Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

DA LI ZAVODNICI OSTAJU U BRAKU A ZAVODNICE NE OSTAJU ?

Vozim se sa bivšim (tehnički nije još uvek ali hajde ) mužem na relaciji NS-BG.Iskreno ne bi se sa njim vozila ni da treba da izbije nekakva katastrofa ali za dete sve.A dete neće kod njega .Tj sa njim u moja kola koja mi je maznuo i neće da vrati.

-Opet si se obukla kao tinejdžerka ? Prigovara kao u dobrim starim vremenima.

Razmišljam kako šorceve i majce na bretele ne nose samo tinejdžerke...

-Jok sa 31- nu ću da se obučem kao baba !

-Nemaš ti 31,uskoro ćeš 32 ,za samo dva meseca !

Uh super.Njemu je stalno nešto smetalo.I mini suknja koju sam nosila na posao i što sam uopšte išla na posao i sve moje nekadašnje ljubavi,i što nikada nisam bila nekakva domaćica i što sam kupovala odeću...sve...

Drago mi je što nisam postala jedna od onih ogorčenih razvedenih žena koja sam ponekad imala da priliku da čujem napr.na Tvu i koje nakon razvoda mrze čitav muški rod.

A onda malo razmišljam...poznajem dosta razvedenih žena ali čak mi se nekako čini da su ogorčenije one koje su u braku nego one koje su se razvele..

Tema ovog posta je DA LI SU MUŠKARCI ZAVODNICI OBIČNO U BRAKU A ŽENE ZAVODNICE NISU ?

Rekoh jednom ( ili nekoliko puta da se ne ponavljam ) da bi sa tim virtuelnim da sam se udala za njega bila u braku dok nas smrt ne rastavi.On laže.Ja znam da lažem i ćutim.

Zašto ?

Zato što ume da stvori onaj osećaj koji je za mene iznad svih prevara i laži i gluposti...

Sad to što bi i ja počela da lažem vremenom kada bi mi dosadilo što on laže pa i on klimao glavom to je druga priča...

Ali žene padaju na to nešto što takav muškarac uspe da proizvede.Da načini da se osećaju posebnima dok su sa njima.Žene umeju i da istrpe svašta nešto ali samo ako muškarac ume sa njima.Zavodnici su obično tolerantniji.Svesni su oni svega oko sebe i svega što rade pa umeju da povuku ručnu pa i da se založe i bore za svoj brak.

Ovi drugi,nezadovoljni,što stalno nešto prigovaraju i nikada ne varaju...njima brzo dosadi ta jedna žena koja im zvoca ( rekoh i onima zvoca njihova ali potraže drugu pa se vrate ovoj da zvoca i sve je ok.Zna se da niko nije savršen ),ne trpe,ne tolerišu,pucaju kod najmanjih i najglupljih sitnica.Tu bih ja krenula najpre od nezodovoljstva samim sobom.Možda bi bolje bilo da su potražili nek drugu barem za avanturu pa videli da ni ta nije savršena...ne znam.

Što se žena tiče u našim se krajevima izgleda ne prašta ( a najmanje u braku ) da žena ume da živi,da se zeza,da vodi računa o svom izgledu,oblači se po poslednjoj modi,ima drugarice sa kojima povremeno izađe,ne daj Bože flertuje a najmanje se prašta...da je samostalna.

E takve se žene obično razvode na inicijativu sopstvenih muževa ( ili obrnuto ako ovi ne prestaju sa zvocanjem...)Ako postoji neka takva žena koja je u braku ja joj od srca čestitam što je za sebe pronašla pravog čoveka.

E sada nasuprot njima.One koje prigovaraju i zagovaraju moral i poštenje a koje u šteku imaju barem dva ljubavnika ostaju u brakovima uglavnom.Ako se i razvedu to je onda isključivo na njihovu inicijativu.

Postoje i one koje su u braku a ljubavnike nemaju i zagovaraju moral.E takve su još gore.Jer zadovoljna žena nikada ne prigovara i ne osuđuje.Ona se jednostavno nasmeši i prihvati stvarima takvim kakvim jesu.

Svaka koja može da nađe ima.Ona koja ne može ljubomorna je i zvoca.Pitanje je samo koja šta i koliko priznaje.

Dakle po meni zavodnici su gotovo po pravilu u braku dok zavodnice nisu..

Ima to malo veze i sa balkanskim shvatanjima i pravilima.

Ako je taj virtuelni umeo da prigovara i određuje mi o čemu da pišem možda bi prigovarao i za mini suknju...to ne možemo nikada da znamo.

Ja opet misli da oni muškarci koji povremeno prošetaju u izlete više vole svoje žene nego oni što džangrizavo zvocaju svojim ženama i ne tolerišu ništa.

Ovi prvi polaze od toga da niko nije savršen sećajući se svojiz izleta uz određenu dozu krivice.Drugi osuđuju i grickaju ti mozak umesto da lepo provere da li će ta neka da bude toliko bolja od njihove žene.I uglavnom se po pravilu razvode.

Žene zavodnice teško da opstaju u braku.

I nemojte sada onu u srećnim brakovima niko nikoga ne vara.Znamo svi koliko je život kratak a brak dug.

Uostalom još gore su one bez telesne prevare ( one po Ehovoj teoriji ) da varaš više kada Ti je neko neprestano u mislima nego sexualnim činom...

Ne,nisu ovo teorije niti mudrovanja ovo su samo neka moja zapažanja.Možda nisam u pravu.Želela sam samo to da podelim sa Vama.

Stiže mi poruka od onog mlađeg.

-Šta ti je ?Ti se još nisi spakovala i krenula ?A ovamo večito pišeš o nekoj slobodi,ženi koja je van šablona,ženi koja šanse koristi.Pa što onda ne iskoristiš šansu ?

Šta ćete, oni koji pišu pišu oni koji rade rade.Oni koji zavode ćute,trpe i ostaju u braku.Oni koji zvocaju svađaju se i razvode.

Tako Vam je to.Princeza nemira želi Vam lep i prijatan dan !
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Tosa-sale (40)
Što se tiče ove teme nisam odavde...ali kao i u svemu potrebna je tolerancija razumevanje i granica zavođenjaaaaaaa...
#9, 26.07.2011 - 22:45
siki38 (45)
FROJDOVSKI REČENO..DOBAR *** RJEŠAVA SVE PROBLEME....i nitko više ne zvoca ni prigovara...a boga mi niti vara...
#8, 25.07.2011 - 16:35
Nikola1mk (58)
pola-pola haha pozz
#7, 25.07.2011 - 13:50
:))) kiss
25.07.2011 - 15:56
eto neću više, kad komentarišeš opet ja, :)))), što se braka tiče, ma nije sve tako crno, ima tu i svetlih tačaka a da je život kratak to jeste, čak i prekratak, hehehehe, ne znam zašto je bitno da li sam oženjen ili nisam, moje mišljenje je takvo pa bio oženjen ili ne, možda jesam a možda i nisam,
#6, 23.07.2011 - 23:36
:))) Misteriozan si.
Ja pitala tek onako,ne zbog stavova i mišljenja :)))
24.07.2011 - 00:04
ma zavodnici ili ne, osnova svega je dobar skes, . . ako ga ima u braku, neće pasti na pamet ni njemu a ni njoj da traži okolo, ali ako je monotono, isto, i nema ničeg novog u tome, pa sigurno da će se potrađiti malo i sa strane, bilo da je muško ili žensko. Ne smatram sebe zavodnikom jer to ne znam, kkhm,khm,khm, a nisam ni od onih koji su zavedeni, zavisi sve od situacije, jer ima jedna stara dobra izreka da ne j.be "ona" muška stvar nego situacija, prema tome, sve je to relativno.
#5, 23.07.2011 - 21:52
Hahahaha opet ti :)))))
Pa nije baš tako.Život je kratak brak je dug.
Ne znam da li si oženjen kada tako pričaš :)))
23.07.2011 - 22:37
edmondd (39)
Stvar trenutka :)

Jel svako dobro za neko zlo ? Neznam,mozda.
#4, 23.07.2011 - 21:02
Možda...to...ne znam ni ja :)
Ali nisam baš sigurna u to...
23.07.2011 - 21:05
vitezkoja (41)
na ovu temu nemogu da dam komentar jer nisam zavodnik cim sam nezbrinut(ne ozenjen)Žene zavodnice teško da opstaju u braku za ovo jedino nisi u pravu ako znaju da zavode znaju da sacuvaju brak a ovaj tvoj zvocavi muz nije ni shvatio sta pokusavas od zvocanja kao neka zadusna baba sve mu smeta umesto da shvati sta gubi on zvoca evde si trebala da dodas i ovu grupu oni sto neznaju stasu - zvocavci
#3, 23.07.2011 - 20:59
:)))) Zvocavci :))zadušna baba :))
Ma ne,u pravu si ti...zavodnice prave ostaju u braku.Spetljaju te i muža i ljubavnika.Nisam dodala moju grupu :))) Zvocavci su zvocavci
A ti nisi nezbrinut :)) Ubiću te...Vidim lepu budućnost koja ti se smeši.Nekada je bolje i sačekati dok prava ne naiđe ( vidi ko ti piše ona koja ne ume ni sekund da čeka :))) Napisaću post uskoro na temu koju si mi zadao :)
23.07.2011 - 21:04
333Jovan (60)
..da...ali naslovljen znači u oko njega...mislim brak..
#2, 23.07.2011 - 20:57
Ma nije...ja o zavodnicima a ne o braku :))
23.07.2011 - 22:44
333Jovan (60)
...opet pišeš o braku...
#1, 23.07.2011 - 20:47
Tehnički nije to baš o braku...to je nešto drugo...
23.07.2011 - 20:52