Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

BAJKA O JUNIORU I PRINCEZI (III EPIZODA SAPUNICE NA KARIKAMA)

Upozorenje za moje redovne čitaoce:

Nije preporučljivo da čitate ovaj post.Niti je u mom stilu.Niti obuhvata moje standardne teme niti ćete se naročito zabaviti.Sapunica kao sapunica.Bolje radite nešto pametnije.

Primite moje izvinjenje i čitajte moj sutrašnji post.Ovaj preskočite.

Unapred Vam se zahvaljujem!


Volim da posmatram bulevare sa Juniorom.Ne znam..nekako je baš opuštajuće dok mu držim stopala na krilu i pijemo vino.Predlažem da idemo u grad.On mi kaže da je bolje da ostanemo na karikama.Razmišljam kako ćemo i tako da proizvodimo našu ljubav pokretima a i više se isplati.

Na TV-u ništa posebno.Mogli bi stvarno da osmisle neki bolji program.Kaže mi da nam Tv i ne treba.Sve što treba da pročitamo (i to gle čuda o nama samima) je na karikama.

Ljubim ga.Sipam vino.Nova epizoda sapunice na karikama počinje.

Da Vas podsetim radi se o 4 drugarice koje se redovno umnožavaju kako bi bile jače(a uvek ih je isti broj ali nema veze)

Subota je.Mogle bi u grad ili možda da pronađemo nekog tipa za sex.Hm...kupile smo novu garderobu a i nove smo slike nakačile na karike(jer zašto bi naše nakačile pobogu?)...

Ali ne.Šta ima u gradu?Sve je glupo,dosadno.Samo bi novac potrošile.

Znam šta ćemo da radimo.Pisaćemo glupe postove.I to sve o Junioru i princezi.

Što nas ima više i što imamo više glupljih postova i besmislenih priča to bolje.

Sve dok ne preplavimo čitave karike postovima o njima.Naročito o dosadnoj princezi.Možda onda i odu.Ako ne odu nema veze .Važno da ih nerviramo.

Ako budemo dovoljno vešte ona princeza možda prestane da piše o onim svojim dosadnim temama koje svi čitaju i počne o nama da piše.

To nam je cilj.Ako neće ona o nama mi ćemo o njoj i tako u beskraj.

Jer mi smo pametne.I smislile smo taktiku.Znamo šta ćemo cvrc!

Ima da okupiramo sve princezine prijatelje pošto se Junior neda.I sve ćemo prijateljima da ih nazivamo dokle god sve njih ne skupimo i ne oteramo princezu.Ni oni se ne daju.Pih! A mi mislile da će lako to da ide.Postavimo tuđe slike.Zavrtimo koju rečima i oni padaju svi.Ne ide!

A veče dosadno! Nigde sexa! Nećemo u grad! Ali tu su karike!

Ponovo ćemo da izdamo par postova otvorenih i stvorenih za pljuvanje.Besmislenih doduše totalno ali koga je briga.Mi ćemo se okupiti.Mi najbolje prijateljice.Koje bi jedna drugu grrr ali volimo se sve dok se držimo zajedno.

Večeras ćemo da izdamo i bajku o Princezi i Junioru.Da! To je pravi pogodak! Tako ćemo da ih sredimo i neće ih biti više na sajtu.A onda će da dođu novi.Sveže meso koje ćemo da rasterujemo!

Imamo mi i pomoćne drugarice.To su one drugarice koje zovemo u pomoć kada treba da podrže naše gluposti.

Jer upamtite! Mi smo veoma pismene.I imamo smisla za pisanje i priče iako ništa smisleno smislile nismo ali nema veze.Važno da pljujemo.

I da...čitamo mi princezine postove ali se lepo izlogujemo pa ispada da ne čitamo a sve ustvari znamo i čitamo po par puta.Ili jednostavno lažiramo nalog i manijakalno iščitavamo sve postove dok ne svane.

Jer mi smo najbolje i najpametnije! Vladamo mi karikama iako nam niko ne veruje!I tako će i biti!Dokle god je karika dotle će i nas biti!

Hm...interesantan tip na mailu zove nas na žurku .Ali ne.Nedamo se mi tako lako!

Imamo posla! Da pišemo bajku o Junioru i Princezi!Pun pogodak!Možda ih to rastera!

Šta ćete lepše?Kakav sex,grad,izlazak? Nikako!

A i ta Princeza i Taj Junior...da nije tako zamljivo ne bi ni oni bili na karikama.

Slova na ekranu se polako mute.Spušam se Junioru u krilo i ljubim ga.

Nije li to najlepši kraj ijedne moderne bajke?


Princeza nemira i Junior žele Vam laku noć! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 18  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

citer (49)
*** i GRAD na srpski način
#2, 21.08.2011 - 00:51
Tako nekako kumo....

Karike i nedostatak sexa je prikladnije

Ljubim te

21.08.2011 - 01:09
vitezkoja (42)
ma ne obaziri se šta one pricaju i pišu uvek je bilo onih koji pišaju u vetar tako da ce im se sve to vratiti ne mogu da one izdrze zajedno dugacko posvađace se one vec e tada cemo se slatko smejati kad pocnu međusobno da se pljuju i vade prljav veš koji sada slazu dok su stalno ovde i pomno prate sta se dešava da ne stizu da vode racuna o svome dvoristu vec gledaju u tuđe a njihovo puno g....a slušaj ti juniora šta pi prica poljupcima na tu pesmu obrati paznju ona je vazna a kuje ce uvek da cvile i zavijaju podvijenog repa misleci da laju
#1, 20.08.2011 - 22:28
))
Tako je Viteže!
Moj si vitez bio i ostao!
20.08.2011 - 22:35