Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Gazim brzim koracima.Čujem telefon kako zvoni.Moram da ga stavim na silent.Tako uvek stoji.Juče sam ga premestila na zvuk zbog vanredne situacije od koje nije ispalo ništa.

-Cao lutko pa ovo je još uvek tvoj broj.Nisi ga menjala više od 10 god.

Da,to je još uvek moj broj,mislim u sebi ali ne mogu da se prisetim ko je na vezi.Imam ovaj broj iz srednje škole.Sećam se kada mi je taj prvi mobilni telefon poklonio tadašnji dečko dok sam živela u Novom Sadu.Imala među prvima mobilni zahvaljujući njemu.Rekoh Vam da tipove iz NS ne volim nikako.Da sam zbog njih pobegla u BG.Ali eto ono što nećete dogodi Vam se kad tad pa se i meni taj virtuelni 12 god dogodio nakon toga.

-Da li izgledaš još uvek onako dobro ?

-Jok.Izgledam bolje.

-Da li si još uvek mršava ?

-Jok mršavija sam.Kažem i prekidam vezu pokušavajući da premestim na silent ali ne vredi opet zove u među vremenu .Svi se okreću zamnom .Telefon trešti kao lud.Ponovo prekidam vezu.

Konačno dolazim u stan.Gledam se u ogledalo.Majca savršeno usklađena sa šorcom.Sandale savršeno usklađene sa šminkom...Čini se kao da sam nekakva lutka.

Ali ne barbika.Jedna od onih koje ne izgledaju tako savršeno.Jedna od onih koje Vas uvek gledaju sa police i smeše Vam se.Uzmete ih,dobro pogledate pa ih vratite ponovo na policu i to ne sa drugim lutkama.Izdvojenu.

Ponekada jedva čekam da ostarim.Možda ću tada manje da se brinem o tome da mi telo,kosa,lice izgledaju savršeno.Kao da neko stoji nadamnom i zapoveda mi.Uradi to to i to.Mislim da i kada ostarim gledaću slike onih baka iz Vouga i želeti da tako izgledam.Možda su na mene uticale reklame raznoraznih proizvoda,možda manekenke koje sa u istom Vogu danima besmučno posmatrala.Ko zna...

Lutka je uvek sama.Ona nikada ne ide sa lutkom u paketu.

Ponekada izgledaju kao srećan par .Kao da su stvoreni jedno za drugo onda se svako vraća svojoj polici.

-Princezice znaš li zašto si ti posebna.Ne pišeš ono što misliš.Ne radiš ono što govoriš.Petljaš se u sopstvene reči a opet si iskrena.Eto zašto si moja princeza.

Ma glupost.Da sam mu se dopalada fizički bio bi samnom.Mislim nešto u sebi.Iako mi onaj glasić govori da nije tako.Ali koliko procenata muškaraca ne bi bilo da im se neka fizički ne dopadne ?
1% ? Kako je moguće da ja uvek pronađem taj 1 % ?

-Aj sada lepo pruznaj da ti se nisam dopala i pićemo ono vino,smejati se...sve sve ali lepo priznaj.

-Rekoh ti ja lepo da sam znao da ćeš mi se dopasti i pre nego što sam te video.Ti si upravo onakva kakvu sam zamišljao dok smo kuckali.Lepa si ,zgodna si...ma lutkica.Ali molim te ne glumi više tog tvog virtuelnog a ni zverku jer ja nisam Keri a ti nisi zverka pa samo da pokušavaš da vidiš da li da možeš da bi sebi dokazala.Ostajem pri svom.To naše posebno je izdignuto oznad svega i neka tako i ostane.Što ne znači da nisi moja princeza i da si najposebnije biće koje poznajem.

Kažu neki da je život ono što se dogodi dok planiramo da se nešto dogodi.Možda je ljubav ono što se dogodi dok umišljamo da volimo nekoga.Ne znam...možda se baš tada prave ljubavi događaju.

Znam da bi sada trebalo da bolujem i patim.Ali zbog čega ?Zbog onog koji to niti malo nije zaslužio ?Pa molim Vas da li je on patio i bolovao ? Ne bih rekla baš.

Zato nisam sklona tim periodima u kojima ću kao da patim,samujem i bolujm a posebno ne da plačem.Život je isuviše kratak.Ko je uopšte propisao te periode samoće ?Ja ih nikada nisam ni imala i to ne zato što sam tako želela nego se jednostavno sve tako dešavalo.Ljubavi su se preklapale.To savršeno ide uz moj karakter.Nema šanse da dozvoljavam sebi takve luksuze.Niti jedan muškarac to zaslužio nije.

Ali zato ima sebi da dozvolim danas jedan burek sa sirom makar mi to bilo jedino što ću da pojedem :)Čak i jedna lutka može to sebi da dozvoli.

-Šta ti je sada princezice pa gde si ?

-Šta mi je?Pa zar nisi otišao ?Isprozivao si me sačuvaj Bože...Mislila sam da si otišao.

-Kada sam ja otišao bez tvog poljubca princezice,hajde kaži molim te...

Smešim se i sklanjam onu haljnicu konačno u ormar ,za neke bolje prilike.A možda je baš onako obučem i prošetam krajem.

Odjednom mi se na lice vratio osmeh.

Danas i jeste novi dan.


Princeza nemira Vam želi lep ostatak dana.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vitezkoja (42)
na kojoj polici stoji ta lutka gde ima da se kupi Gledam se u ogledalo.Majca savršeno usklađena sa šorcom.Sandale savršeno usklađene sa šminkom...Čini se kao da sam nekakva lutka.morad da se zauzme bisija da se ceka kad prosetas haljinicu da te vidimo
#5, 07.07.2011 - 20:25
hahahah :))) kiss
Možda u subotu :)
07.07.2011 - 21:40
не може ведрије,сурова стварност
идемо,а ако дочекамо зиму,онда ће све бити ледено
#4, 07.07.2011 - 19:28
Bolje i ledeno nego ovako toplo :))
07.07.2011 - 21:40
сигурно,на насловној буде и лутка из црне хронике
#3, 07.07.2011 - 18:57
Uh bre silni gde ode sada...vedrije malo
Idemo na sldoled :)
07.07.2011 - 19:20
боље лутка са полице,него лутка са насловне стране
#2, 07.07.2011 - 17:58
Misliš silni ? :)
07.07.2011 - 18:22
citer (49)
gde nadje danas da jedeš burek , kad je danas Ivandan i posti se
#1, 07.07.2011 - 15:40
Oprosti mi Bože :)
07.07.2011 - 16:09