Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Mara69 blog
Lepa i samouverena, zgodna žena visokih potpetica, koja se igra sa svim muškim pogledima, ona koja pleni sigurnošću u sebe samu i svoj izgled. Na oko potpuno nedodirljiva, uobražena i nedostupna.

Izvanredan primer jake žene koja sme i može sve što zamisli.

Da biste bile iste, ili bar prokleto blizu, učinite pravu stvar od početka, morate da verujete u sebe jer možete sve što poželite, samo ako čvrsto verujete da niko to nesto ne bi uradio bolje. Da vam ponos uvek bude najvažniji, jer ako ga gazite zbog nekoga, samim tim znači da taj neko ne gazi sebe zbog vas, i zašto? biste to onda vi činili?
Budite svoje, samo sebi dosledne, bez lažnih ikona i idola, budite idol same sebi. Jer ste lepe. Jer ste pametne. Jer ste najbolje.
Ni jedna osoba, ni situacija ne zaslužuju ni jednu vašu suzu, jer je svaki vaš poraz, ma koliko veliki bio, samo još jedna usputna stanica u vašem životu, koju ste morali proći, da naučite da u taj voz više ne sedate.
Naučite da živite sa porazima, volite ih. Posle njih ste jače, još samouverenije i bolje.
Žena ste. To je toliko savršena privilegija, da bolja ne postoji. Od idealnog izgleda vas dele haljina, visoke potpetice, ruž na usnama i crveni lak na noktima. I dopadate se svima. Svaki pogled je upućen vama. A vi, kao prava zavodnica, samo uputite pogled direktno u njegove oči, brzo ga sklonite i nasmešite se. Zavodite. Uživate u tome. A nemate i nikada nećete imati potrebu da smišljate otrcane načine da priđete nekome. Neka prilaze oni vama.
Kada niste raspoložene, odete kod frizera, a tamo po pravilu čujete nešto novo, smešno ili podlo, i bolje ste. Zovete najbolju prijateljicu na kafu da joj ispričate, i toliko se unesete u priču, da dan bude odličan- zar je bio loš? , ma nije više važno. Sada ste dobro.
Smete da kažete ne jer vas boli glava, i da on nema prava da vam išta prigovori.
Imate pravo da svaki svoj loš dan iskalite na nekome, i onda to pravdate sa PMS-om. Zar to nije divno?
Jeste. Fantastično je. Samo trebate znati iskoristiti tu moć koja vam je podarena, naučiti biti žena.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nobody (49)
Tekst možda i ne bi bio loš da nema u njemu modernog feminizma... tj. nije dobro kad žena razmišlja na muževan način, žena bi trebalo da razmišlja ženstveno, a feminizam baš ubija "to" ženstveno u ženi!
#3, 28.07.2011 - 07:16
Vidi se da si svesna svoje lepote,kao sto se vidi da umes i da je nosis...a to mogu samo lepe ali i pametne zene...
#2, 27.07.2011 - 23:59
milen965 (52)
...
#1, 27.07.2011 - 23:56
 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa