Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
scorpionca blog
Saljem Vam tekst koji me podize kada pokleknem i kada mislim da nemam snage za dalje, kada se plasim odluka koje treba da donesem.
Tragovi u pesku 
 
  
     Sanjah jedne noci, kako setasmo morskom obalom, moj Gospodin Bog i ja.
Pred mojim ocima pojavi se brzinom filma moj život. Za svaki odsek mog života, kako mi se cinilo, otkrih tragove stopala u pesku. Jedan par tragova pripadase meni, drugi mom Gospodinu.
Kad i poslednja slika pred mojim je ocima preletela, osvrnuh se natrag i videh, kako je u pesku cesto ostao samo jedan par tragova,a drugi je isceznuo.
Ti tragovi oznacavahu odseke mog života, meni ponajteze. To me zbunilo.
Okrenuh se Gospodinu i upitah ga:
"Kad sam ti onomad sve što imah predao, da te mogu slediti, tada si mi rekao da ces uvek biti uza me. A sad vidim da najdublje krize mog života prati samo jedan par tragova u pesku. Zasto si me ostavio upravo tada, kad sam te, sav ocajan, najvise trebao?"
Gospodin me uze za ruku i rece: "Drago dete, nikad te nisam ostavio samog, a pogotovo sam bio uza te u vreme tvojih patnji i boli. Tamo gde vidis samo jedan par tragova u pesku, Tamo sam te na svojim rukama nosio."

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 20  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Somi984 (32)
Bravo za text:-)Super je
#3, 20.02.2017 - 17:06
mlazarevic (61)
predivno
#2, 04.10.2013 - 18:00
Boki87 (30)
Joj..super je...
#1, 05.05.2008 - 13:39
hvala bokile :*
05.05.2008 - 13:46
 

Blogovi: tagovi