Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
VOLIM62 blog
"Ne voliš me. Sigurna sam u to...", ojađeno je prošaptala, ležeći pored njega.

On je zamišljeno zurio u strop. Sada slijedi teži dio. Potvrda riječi koje je ona izgovorila. Koliko god pokušavao tražiti način kako da to izvede pažljivo, nikada nije uspio. Lažne izjave ljubavi uvijek ostavljaju trag na ženskoj duši. Ali, s druge strane, žene tako često inzistiraju na tim riječima. Put do kreveta vodi preko srca. Da nije tako, nikada ne bi lagao. Ali da iskreno kaže što želi, rijetko bi došao do cilja.

A on je uvijek znao doći do clja. Uživao je u ženama i one u njemu, bio je nježan, bio je romantičan... kad je zavodio, uvijek je nalazio način da se žena osjeća posebnom, svakoj je nesebično poklanjao cijeloga sebe. Barem je tako ona mislila, ne znajući da je jedna od mnogih kojima izgovara fraze koje su mogle značiti nešto i nisu morale značiti ništa, izgovorene taman tako da pobude maštu i zapale vatru negdje u dubini duše.

Nije se morao puno truditi. Uvijek je bilo dovoljno žena koje su bile spremne vrlo brzo povjerovati da on naslućuje posebnosti baš njene duše, ne razumijući koliko su ženske duše slične. Ostale, oko kojih bi se morao potruditi, brzo je odbacivao. Nije mu se dalo. Odbacivao je i one koje su mu se nudile na pladnju. Nisu mu bile zanimljive.

Za dva ili tri tjedna suzio bi krug oko jedne djevojke i od tada se posvetio samo njoj. Dirao ju je nježnim dahom svojih riječi, izazivajući u njoj treperenje. Godio bi mu njen pogled i iskra u njemu, iskra koju je on zapalio. Poput umjetnika znao je održavati tu iskru lagano se približavajući njenoj duši, znajući da put do njenog tijela tuda prolazi. Dodiri tijela poklopili bi se s dodirima duha, uživao je u njenom potpunom predavanju, održavajući u njoj iluziju da se i on potpuno predao. Nije to za njega bio samo tjelesni užitak, volio je vidjeti kako treperi, kako ga jedva čeka, slušati kako joj drhti glas od uzbuđenja kad se treba naći s njim...

Kad se dočepaš ženske duše, za nju si najbolji ljubavnik na svijetu. Dobro je on to znao, ignorirajući sve tehničke kvazisavjete nazoviiskusnih ljubavnika koji pojma nisu imali da je ženski mozak jedina prava erogena zona. Imponirao mu je njen užitak dok su sate provodili u krevetu, vodeći ljubav pričom, smijehom, pogledima... i tek vrlo kratko onim najintimnijim dodirom dvaju tijela.

Trajalo bi to nekoliko mjeseci, ne više. Točno je znao da njegove fraze imaju ograničeno vrijeme trajanja i da će se ona naviknuti na njih, da će njena duša tražiti još, preko granice koju je namjeravao prijeći. Nikad se nije previše trudio, jednostavno je uživao u njoj čekajući da ona shvati, da joj nešto u svemu počne smetati... I onda bi ona postajala naporna, iskru u očima sve je češće zamjenjivao upitni pogled, pogled bi zamijenile riječi i optužbe. Tada je znao da se bliži kraj.

Kao sada. Gleda njene oči pune nesigurnosti. Zna da se pita jesu li njegovi osjećaji iskreni, pita se zašto osjeća da njihov odnos ne napreduje. Vrijeme obmane je prošlo i njemu polako prestaje biti ugodno s njom.

Reći će joj. Reći će joj da je gotovo, da nema više smisla. Reći će da su osjećaji u njemu presahli, što je laž, jer nikada nisu ni postojali. Ona će možda plakati, možda će se gordo zatvoriti u sebe, možda će vikati, prijetiti... žene različito reagiraju.

A on će krenuti u novi ciklus, u novo traženje. Opet će izlaziti vani ili kružiti po netu, ostavljati poruke, pričati s curama... i gledati u njihove oči, tražiti u njima odsjaj iskre na njegove riječi. Znak da bi upravo ona mogla biti nova žena koju će uzvisiti do ružičastih oblaka zaljubljenosti.

Nova igračka za njegov uvijek gladan ego.
....


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline VOLIM62 (55)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova