Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

DA LI VIŠE BOLE ISTINE ILI LAŽI?

Dopisujem se sa Ehom.Ubi se čovek od toga da mi objasni kako On i ja imamo to posebno koje ne podrazumeva ništa fizički,ni vezu ni brak,ni kres šemu...kako god i kako je dobro što sam sa Juniorom.Ja to sve znam ali moram da priznam da mi je to tako slatko i da još tako nešto nisam doživela u životu.

Pa onda vidim ovde neki kažu kako ja pišem blogove Junioru a isti ti pišu meni svaki dan i posvećuju mi toliku pažnju.Pa zar nije bolje pisati voljenoj osobi nego nekom tamo nebitnom potpuno?

Moram da priznam i da sam počastvovana tolikom interesovanjem lažnjaka koji iskaču kao puževi posle kiše nakon svakog mog posta u kome ih bocnem malo :)

E sada tema ovog posta je:

Da li nas više zaboli kada neko govori o nama neistine ili kada govori istinu koju mi ne želimo da čujemo?

Slušala sam ja o sebi sve i svašta.Uvidela (ne pišem sada o karikama)da mnogi znaju moj život bolje nego ja.Pa znaju i sa kim sam bila i šta sam radila i gde sam živela i koliko sam njih imala i naravno...ono najvažnije znaju(što ponekada saznaju i pre mene) sa kim sam sada.

Moram da priznam da su me te neistine pomalo peckale i da sam svojevremeno impulsivno reagovala.

Odmah ću da dodam da najbolje možda po tome možemo da uvidimo kakva je osoba.Ukoliko se buni,znači da još uvek veruje,da oseća,da je još uvek živa,da ume da pati a nadasve...da ume a voli.

Na suprot njoj postoje one koje se hrane neistinama o sebi uživajući pažnju i smešeći se a u ravni sa njima i one koje samo okrenu glavu na drugu stranu i nastave sopstvenim putem kao da ništa videli nisu.

Sada mislim da bih mogla da se svrstam u ove druge robot osobe ali ne i da kažem da mi je drago zbog toga.

Ova grupa osoba se štiti oklopima.Zidovima.Ili su totalno ravnoušne ili odmah izazivaju kontra napad i uživaju u tome.

One prve osobe pate.

E sada slušala sam ja i istine koje možda nisam želela da prihvatim moram da priznam...

Ali tu postoji jedan problem.

Slušam ih samo od dragih ljudi koji me dobro poznaju.I one umeju da me dotaknu i postaknu da dobro razmislim o njima.

Na žalost većina takvih "istina"dolaze od osoba koje pojma o Vama nemaju nista i koje samo "doboronamerno"žele da Vam ukažu na vaše greške osećajući se pri tom moćno jer su Vas povreili.

Lažni prijatelji.Večiti moralisti i uvek tobože najbolji savetnici.

Znalici svega.Dakle njih ćemo u ovoj priči da zaobiđemo.

Ako iko uspe da me iskritikuje i da je pri tom surovo realan ili kako ona kaže provuče kroz sitno rende onda je to moja sestra.

Mislim da se dobro u životu zamislim samo nakon njenik kritika i izlaganja i upravo ovim dajem glas istinama koje ne želimo da čujemo.

Dakle...

Da li nas više zaboli kada neko o nama govori neistine ili kada govori istinu koju ne želimo da čujemo?pitam...Vas...

Napokon laži se završavaju nakon 3 dana a istina istaje da živi u nama.

Princeza nemira želi Vam lep ostatak dana!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

citer (48)
mislim šta reći ne sluša kumu
#2, 23.08.2011 - 22:04
Kako ne slušam sada ?
Pa slušam Te uvek!
A i...znaš šta...poslušala sam ja Tebe u jenoj najvažnijoj stvari

23.08.2011 - 22:28
vitezkoja (42)
i laz zna da zaboli onog trnutka kada saznaš da neko širi lazi o tebi a drugi veruju da je to istina nepitajuci tebe dali je to istinaa najviše lazi pricaju nazovi dobri prijatelji mene najvise zaboli kada mi ne kazu istinu da nebih ziveo u lazi ,bolje je da istina zaboli nego dase u lazi opstaje Napokon laži se završavaju nakon 3 dana a istina istaje da živi u nama.istina i samo istina makar svega nas kostala ali bolje da se govori istina je ona se duze cuje od lazi
#1, 23.08.2011 - 17:12
Šta da kažem Viteže...
Slažemo se kao i uvek u potpunosti...
23.08.2011 - 19:10