Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

ŠTA BI BILO KAD BI BILO....

Onaj ritual sa kokicama koji predhodno veče nisam uspela da sprovedem...sprovešću ga večeras.Film ,kokice i Eho na mailu.Savršeno !

Iskrena da budem stvano se razmišljam da skoknem do mora kod onog mlađeg.Neće ni on tamo biti večno a i nije da mi se baš takve prilike ukazuju svaki dan.I tako sam uvek mislila da bolje izgledam u kupaćem kostimu nego u regularnoj odeći.

Proveravam mailove.Pitate me zašto danas nisam pisala.Pisala sam pre nekoliko sati ali nikako da post objave a onda PAF mail Mlađe ja.

-Ti si se sa Tim tvojim videla,prenela na javu i bilo je još bolje pa ste se razišli.Ja se sa mojim nisam pa um smišlja bajke šta bi bilo kad bi bilo ali postoji još jedan slučaj za koji znam...oni su se videli,venčali,borili za svoju ljubav...pa opet ništa !

Sada verovatno mislite da ću da pišem o prokletstvima virtuelnih ljubavi :) Ali nije tako.

Koliko sam puta Mlađoj ja rekla da je bolje što se nije videla sa tim njenim.Pa i svojoj sestri sa tim njenim.Najgore je imati nešto najlepše pa nemati ali....da li je ?

Mladja ja me je bacila u dilemu.

Da li je bolje imati nešto ostvariti pa onda nemati ili pitati se šta bi bilo kad bi bilo ?

Verujem da um tada proizvodi enormne količine mašte i fantazije.Kažem verujem jer mi se na žalost ili na sreću tako još nešto nije dogodilo.

Po prirodi preduzimljiva verujem da bih se spakovala i otišla u Ameriku sama ako je to potrebno samo da vidim tog nekog i da li će tako nešto biti jednako i na javi ali...nisam baš sigurna da me je ta preterana moja preduzimljivost u životu usrećivala.

Za mene nikada nije postojao kraj osim kada sam ga ja zacrtavala u svom umu.Pa sam onda umela da šetam po toj ivici i mučim se samo ne bih li uspela da povratim ili doživim nešto.To Vam je znate možda i gore nego da nikada ništa nisam imala.

Iako često kažu ako nešto dovoljno čvrsto želiš ostvariće ti se,kod mene je bilo uvek obrnuto.

Sve što sam iskreno želela,svim srcem ništa se ostvarilo nije.Zato u tu izreku ne verujem.

Što sam se ja više trudila to je to nešto odmicalo i bežalo od mene.

Uvek sam bila za ono bolje probati pa šta bude...barem znaš da si probao i ne pitaš se.Ali šta ako probaš pa bude dobro pa nestane ?

Šta mislite šta je gore ?

Sećam se kako sam se petljala sa tom mojom najvećom ljubavi pre braka.Znali smo da oboje nema šanse da budemo zajedno ( veliki razlozi ne bih o tome ) opet petljali smo se i petljali.
Naročito ja.Raskidala sam veze ,vraćala se njemu uvek.Prepirali se.Opet se vraćali jedno drugom i tako 5 god.Iako smo znali da nećemo završiti zajedno.

Sad mi je drago što je tako.Šta uopšte znači završiti ?

Ljubav je lepa dok traje ( iako neke ljubavi jednostavno traju do kraja života ma gde i sa kim bili a takva je ta naša...).Treba upijati svaku njenu kapljicu i uživati u njoj dok je imamo.Iako tako često nismo toga svesni.

Al ne mogu da se zapitam...šta da smo se malkice više borili ?

Preselili se napr u neku petu zemlju i uprkos svemu i svima se venčali ?

Šta bi bilo kad bi bilo....

Da li je bolje kada imate nešto najlepše pa izgubiti ili kada nikada ne saznate kako bi bilo ?

Život je suviše kratak da bi ga traćili na ovakva pitanja,znam,rećićete.Opet...

Neka pitanja ostanu u našim srcima neodgovorena do kraja naših života.I ma šta radili uvek se vraćamo na njih i iznova se pitamo...ŠTA BI BILO KAD BI BILO ?

A nove prilike čekaju u ćošku.Nove šanse na policama sadašnjosti naslagane kao u izlogu.Odmeravamo ih,zagledamo,retko koju od njih uzimamo.Onda uzmemo jednu ,iskoristimo je,otpakujemo i shvatimo da nikada neće biti onakva kao što bi moglo da bude ono pitanje koje nas uvek muči i ide sa nama kroz život.

Možda je to samo tako jer tu šansu nismo odmotali.

Ona je ostala večno na polici prošlosti netaknuta.U blistavom papiru.Punom sjaju.I samo je zbog toga najveća i najlepša.

Ova koju smo otvorili...shvatili smo da je samo još jedan loz sa naznakom zamena.

Može se zameniti.Takvih lozova još milion.

A ono pitanje ŠTA BI BILO KAD BI BILO...zauvek ostaje u nama.


Princeza nemira želi Vam lep ostatak dana i prijatno veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Tosa-sale (41)
Ija često trašim odgovor na to pitanjeee...ali nikako da ga dobijemmmm
#3, 26.07.2011 - 22:50
333Jovan (61)
...E ŠTA BI BILO...???
#2, 24.07.2011 - 09:43
To nikada nećemo znati...
24.07.2011 - 10:47
vitezkoja (42)
Uvek sam bila za ono bolje probati pa šta bude...barem znaš da si probao i ne pitaš se.Ali šta ako probaš pa bude dobro pa nestane ?e onda se trudis da ne nestane ne iskoristis sve odjednom ostavis poneki adut u rukavu da ne nestane carolije . i sama si rekla Koliko sam puta Mlađoj ja rekla da je bolje što se nije videla sa tim njenim.Pa i svojoj sestri sa tim njenim.Najgore je imati nešto najlepše pa nemati ali....da li je ?

Mladja ja me je bacila u dilemu.

Da li je bolje imati nešto ostvariti pa onda nemati ili pitati se šta bi bilo kad bi bilo ?ne odes kajaces se odes vidis nije kako si to u glavi smislila opet se kajes sto si dosla mac sa dve ostrice vecita dilema sa mnostvom odgovora i pitanja
#1, 23.07.2011 - 23:52
Nisi mi dao ni odgovor ni mišljenje :)
Sve si nešto zbrkao moje misli :)
24.07.2011 - 00:02