo..veruj mi da se i to veoma teško pronalazi.

-To znam.Zato i jeste posebno i treba negovati ono što teško nalaziš.Da je ista drugačije pretvorilo bi se u do sada već viđeno.Doživljeno.Ono na šta nailaziš svaki dan.Samo bez nekih stvari može opstati posebno i drugačije jer eto neke sitnice mogu da dovedu do toga da postane već viđeno.Isto.To ne želimo ni ti ni ja.

Poseban je.Sklapam lap top.Pozvaću ga da se vidimo ponovo.Poslušaću ga ovoga puta.Neka ostane tako kako i jeste jer je zaista posebno.

Princeza nemira želi Vam prijatan dan !


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ponocnik57 (61)
VRHOVNA svestenica karika ...sto se mene tice!!!
Naklon i ogroman rukljub dami....Eh da sam samo mladji......;-)))Nadams e da me neces pogresno shvatiti????S'postovanjemmmmm.Vas Gagac57nislijski ponoc_nik.....hedo_nik!!!
#5, 02.07.2011 - 20:27
Nikako te neću pogrešno shvatiti !Naprotiv zahvaljujem ti se od srca !
p.s.nisam baš ovo na kraju najbolje razumela
02.07.2011 - 21:03
citer (49)
mislim extremno pile i ex su otišli u istoriju ;)
#4, 01.07.2011 - 20:51
Hahahahah Da li čitaš ti šta ja pišem ili gataš ?hahah
Eho kaže da je to posebno ali da nema ni ćapanja,samo on i ja :)))Da li ti to na vezu liči ? :))))
Drugo etremno pile mi ne diraj.Ne ode on nigde :)
Treće virtuelni je želela ja ili ne uvek nekako tu iako ja nemam ništa sa njima ali tu je.
Sve u svemui ništa se promenilo nije.Samo je eho naglasio to što je naglsio :))
Kada se sve sabere i oduzme sam sama .
01.07.2011 - 21:05
citer (49)
eto odabra ti na tri četri EHO je pobednik , sve čestitke :)
#3, 01.07.2011 - 20:50
:))) Eho je...poseban
01.07.2011 - 22:09
afrodita72 (45)
LEPO SI OPISALA...NIJE BITNO KO JE KO, GDE, SA KIME ZIVI...BITNE SU MISLI..ONE NAS SPAJAJU I RAZDVAJAJU. POZDRAV.
#2, 01.07.2011 - 19:32
Samo misli...ljubim te
01.07.2011 - 20:01
vitezkoja (42)
Samo...ti si vidiš njegova .I to je to ti si jednostavno njegova.Ima te onaj sa kim su tvoje misli.mislim da je Eho u pravu njegova ćeš da budeš .Neka ostane tako kako i jeste jer je zaista posebno.
#1, 01.07.2011 - 18:12
Čija ću da budem ?Ništa sada nisam razumela
01.07.2011 - 19:07