Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Pre neki dan sasvim slučajno pogledah jednu od epizoda LISICA.Iskreno nikada ih gledala nisam.Čak ni onda kada su bile aktuelne...Jedna mi je rečenica privula pažnju.Jedna od junakinja je pitala drugu koja je razlika između preljube i švalerisanja na šta joj je ova odgovorila da se preljuba dogodi jednom (sa jednom osobom) a švaleracija je konstantna.Reših da iz mog ugla predočim obe priče.

PRIČA I

On se budi.Gleda oko sebe.Dobro je .Sam je.Čuje zveckanje tanjira iz kuhinje.Zna da je ona odavno na nogama a deca još uvek spavaju.Proverava mail na telefonu.Nekoliko poruka.Ponovo mu se zbrkalo u glavi.Zašto je morao da se petlja sa njih dve.Zar mu jedna nije dovoljna? Gospode,kada će čitava zbrka prestati? Nije više ni zanimljivo.Traje već nekoliko nedelja a trebalo je da bude samo avantura.

Kako te žene ne razumeju.Pa on je oženjen.Odmah treba da znaju u šta se upuštaju.Ne može on da ima pruža konstatnu pažnju.Ok malo je obećavao na početku .Ali zar ne obećava svako?

Zašto ne shvate i same se povuku na vreme? Pre nego što ne bude kasno.Pre nego što se ponovo sve zapetlja.

Doručkuje.Ljubi ženu.Kaže joj da je voli.Ponovo proverava poruke.Mogao bi da svrati kod jedne od lepotica.Šta ima veze.I tako svi u kući misle da radi od 8 a radi od pola 10.Jedan sex bi ga zadovoljio.Ukoliko stigne možda će i nakon posla da svrati kod one druge.

Zove je.Ona ga dočekuje spremna.Živi sama.U protivnom se ne bi ni petljao.Tako mu odgovara.Ljubi je s vrata.Ona sama skida odeću sa sebe pa onda sa njega.Spušta je na od u hodniku.Ulazi u nju.Gleda je kako žmuri.Kako uživa.Razmišlja kako da se što pre izvuče.Možda ima vremena pre odlaska u firmu da barem na kratko svrati kod one druge.Sex mu sada nije potreban.Može samo da je poljubi.Načini neko romantično delo.Nije važno.Ona stenje od zadovoljstva.

Konačno ustaje.Kaže joj da žuri.Da ima sastanak.Ona ga moli da ostane još 5 min.Ostaje sav nervozan.Zatim izleće iz njenog stana.Pita se šta mu je ovo trebalo.Uspeva nekako da svrati i kod one druge.To je tek na početku.Tada je najlepše.Nisu još ni sex imali.Možda nakon posla...ako uspe.Sada će samo da je poljubi.

Sastanci su dugo trajali.Nije uspeo da ode kod druge.Nervira se.Sav nervozan ulazi u kuću.Izmoren je.Nije sve to za njega.Žena mu se primiče.Pita ga šta je to na njegovoj košulji.U isto vreme zvoni telefon..Zove ga ona prva i vrišti u slušalicu.VOLIM TE BUDALO.GDE SI? ŠTO SE NE JAVLJAŠ? ČITAV DAN? Žena ga pita ko je.Kaže da je poslovna partnerka i da pomalo nije normalna.Gasi telefon i ne odgovarajući joj.Dosta mu je svega.Nije trebalo da se upetljava.Znao je od samog početka.Ali ona nije delovala tako.Mislio je da je drugačija.

Kaže ženi da je premoren da ide da prilegne.Razmišlja o onoj drugoj.Kako nije uspeo da svrati kod nje.A tako je to želeo.Zamišlja je.Proverava poruke.Zatiče jednu sasvim novu od žene koja mu je toga dana ušetala u kancalariju.Preusmerava lik u mašti i skida je u mislima.Zadovoljno se smeška.

Žena ga zove da namesesti luster.Tek su se doselili.Kuća je lepa i nova.Istog je trenutka poslušao a osmeh zadovoljstva sišao sa njegovih usana.


PRIČA II

Obavlja poslove u firmi.Kolege nešto zvocaju oko njega.On ih ne čuje.Misli samo o njoj.Zna šta radi i gde je u svakom trenutku.Zna i da ne može da bude sa njom.Oženjen je.Ne treba mu to.Zašto bi se petljao kada ne mora.Tako sve počinje.A jednom kada krene nema stajanja.

Nije on za to.On je porodičan čovek.

Jedan od kolega ga nešto pita.Zbunio se.Pitanje nije ni čuo.Ona mu je stalno u mislima.Vidi je kako se smeje.Kako navlači haljinu.Kako rasprema stan.Kako se rasteže u krevetu.

Najgore od svega je što mu je pred očima i kada polazi u san.

E upravo zbog toga najbolje da tako i ostane.Na zamišljanju.Iako...možda bi mogli da se ponovo vide.Makar na kratko.Nakon radnog vremena.Možda...ali ako se vide to je ulazak u priču a on neće tu priču.Njemu je porodica na prvom mestu.

Odgovara kolegi neodređeno.Ovaj ga pita šta mu je.Odgovara da mu nije ništa i nervozno gleda u sat.Još samo par minuta do kraja radnog vremena.Razmišlja da li da je pozove.Počinje da kuca njen broj a onda naglo prestaje.Umesto toga šalje joj poruku.Kaže da ne mogu da se vide.Zna da je tužna.Zamišlja njen izraz na licu i teško mu je zbog toga.

Kod kuće ga dočekuju žena i devojčica.Večeraju.Smeju se.Kaže da je umoran i odlazi prvi u krevet.Ponovo je zamišlja.Nekako uspeva da joj pošalje još jednu poruku i san ga hvata.

Budi se sav u znoju.Diše neravnonomerno.Sanjao ju je.Možda...možda bi danas ipak mogli da se vide.Razmisliće o tome.Do kraja radnog vremena ima još mnogo vremena.

Pre nego što krenete da osuđujete imajte na umu da njima nije lako.Lično po meni umetnost je izvesti prevaru a da o njoj niko niti od ukućana niti od okoline ne sazna.Samo takve svrstavam u prave ljubavnike.Ali opet koliko je to uopšte moguće?


Princeza nemira želi Vam lep dan!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar:

ferigra (58)
Bio sam radoznao. Mislio sam sad tamo neka prica? Nista nepoznato ili sad iznenadjujuce. Moj zakljucak je "Inace Vam nije lako ali ubice Vas serije".
#3, 29.08.2011 - 21:19
30.08.2011 - 15:03
vitezkoja (42)
ma sve se svodi na isto prvo pocinje preljuba ajde samo jednom da se proba kako to izgleda prevariti svog partnera. nekima je i to dosta pokaju se zbog toga a neki kada srede utiske pa kazu ej po ovo inije tako loše e tada pocinje svaleracija i sedenje na dve stolice laganje svoje porodice a po najviše sebe da ti je stalo do svoje porodice jer ti misli lete kod te druge osobe tu vise nema lepog zivota tu pocinju problemi .ne moze se sakriti svrljanje uvek te neko vidi i isprica nekom ko poznaje nekog od svalerove porodice ili od svalerkine ili se hvale oboje sa svojim uspehom kod svojih prijatelja koji se negde izlanu i utekla tajna i sve se dozna
#2, 28.08.2011 - 20:15
Viteže.,može da se desi preljuba svakome...
Jedno je kada te ponese a drugo kada svesno tražiš...
28.08.2011 - 21:39
333Jovan (61)
...može i bez i jednog i drugog....???
#1, 28.08.2011 - 13:56
Kako to misliš da li može bez jednog i bez drugog?
Nisam razumela
28.08.2011 - 14:00