Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Protežem se po krevetu.Pričam sa Juniorom.Pa onda sa Milicom.Pa opet sa Juniorom.Onda ulazim na blog.Shvatam da me je jedna od hijena u postu proglasila mrtvom.Tako da nemojte da se čudite što sam živa još uvek i pišem.Pa onda ista hijena šalje mail Junioru i ocenjuje mu slike a ja se samo pitam dokle ide ljudska glupost i ima li granica.Ali kako se oplitanjem i ovaj blog ne bi pretvorio u ljudsku pakost,zlobu i sujetu i kako ste to Vi,moji čitaoci najmanje zaslužili okrenimo se lepim temama.

Junioru sam predložila brak pod mojim uslovima.

-Da ne živimo zajedno.

-Da ne pričamo jedno drugom o svim onim svakodnevnim trivijalnim sitnicama kojima smo želeli to ili ne opkoljeni.

-Da ne krzamo našu ljubav problemima tako što ćemo da je izdignemo iznad svega.

-Da nemamo decu.

-Da živimo odvojeno ali u blzini.

-Da vodimo ljubav svakoga dana.

-Da ne zamaramo jedno drugo problemima sa posla.

-Da ja nikako i ni pod kojim uslovima ne kuvam( pa ni kafu al Junior je ne pije tako da nije problem:)

-Da nikada ne prespavamo jedno kod drugog

-Da idemo zajedno da odmore

-Da uzmem njegovo prezime koje obožavam :)

Idealan brak.Garancija da može da potraje čak i do kraja života.

Mislite ja sam izopačila sliku braka.Podsetiću Vas za trenutak na one koji žive zajedno i neprestano se svađaju.Ne poštuju.I ko zna šta još...I na one koji se ne vole.I ne one koji neprestano traže ljubavnike kako bi im život bio zanimljiviji a ustvari samo žele da ispune prazan prostor koji ispunjava njihov brak.

Sada Vam je jasno da ne govorimo o klasičnoj prevari koja možda svima mora jedanput ,dvaput da se dogodi u braku i koju opravdavam već o onima koji neprestano traže nešto što nemaju u sopstvenom braku.

Ima danas svakakvih zajednica koje se brakovima nazivaju.Zbog čega onda ne bih i ja mogla da nazovem brak pod uslovima koje sam navela?

To bi bio brak iz čiste ljubavi koja se ni sa čim ne meša.Ljubav Vam je kao vino.Može da bude lepa i sačuvana ukoliko se ne meša ni sa čim.

Sad će mnogi reći da je upravo to mešanje ljubav.

Mislite?

Koliko se samo ljubavi iskrzalo ili završilo upravo zbog tog mešanja ili osoba ili problema ili jednostavno stvari sa strane.

Čitav sam život htela i želela brak.Pa sam se onda tokom njega borila da opstane.I sve to u nekakvoj trci za tobože onim što je dobro.

Nekada se toliko trudimo da zadovoljmo društvene norme i radimo ono što društvu odgovara da u toj silnoj trci zaboravimo šta zaprvo i želimo.

Svoje želje guramo u ćošak.

Razum u šablon.

Srce podešavamo po istovetnom časovniku.

A onda...patimo.I svi su nam krivi.Najgore je što širimo svoje nezadovoljstvo na naše najbliže i što oni zbog nas ispaštaju.

E zato ja vidite pristajem samo na ono što mi odgovara.Ili kako bi moja sestra rekla živim u sopstneoj priči pa ko se prilagodi ok ko ne njegova stvar.

A što se ljubavi tiče samo to moje posebno i ništa drugo.

Čak i da niko ne prihvata moja shvatanja ja ih se pridržavam.Naravno jedino je važno da prihvata osoba koja je samnom.Ostalo ne računam.

Danas se sve izopačilo.Brak bi trebalo nešto sveto da predstavlja!

Umesto toga često prestvalja svađe,trpljenje,prevare,nasilje i rutinu.

Kao da se svi tim činom potpisivanja kod matičara i stavljanjem burme na ruku pretvaramo u druge osobe.Sve se menja.Sve postaje zvanično.Formalno.Tupo.

Granice se postavljaju baš kao i barijere.

Sad ne kažem ja da nema srećnih brakova.Na protiv!Ukoliko neko ko je srećno venčan čita ovo ja ga pozdravljam i želim mu da tako ostane zauvek!

Ali molim Vas i da ima šta bi u ovo vreme onda supružnici radili na karikama?

Zar ne bi trebalo da su jedno drugom u naručju?

Što se mene tiče od sada samo ugađam sebi i voljenom biću.Niko i ništa me više ne interesuje.

Ako ću biti Van granica svih shvatanja i kodeksa nek i budem!

Znaću da živim po sopstvenim pravilima!


Još uvek živa Vaša princeza nemira Vam želi lepo veče i što više ljubavi!





 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

zorica-m (59)
#6, 17.08.2011 - 09:36
17.08.2011 - 09:43
ИДЕАЛНО ништа не постоји! Тако да је ово смарајуће...
#5, 16.08.2011 - 22:41
16.08.2011 - 23:30
vitezkoja (42)
Što se mene tiče od sada samo ugađam sebi i voljenom biću.Niko i ništa me više ne interesuje.Znaću da živim po sopstvenim pravilima!pa znaš da pravila postoje ali i nacini da se ona zaobiđu -Da živimo odvojeno ali u blzini.znaci svako da ima svoju sobu ili krevet onda zivite odvojeno-Da nikada ne prespavamo jedno kod drugog spavanje na podu između kreveta tako necete biti u neutralnoj zoni ma na svaki tvoj uslov se moze naci nacin da se pravilo izokrene ako se dobro razradi plan .Ali molim Vas i da ima šta bi u ovo vreme onda supružnici radili na karikama?Zar ne bi trebalo da su jedno drugom u naručju?pa mogu oni da zajedno citaju postove ona u njegovom naruciju zajedno osmisljavaju komentare da nepi pricali o poslu mogu citati tekstove na karikama eto resenja jednog od tvojih uslova . ma prekrsices ti ova svoja pravila posle malo vremena revidiraceš ti ove uslove mozda i neko pristane na njih samo da budes njegova
#4, 16.08.2011 - 22:07
))) možda Viteže
Sjajan komentar!
Ljubim te

Sorry smejem se ovoj što me je sahranila i novom postu koji je meni u čast izdala ))))
16.08.2011 - 22:31
333Jovan (60)
....sopstvena pravila...udaćeš se ti i sa njima....
#3, 16.08.2011 - 21:35
Nema šanse!
Hm osim ako se baš podrobno poštuju
16.08.2011 - 21:41
...ovo ti je odlicno,garancija da moze uspeti...samo imam jednu malu zamerku...one zivotinjce u savani ne moj da poredis sa ovim moralnim urbanim nakazama...a dobro je da ti jos uvek pises ,i da ces pisati...
#2, 16.08.2011 - 20:52
Hahahahah joj nasmeja me do suza
Pišem i i tu sam i kada me nema
16.08.2011 - 20:57
citer (48)
prvo se vampirišeš a onda postavljaš uslove za brak extremnom piletu ovo će da proučavaju u Galileo emisiji na PRVOJ
#1, 16.08.2011 - 20:29

Ne znam za tu emisiju
Kako se sada vampirišem ?
16.08.2011 - 20:35