Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

INTERNET I BIVŠI ILI BIVŠI NA INTERNETU

Nakon tuširanja sprovodim svoj večernji ritual koji se sastoji od mazanja tela raznorazmim kremicama sve dok svaki deo tela ne bude obuhvaćen.Nama ženama možete od kozmetike sve da prodate ukoliko je lepo upakovano i prijtnog je mirisa (ok možda ne svim ženama ali meni zasigurno).Baš kao što mogu da kupim potpuno istu majcu ako su na nju dodali samo napr.mašinicu e tako mogu i da kupim na desetine proizvoda za tobože raznorazne funkcije a u stvari i Vi i ja dobro znamo dafunkcija istih gotovo i nema.

Konačno oblačim omiljenu spavaćicu i iščitavam Vaše mailove.

-Princezo znaš ne znam kako Ti,kako drugi ali ja jednostavno kada raskinem sa nekim to je to.Ne bih baš voleo da imam pregled i uvid u nastavak ljubavnog života ili uopšte života te osobe.

Ove sam se teme dotakla danas i sa Juniorom.

Često sam o njoj i pisala.

Opet vidite jeste sve pomalo čudno.Kao po pravilu svako je ovde imao nekog bivšeg ili bivšu.Svi mi ostajemo ovde i nakon tih raskida i svi jedni o drugima sve znamo želeli to ili ne.

Ako je blog sa kog dolazim selo karike su neki mali gradić palanka uostalom ne samo karike.Svi slični sajtovi zajedno.Čak i da odete sa jednog sajta dobro znate da ukoliko malo prošvrljate...pronaći će te
uvid.Sve na tacni servirano.I sve to klikom na samo jedno dugme.

Ponekad me to podseća na nekakve futurističke mašine u kojima jasno možemo da vidimo šta se odvija.Na kristalnu kuglu.

Ali njih bi pokretali ili proveravali kad god bi želeli a ovo nije isto.Nije baš da želimo a opet je sve tu.Na dohvat ruke.I svi sve znaju.Ako ne znaju tog onda znaju tu neku što zna tog a ovaj opet zna onu što zna onog.

Rekoh već ovde sve ide po sistemu svako sa svakim.Pitam se da li je tako i na javi samo je sve to nekako prividno prekriveno ili takvu privilegiju imaju samo oni koji su na netu.

Čak i oni koji reše da odu iz virtuele i zaborave na te bivše nekim se čudom opet vraćaju ili pak samo čeprkaju ne bi li saznali kako i šta.Gde je taj ili ta i šta se dešava.

Iz nekog razloga ja sam za većinu mojih bivših do braka znala gde su i šta su.A onda sam u jednom momentu obrisala sve kontakte.I sada mi se desi da naletim na nekoga na fejsu ili čujem nešto od nekoga o toj osobi i ne osetim se niti malo prijatno.

Ali internet i bivši tj bivši na internetu je zaista fascinantna pojava.

Niko kao neće ništa da zna.Svi sve znaju.Kao da nas je sve to odvelo u voajere.

Da li tim uvidom jednostavno jačamo guglajući (kako je samnom barem slušaj jer me ne dotiče više ništa)ili ulazimo u nekakvo nezdravo razdoblje puno abnormalnih pojava i stvari i polako se privikavamo na njega?

Kao što rekoh zaista nemam problem sa tim.Toliko da sam sebe u nekoliko situacija upitala da li sam zaista postala robot ?

Bivši,sadašnji,bivše,sadašnje sve je to ovde toliko izmiksano da dobijamo sliku tačno onog životinjskog nagona koji zaprvo predstavlja ljude u pravom svetlu.Za razliku od jave.

Takvi smo mi.Kao nekakav čopor ili jata koja se mixuju i gledaju samo sopstvene interese.Priznali to ili ne.Na javi glumimo fine ljude uvijene moralom.Ovde gde se rukovodimo sistemom niko ništa ne zna.Ni nik ni klik ni naš novi frik ili trik sve dolazi do potunog izražaja.

Ubeđujući da sebe da niko ništa ne zna kao da zaboravljamo da se baš zbog toga sve jasno raspoznaje,da činimo slobodnije neke radnje zaprvo činimo ih onako kako bi na javi ali nismo u mogućnosti pa se velovi skidaju i sve imamo na uvid.

Sve nam smeta.Svi smo opet tu i vršimo uvide ili nam se oni sami nameću a mi od njih ne bežimo.

Možda je i bolje tako.Ja sam uvek glasala za nago telo,a ne za telo prekriveno raznoraznim pomodnim krpicama.

I još nešto...kod nekoga ko me je ovde prozivao mislim da sam pročitala nešto otprilike da postavljam neke teme na blog samo da bih dobila više komentara.

Ja smatram da blogovi treba da služe tome da povremeno u njima pokrenemo neku interesantnu temu i razmenimo raznorazna mišljenja.Ima li šta lepše od toga?


Princeza nemira želi Vam lepo veče i još lepše snove.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 45  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Cenim dubine tvojih razmišljanja o ljudskoj duši i uopšte o odnosima među ljudima
#6, 13.08.2011 - 23:30
Hvala Ti...
Samo pišem onako kako mislim...
14.08.2011 - 08:57
just4u (46)
prijaju ovakvi blogovi......
ako nekome ne odgovaraju....ne moraju ni da citaju.....
#5, 13.08.2011 - 13:08
Hvala Ti...slažem se
13.08.2011 - 13:13
...naravno draga moja...i ja sam pomalo zavisnik od tvojih blogova...moram uvek da ih bar malo prokomentarisem i naravno uvek je sve to pozitivno jer ti znas da pises i dotaknes u samu srz...
#4, 12.08.2011 - 14:41

Šta da kažem...osim da Ti se zahvalim neizmerno
12.08.2011 - 18:43
citer (49)
ima lepše od toga , koju kremu , mleko , losion preporučuješ za telo
#3, 11.08.2011 - 23:22

Ne znam.Ja svaki put drugi koristim ))
Rekoh Ti meni mogu da uvale sve te proizvode veoma lako.Samo da mirišu ))
Ček bre nije ovo reklama za losin za telo
Ljubim Te
11.08.2011 - 23:37
vitezkoja (42)
internet dobra stvar ima svacega da se nasmejes da naucis nesto i ovo sto kaze jovan ima i toga ma sve ko na pijaci za svakog ponesto svako nađe sta mu treba a dali ce to i umeti da iskoristi e to vec druga prica. a o ovom bivse na internetu e tu nista bas neznam da kazem jer jos je nemam da bi nesto rekao .Ja smatram da blogovi treba da služe tome da povremeno u njima pokrenemo neku interesantnu temu i razmenimo raznorazna mišljenja.Ima li šta lepše od toga?
#2, 11.08.2011 - 22:27
Znam da ne znaš za to...
Zar ne služe blogovi tome?
11.08.2011 - 22:31
333Jovan (61)
...da razmenimo il' menjamo mišljenja...
#1, 11.08.2011 - 22:12
Zar nije tako ?
11.08.2011 - 22:14