Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
mikves blog

ŽENE KOJE SE VODE PRED OLTAR!

Ma ja ću opet podeliti s vama zanimljiv i poučan tekst koji sam našao u novinama,mada znam da će biti onih koji zvocaju o tome kako sam samo kopi.

Ako ste prirodne, komunikativne, otvorene, iskrene i sposobne, imate šansu da se udate!

Vešta u krevetu, dama na ulici, kuvarica u kuhinji!
Koliko puta ste se zapitali koje su to žene kojima muškarci žele da se ožene i s njima žive do kraja života? Pronašli smo odgovor!

1. Budite nam prijatno društvo - niko ne voli osobe koje stalno menjaju raspoloženje. Muškarcima je važno da žena njihovog života bude dobro društvo kako njima tako i njihovim prijateljima i roditeljima.

2. Ne volimo „parazite“ - oni obožavaju žene koje su samostalne, koje ne zavise ni od koga i koje znaju da se brinu o sebi.

3. Volimo negovane žene - žene koje ne mare za svoj izgled i ne vode računa o higijeni sigurno neće dobro proći kod muškaraca.

4. Budi dobra ljubavnica - muški rod voli žene koje vole seks i koje dobro kuvaju - dodatnog objašnjenja nema.
Ajdmo sad ospite paljbu.


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

Da li postoji i muskarac koji ispunjava ne sve ali bar deo uslova nema toga...
#3, 03.09.2011 - 14:18
Ko zna?
03.09.2011 - 15:20
nobody (50)
ja bih rekao da nije moguće, tj. takav sklop: Vešta u krevetu, dama na ulici, kuvarica u kuhinji! bio bih sretan da tako nešto postoji, ali na žalost ne postoji!
#2, 02.09.2011 - 07:44
333Jovan (61)
...!!!
#1, 01.09.2011 - 13:44