Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
"Gospođo šta Vam je ?Obrve su Vam potpuno identične" kaže mi kozmetičarka.

-Nisu !Ako bi mogli da obratite pažnju na desnu.Zaista treba da se popravi.

-Ja tu ništa ne bih dirala.

-Vi ste već uradili i to pogrešno.Sada sredite barem da bude pristojno.

Onda zove sve prisutne u salonu.Zagledaju me.Nadgledaju.Identične gotovo da kažu u glas.

Onda odlazim do prodavnice u kojoj se prodaju stvari za kuću.Uporno tražim svetlo roze platnene kutije za odlaganje igračaka.

-Nemamo baš svetlo roze.Ali imamo ljubičaste,roze sa cvetićima.Izlazim iz prodavnice narogušena.Ne ,meni trebaju baš te roze,svetlo roze kakve sam zamislila.

Pa se onda pitam jesam li ja oduvek takva i u vezi svega ?Naročito ljubavi.

Zacrtam nekog tog da treba da ima to i to i gotovo.Može on da bude lep,mlad,bogat...šta god želite ali ako nema to i to otpada ili bolje rečeno zacrtam jednog koji i ne mora da ima to što sam zacrtala ali je ipak on taj .E tada tek mogu da se pojavljuju i prinčevi i svi odreda ali ja sve upoređujem samo sa njim i svi u mome umu otopadaju.Kako otpadaju u umu,polako otpadaju i fizički.

Puno vremena je potrebno da prođe da bi taj neko izašao iz moje glave ili da kažem nekog okvira od koga se ne pomeram.Taj neko može da bude neopevan ( ili opevan ) kreten ali on je taj jedini i to se nikako ne menja.

Za to vreme se život odvija.Nova poznanstva sklapaju.Dolaze novi izlasci.Nekada i veze ( nekada i veridbe )ali taj jedan jedini se ne menja i iz moje glave ne izlazi.

Ovih dana mi se mota po glavi jedno pitanje.Toliko sam postova napisala na slučnu temu i stiče se utisak da je odgovor na to pitanje pozitivan ali da li je ?

Da li bih sa nekim mogla da budem u kres šemi ?Dodaću sex bez ikakvakvih emocija.

I rekoh ,ma koliko se stiče na prvu loptu utisak na bih.Ne,ne bih.

Nemam ništa protiv toga.Šta više ja mislim da je to povoljno ukoliko dve osobe to mogu i žele.Da nije loše uopšte.Da je savršeno ok.Ali ...ne i ja.

Tu dolazimo na onu moju da je teže naći ono što ja želim nego vezu,brak ili kres šemu.Ja od toga ne želim ništa.Osim onog posebnog osećaja da gde god da sam i šta god radim nekome pripadama i taj neko meni.

Tu dolazi i ona Ehova teroja koji izgleda niko ne razume pa dugo nisam ni ja.

-Možemo mi da se smuvamo.Ćapamo.Ti se meni dopadaš.Ali šta onda ?Hajde kaži mi šta ?Onda bi izgubili sve ovo posebno što imamo.Sve bi se pokvarilo.Postalo obično.Već viđeno.Ti ne vidiš koliko si njegova.Ja sam eto i uživo potvrdio moje mišljenje.To se jednostavno vidi u tvojim očima.
Ne,ne idem ja nigde.Tek ćemo se mi viđati,smejati,pričati o svemu kao i do sada.
Što se tiče ostalog.Ti jednostavno treba da budeš sa njim.I bićeš.

Da li je to posebno teško naći ?To posebno koje nema veze ni sa vezama ni sa brakovima ni sa kres kombinacijama ? Da,to posebno je najteže pronaći.Onaj ko ga je našao neka ga čuva i ne dozvoli planovima,očekivanjima,ljubomori,posesivnosti da ga pokvare.

Nega ga uzdigne iznad svega,Postavi na tron i odvoji od svega koliko je to uopšte moguće.

To posebno...onda kada ste sa nekim u duhovnom i telesnom kontaktu odvojeni od svega...kada ne planirate,ne očekujete,ne zahtevate...kada jednostavno znate da je to to ma šta se dogodilo i ma šta će se dogoditi...

Možda se to posebno zove ljubav a sve ostalo joj je kopija.

Kapljice počinju da mi se slivaju niz lice,telo,kvase mi suknjicu,majcu.Ulazim u stan i hitam ka ogledalu.Ipak se obrve razlikuju kako sam i mislila i ničije mi mišljenje nije potrebno da bi to potvrdilo.


Princeza nemira želi Vam prijatan ostatak večeri !


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vitezkoja (42)
Kapljice počinju da mi se slivaju niz lice,telo,kvase mi suknjicu,majcu.Ulazim u stan i hitam ka ogledalu.Ipak se obrve razlikuju kako sam i mislila i ničije mi mišljenje nije potrebno da bi to potvrdilo. izgleda da kod tebe nema levo ni desno kad nesto naumis to mora da bude tako makar se svet srusio a tek kod odabira i upoređivanja odabranog to tek je izgledami posebna prica prolazi kroz najtezi odabir trazi se i najmanja sitnica ali ako prođe izgleda da dobija naj mogucu paznju i ljubav ako i on zna ta pruzi i delic toga dobi je svu mogucu paznju jer drugi ne dolaze u obzir
#1, 06.07.2011 - 13:24
:))))) Tako nekako...:)) Dobije punu pažnju i kada ne zaslužuje...
06.07.2011 - 13:56