Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ulazim u stan.Tresem se.Ne znam da li zbog toga što me socijalna radnica nije primila (vidite u ovoj državi sve može da čeka pretnje naročito)ili što mi je hladno.Rešila sam da odem kod one nafrakane načelnice u štiklama od 15 cm i sredim stvar.Ali to sutra.Sada se drhtim.Podvlačim se pod pokrivač.Proveravam mailove i poruke.

Hvatam sebe kako sestri preporučujem da utiša strasti.Našao ko da je savetuje.Ja svoje nekoliko meseci nisam mogla da umirim.Sada tek shvatam da je ona izreka Umiri strasti više negi istinita.Nju mora da je smislila neka slična meni.

Jednom sam se u životu zapetljala u te strasti i moram Vam reći da je strasti neuporedivo teže iskontrolisati i istrenirati nego emocije.

Zaprvo to je kod mene gotovo ne moguće.

E zato sam ja bila zapela za virtuelnog.Samo što je on moralno propovedao kao da treba da me ženi a većina mislila da sam se toliko zaljubila da plačem danima.

Teško da je išta od toga bila istina.Strasti su mreža sapletena od lepljivih niti požude.

Dobijam mail od Eha.

-Eto mene princezice uskoro.A ti se pripremi da pijemo vino i pričaš mi sve epizode Španske serije koja se odigrala dok nisam bio tu.

-Eho sada ću nešto da Te pitam.A ti mi odgovori iskreno.Da li Ti stvarno misliš da ćemo mi da sedimo i samo pijemo vino? Mislim hajde iskreno.Samo da sedimo i pijemo vino? I ništa.Baš ništa.

-Pili smo better lemon !Pa nije bilo ništa !

-Dobro ali ovo je drugo.Sedimo sami.Potpuno sami i ništa.

-Kako to misliš ništa ?To što imamo jače je od ćapanja !

-Dobro ali da sedimo i baš ništa ! Navaljujem.Mislim ako Ti ne kreneš krenuću ja...

-Opet ti.Za ćapanje Ti je onaj Tvoj.

-Njega nema .On je obrisan !

-Sve jedno.Nisam ja za ćapanje.I ima ga.Taj je uvek tu negde.

Kako ?Kako uspeva da istrenira strasti ?Dobro hajde da mu se ne dopadam ne bi bili zajedno 24 h.U mislima.Na mailovima...

Da li iko može da istrenira strasti ?

Da se ne ponavljam.Strasti potiču od đavola i prilično su neumerene.

Sada kada sam ispala iz toga kao da mi je neko skinuo okove.

Kao...da sam jedan period od njih bila bolesna.

Zato ja sestru razumem.

Samo...znate...nemojte strasti upoređvati sa jeftinim potrebama i sitnim željama koje trenutno zadovoljavamo.To je velika greška.

Nemojte ih upoređivati ni sa kratkotrajnim užicima i osmesima njima proizvedenim.

One su jednostavno moćne sile koje mnoge nikada nisu ni posetile.

Treniranje strasti po meni samo može da dovede do privremenog ludila :)

Ako za njih postoji trening ( a verovatno postoji ) ja nikada neću uspeti da ga izvedem.

Iskreno nisam sigurna ni da je dobro biti u strastima...One grizu.Razaraju.Grle svojim otrovnim pipcima.One od nas čine robove.

Tek kada izađete iz njih shvatite da ste bili njihovi zatočenici.

I još nešto...za razliku od emocija...njima nikada ne možete trenirati maraton.

-Sada ću princezice da te poljubim u levu obrvu i nemoj da pišeš na blogu da neću da budem sa princezom .Pomisliće da sam lud.

Razvlačim usne u širok osmeh koji ovaj čovek nekako uvek uspe da mi izmami.Privlači me blaga doza ironije pomešana sa humorom.

-I još nešto princezice.Ta požuda o kojoj toliko propovedaš...nema puno to veze sa Tobom.Ti si žena stvorena za ljubav.

Prekrivam glavu jorganom.

Ne,nikada neću razumeti muškarce definitivno.

Princeza nemira želi Vam prijatan ostatak dana.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

auuuuuuuuuuuuu pobrka ti ovde sijaset stvari od požude preko strasti do . . . . . ne znam ni ja čega. Što se treninga tiče, za sve postoji trening, to odgovorno tvrdim i sve može da se utrenira, . . . . . sad bih ja elaborirao ali ovde nema mesta toliko a ne piše mi se blog, ali nemoj da mešaš pojmove požude, strasti i ljubavi. Jesu oni međusobno povezani i u sprezi ali toliko različiti, toliko odvojeni, . . . . znam da neki neće razumeti ovo pa će pomisliti da lupam gluposti, ali samo se treba ozbiljnije i dublje pozabaviti time pa će se uočiti kako sličnosti i povezanost, tako i različitosti. . . .ma jednom prilikom ću ti poslati orazloženje elektronskom poštom, ili kako to svi vole da kažu mail-om.
#2, 26.07.2011 - 00:44
Ne ne ne !Ne brkam !
Pa pročitaj pononovo tekst !
Ja to sve jasno razdvajam i tupim o tome danima !
26.07.2011 - 08:39
vitezkoja (42)
Ti si žena stvorena za ljubav.Strasti su mreža sapletena od lepljivih niti požude.Treniranje strasti po meni samo može da dovede do privremenog ludila sa kratkotrajnim užicima i osmesima njima proizvedenim
#1, 25.07.2011 - 22:00
E sada si sve zbućkao i izmiksao :)
25.07.2011 - 22:09