Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

LUKSUZ NEUZVRAĆENIH LJUBAVI

Pedikir,manikir,depilacija,kremice,frizer...treba da se vidim sa njim.Rekoh Vam toliko sam ga opevala u postovima da me je uhvatila nekakva frka.Opet me je nešto iznervirao ali izgleda da je to jednostavno sastav njegovog sistema ili nekakve taktike koju ja grickam i pri tom lomim zube :)

Nekoliko komentara od izuzetno mi dragih ljudi govore kako mi je ljubav neuzvraćena pa rekoh da malo pojasnim.Da mi nisu dragi ne bih obratila pažnju.Ovako krenimo od početka.

Nikada nisam patila za neuzvraćenom ljubavlju.Dobro u srednjoj sam zapela da smuvam jednog dečka...istina ali više je to bilo u stilu da dokažem sebi nego nekakva ljubav.

Nekako kada znam da je tip totalno ne zainteresovan za mene,da mu se ni na koji način ne dopadam interesovanje gubim i ja.Ne,tada nemam nikakvu želju ništa sebi da dokažem.Šta više ponašam se u stilu razmažene princeze pa kažem ako mu se nisam ja dopala ,šta mu ja mogu.Nije svastan šta propušta.Okrećem se i odlazim.

Međutim ako mislim da mu dopadam ali taktizira,izvodi,izmiče se,udara čežnju...šta god želite onda me u većini slučajeva zanteresuje ( naravno sve ima svoj rok trajanja pa i čežnja ...)
Trebalo bi od takvih da bežim glavom bez obzira ali ...rekoh Vam jednom i da mi se svi nude na srebrnoj tacni ja ću da zapnem baš za tog.

Žena sam koja voli i ume da voli i pati.Grčke tragedije koje opevam sadrže izvesnu dozu neuzvraćene ljubavi ali postoji više vrsta ne uzvraćene ljubavi.

-Ona koju sam pomenula kada osobu uopšte ne zanimate.U tom slučaju ni ona mene više ne zanima.

-Neuzvraćena ljubav kada neko sa Vama igra večito žmurke.Pa se vijate,igrate mačke i miša,tražite,lovite,mirite,svađate...( ne uzvraćena je naravno samo u onome delu kada Vi vijate )

-Postoji neuzvraćena ljubav kada ste u vezi ili braku.Osoba je sa Vama.Fizički ste zajedno ali znate da srce te osobe pripada nekom drugom.To je čini se najgora moguća ne uzvraćena ljubav.

Umem ja da dramim,preuveličavam ,tog nekoga na tron postavljam ali nikako da patim za njim znajući u isto vreme da me ne voli.

Mislim da za tako nešto suviše volim sebe.Čak i da ga volim,ako shvatim da on mene nikako ne voli okrenuću se nekoj drugoj prilici i najverovatnije toj prilici istog trena dati šansu.

Ako odlučim da neko vreme patim patiću.Patnja ( ljubavna u ovom slučaju ) je stvar odluke.Ako odlučim da opevam opevaću.Ako mi se neko dopada pokušaću da ga osvojim ( na razne načine,opevanja vodi samo u uprotnom smeru...)

Ako želim da ga veličam veličaću ga...Grčke su tragedije u mojim postovima malo preuveličane.NJima ja slavim ljubav a ne tog nekoga.Opisujem priču.

Onoga trenutka kada uvidim ili pomilslim da nema nikakvih emocija sa njegove strane gubim se i nestajem.

Smatram da je život isuviše kratak da bi ma ko od nas sebi mogao da dozvoli da pati zbog nekoga ko ne obraća pažnju ili Vam neuzvraćene ljubavi.Patnja za njom je bespotraban luksuz.

Opet umam ja da preko svačeg nečeg pređem kada me neko osvoji ali kao što rekoh sve ima svoju granicu.

Eto.Nadam se da sam barem malo razjasnila.

Nema šanse da patim za nekim ko na gaji nikakve emocije prema meni taman bio on i poslednji na svetu.

Princeza nemira Vam želi prijatan dan !

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

citer (48)
eto podmećeš se da te klepi , al pod tvojim uslovima ... cccc .... još pride grčka tragedija i polomljeni zubi , nerviranje , ima tu uslova za holivudski triler sa srećnim krajem
#2, 06.07.2011 - 16:14
:))))))) hahahah da sam pila vodu zagrcnula bih se ponovo :)))
Nisam sigurna da je kraj srećan .Pisaću o tome :))) Mislim nije smešno ali ti me nasmeješ uvek :)))
06.07.2011 - 16:31
vitezkoja (42)
-Neuzvraćena ljubav kada neko sa Vama igra večito žmurke.Pa se vijate,igrate mačke i miša,tražite,lovite,mirite,svađate...( ne uzvraćena je naravno samo u onome delu kada Vi vijate )

-Postoji neuzvraćena ljubav kada ste u vezi ili braku.Osoba je sa Vama.Fizički ste zajedno ali znate da srce te osobe pripada nekom drugom.To je čini se najgora moguća ne uzvraćena ljubav. e oko toga se cela prica vrti i razresava oko toga staje neuzvracena ljubav oko ovih primera se slazemo ocrtava sve a oko svega ostalog nemam sta dodati bar za sada misli pohvatane i razjasnjene
#1, 06.07.2011 - 14:09
Viteže zbog tebe sam najviše post napisala...
Drago mi je da je razjašnjeno...poljubac
06.07.2011 - 14:33