Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

TVOJA SAM AKO ODLUČIM DA SE U TVOJE SRCE USELIM

Ispijam gutljaj jake crne kafe.Gledam u automobile.

Moram Vam priznati da je privilegija živeti tik uz more.Toliko mi to nedostaje.Najviše od svega mi nedostaje da zaronim jutrima u kristalno čisto more izvodim piruete u vodi sve dok mi telo ne utrne.To je bio neki moj mali ritual koji sam sprovodila umesto jutarnje kafe.

Kaže Eho da ću ga zaboraviti sada kada je otišao na odmor .Nema šanse.Meni su uvek uspevale veze na daljinu.Uljujkana u sopstveni svet i taj neko ko je samnom u mislima a ja znam da sam i ja u njegovim.To je ona moja teorija da si od onog ko je u tvojim mislima.Sve dok je tako meni je lepo.

Juče nakon zaista dugo vremena reših da zavirim u omiljenu nam kutiju za zabavu zvanu televizor.Ništa se nije promenilo.Gosti isti.Voditaljka ista.Teme iste.Odgovori isti.

Jedno od pitanja beše da li biste oprostili prevaru u braku ?Kada je mlađana gošća odgovorila da bi to učinila voditeljka je samo zakolutala očima rekavši da ona to tako ne bi mogla.

Vratismo se opet na isto.Svi varaju a opet niko prevario ne bi.

Šta uopšte prevara znači ?

Da li bi zatražila razvod zbog prevare? Ne,to nikada ne bih učinila.

Sada se vraćam na ono Ehovo.Nije bitno sa kim ste u vezi ili braku ili kres kombinaciji.Vi vrlo dobro znate da li ste nečiji ili niste i da li je taj neko vaš.Taj osećaj ne može niko i ništa da pokvari.To je ono posebno.

Nažalost u braku se uglavnom gubi ubrzo.Ne kažem u svim brakovima.Naprotiv.Verujem da ima ljubavi u braku koje traju čitav život.Uostalom nisam pozvana da o ovoj temi polemišem jer nemam pojma ali recimo da verujem.

To posebno se jednostavno krza svakodnevnicom.Ništa tu nije čudno.

Prevara kao prevara.Čin telesnog zadovoljstva.Trenutne slabosti.Ima i onih koje to trenutno zadovoljstvo dovede do nekog višeg nivoa pa se upletu.Međutim retko ko će zbog prevare rešiti da brak uništi.

Šta se uopšte dobije priznanjem prevare ?

Samo povredimo tu osobu...Možda sam luda ali prevara je po meni sasvim normalna stvar i o njoj ne treba čak ni diskutovati.Verujem da oni koji uporno ističu kako ne bi oprostili ili izvršili prevaru to na posletku učine.

Do prevare može da dovede želja za avanturom.Želja za novim...trenutna slabost...savašta nešto.

Ja opet nekako verujem ( možda grešim ,nemojte mi zameriti ) da smo najmanje od te osobe sa kojom smo u braku.

Možda mi sa njom spavamo u istom krevetu.Možda jedemo za istim stolom.Možda idemo zajedno na letovanja.Imamo decu.Imamo potpisan pakt kojim se sklopio brak ali ta je osoba nekako najmanje naša a mi njeni.

-Čija si ti ? pita me jedna veoma draga mi osoba .

-Ničija !

-Samo ti znaš čija si

-Ne znam !

-Ti si od onog u čije srce odlučiš da se useliš.

U pravu je.Mi smo ti koji odlučujemo u čije ćemo srce da se uselimo i u njemu ostanemo.

To nema nikakva veze ni sa brakom ni sa prevarom ni sa vezom ni sa sexom...

To je ono moje posebno o čemu Vam pričam.

Eto,to su bila neka moja jutarnja zapažanja nikako teoretisanja i mudrovanja...

Princeza nemira Vam želi dobro jutro i lep dan :)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vitezkoja (41)
jeste privilegija ziveti tik uz more i moci kad hoces da se bucnjes u njega nista lepse. ovo kod tebe samo na daljinski veze uspevaju volis da ih mucis ceznjom a njegove misli lude a tebi lepo na daljinu nema prilaza blize od sirine stola u kafeuto je granica ili samo izazov da se pređe ta crta da se ispita koliko si u njegovim mislima..Svi varaju a opet niko prevario ne bi a toliko se prica i hvale da su bili/e u steti i ko ih sve video da o tome prica posle svi posteni nigde lopova a ovamo svaleracija cveta.dali bi oprostio prevaru samo ako je to Trenutne slabosti i bolji majstor u ubeđivanju osobe da je pocini prevaru ma sta ja o tome da pricam i mudrujem to neka pricaju oni koji su ozenjeni i udate ili vec koji status imaju u vezi oni o tome neka vode racuna ja ne moram da brinem o tome jer sam slobodan kao ptica na grani
#4, 03.07.2011 - 22:37
:)))) Ljubim ptičicu na grani :))
04.07.2011 - 14:38
citer (48)
pssssst nije niko video šta si napisala ;)))
#3, 03.07.2011 - 22:23
Psst ma ne brini...niko ne čita.Ostaje sve među nama :)
05.07.2011 - 01:04
citer (48)
gde tebe nadje da pita čija si ?! mogao te pitati i dobitnu kombinaciju na lotou i opet ne bi znala .... treći pasus u ovom blogu i posle meni nešto pričaš , tvoja Vanga :)))))
#2, 03.07.2011 - 22:03
:))))))) pssssst nije to veza :)
03.07.2011 - 22:20
andrija73 (43)
ovo zadnje mi se svidja i mnogo je lepo receno :Čija si ti ? pita me jedna veoma draga mi osoba .
-Ničija !
-Samo ti znaš čija si
-Ne znam !
-Ti si od onog u čije srce odlučiš da se useliš.
U pravu je.Mi smo ti koji odlučujemo u čije ćemo srce da se uselimo i u njemu ostanemo.
To nema nikakva veze ni sa brakom ni sa prevarom ni sa vezom ni sa ***om...
To je ono moje posebno o čemu Vam pričam.
Eto,to su bila neka moja jutarnja zapažanja nikako teoretisanja i mudrovanja...
#1, 03.07.2011 - 13:40
To je....istina
Hvala ti .Šaljem poljubac
03.07.2011 - 14:11