Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Dve su me stvari naterale da napišem ovaj post.

Prva je komentar jednog gospodina na moj post bez emocija,molim koji je napomenuo da ulazim veze bez emocija i da sam sama sebi na prvom mestu a onda ostavljam prva jer se plašim da budem ostavljena.Tako nekako.Predložio mi je da pišem na ovu temu.Provući ću je kroz post i pokušati da objasnim.

Druga stvar je Ehov mail koji me je opet čuknuo u glavu i u kome tvrdi da na mene gleda kao na dalju rođaku.Da se razumemo on to ne tvrdi sada već od samog početka...i pokušava da mi 24h svakoga dana to dokaže i objasni što je simpatično meni.

Naravno,kao i uvek pitam sestru za savet.

-Jake žene,žene koje su svesne sebe i svojih mogućnosti,takve žene neće svako.Boje se muškarci da će pored nas da ispadnu papučići,slabići,nesposobni.To je direktan udarac na njihov ego i sujetu.Još kada im kažemo da hoćemo samo sex... neki pobegnu neki ostanu pa pokušavaju da nas slome da da naprave od nas slabašne,nemoćne ženice ranjive i nesposobne da bi da mi likovali ,drugi u koje spada Eho su svesni da je bolje da se ne petljaju pa biraju ljubav bez dodira,trećima su se smučile male,jadne ženice pa ostaju sa nama zarad sexa a ima i onih koji krenu u vezu pa ne mogu da podnesu jačinu a onda nađu razlog da odu a ipak su tu.Pljuju,bljuju i zagorčavaju nam život iz pakosti.

Nabrojala je moja sestra sve ko gde tu spada i u koju grupu a ja se pitam da li je Eho direkt udario na moju sujetu ili ja na njegovu kada o tome još razmišljam.

Da vidimo ovako...

Jakim ženama se u ljubavi obično sve zezne i zapetlja.One večito lutaju jer retko ko može da isprati njih u emocijama ili krevetu.

Često ih porede sa nesrećnim ženama ali to nije niti malo tačna konststatacija.

Nesrećne žene su nezadovoljne najpre sobom a onda svima oko njih.Uglavnom proklinju sudbinu i ne pokušavajući da je promene.Da bi opravdale sopstveno nezadovoljstvo napadaju druge.Znam da je pomalo čudno i nije pravilo ali ovakve žene često ostaju u vezama bez ljubavi ili izlaze iz njih ogorčene mrzeći pri tom čitav svet.Napad je za njih jedino oružje.

Jake žene ne prestaju da tragaju.Da idu dalje.Njih porazi uzdižu.Iz njih se rađaju snažnije i otpornije.Nikada ne prestaju da veruju u ljubav jer niko po njima nije dovoljno vredan da bi tako nešto učinile.One za ljubav i od ljubavi žive.

Kada osete da je ljubav prava stavljaju sve na kocku i ulažu sve što imaju.Kada vide da ljubavi nema kupe se i odlaze.Ne iz straha da će biti ostavljene...ove žene takav strah ne poznaju jer dobro znaju da nije važno ko je koga ostavio nego da li je ljubav bila prisutna ili ne.

Ako pak veruju da ima ljubavi bore se do kraja i najčešće upravo one bivaju ostavljenje.

Pod njihovom jačinom muškarci pronalaze razne izgovore.Često ih i okrivljuju.Prepisuju im neistine.Prava je istina da jednostavno ne mogu da podnesu snagu kojom su ove žene obdarene.Upravu tu jačinu daje im ljubav koje se nikada ne odriču.

Kao što je moja sestra napomenula one su veoma svesne sebe i svojih kvaliteta.Biti svestan toga u ovakvom društvu ravno je smrtnom grehu.Ne misle one da su najlepše i najbolje.Na protiv.Veoma često su same sebi i jedne drugima najveći kritičari.

Takve će žene pre otići u prodavnicu i odabrati cipele umesto da napune kese hranom u supermarketu.

One uvek dobro znaju šta hoće i ne dopuštaju da se njima manipuliše ni na koji način.

Opet...toliko bi toga oprostile i uradile.Prevrnule bi život na opačke.Tu se ta njihova snaga nekada preobrće u slabost.Zaprvo slabost je samo poimanje društva...

One su jake jer su spodobne da vole.

Slave ljubav i nikada u nju ne mogu da budu razočarane!

Jer znaju da niko i ništa nije vredan niti dostojan osećanja koje ona pruža.

I uvek uvek se za nju bore sa svim emocijama koje ,iako bi najradije želeli da izbegnu,uvek idu sa njima u paketu.

Gledam u Ehov mail:

-Znaš da mi se dopada kako razmišljaš.Dobro izgledaš.va ta naša pisanja.Ti si moja najposebnija princezica ali to je to.Ja na tebe gledam od početka sasvim drugim očima.

Nije ovaj mail poslat tek onako.Ja sam želela da raščistim naša osećanja kako bih dalje mogla čista srca.

I znate šta...

Kada ih možda i klepe po sujeti jake se žene samo nasmeše potpuno svesne sebe.Prihvate situaciju i nastave dalje ništa ne menjajući.

Ja sam uverena (da ne kažem znam)da ovde ima prilično puno jakih žena.Narolito među mojim čitateljkama.Ima i onih koje su u braku.Ovim ih putem sve pozdravljam i posvećujem im ovaj post.

Njihova najveća odlika je u tome što su zadovoljne sobom i to zadovoljstvo prenose na svoju okolinu.

A ja...moram da priznam da mi pomalo prija da neko na mene gleda na malo drugačiji način a ne pokušava samo da me strpa u krevet.


Princeza nemira želi Vam lep ostatak dana!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Tosa-sale (41)
Da ste nam tive i zdrave takve kakve ste...
Veliki pozdravvvvvv
#7, 06.09.2011 - 23:11
09.09.2011 - 08:45
ferigra (58)
Pisem u veziodgovora na predhodni moj komentar. Prvo da se zahvalim na odgvoru. Ovo oko "Paravana", cisto sam to nazvao obzirom da Vam se slika ne vidi. to je cisto simbolicno nazvano. Paravana i maski kod Vas nema to sam ubjedjen. Recite mi dali volite da nosite Hlace iu njima se jako prijatno osjecate?
Lep pozdrav
#6, 02.09.2011 - 23:43
Nema na čemu!
Odgovor sledi uvek kada su u pitanju normalni ljudi ma koliko suprotna mišljenja nam bila!
Ono što ne volim su zloba,dvoličnost,podsmeh i licimerje...
Imam razloga zbog čega se slika ne vidi još uvek ali ne vidim da je to presudno u mojim stavovima i mišljenjima

Iskreno najprijatnije se osećam u šorcevima i mini suknjama
Ko me poznaje za to


Veliki pozdrav!
03.09.2011 - 00:54
vitezkoja (42)
tvoji postovi prvo tamo pa ovde su izvukli onog nestvarnog iz neke dubine moje duse da zato sto te znam dugo mogu sa sigurnošcu da kazem ovo sto sam rekao a rekao istinu koju ceniš http://youtu.be/k_U6mWu1XQA
#5, 02.09.2011 - 19:04
02.09.2011 - 19:40
vitezkoja (42)
nije im poslo zato sto su pokusavali da od tebe naprave slabu zenu onu koja sve trpi a u svemu tome da se nista ne pita da budes pokorna i manja od makovig zrna e zato nisu uspeli da nosaju pesak i skacu od srece jer su najzad nasli sebi ravnu a mozda cak i boljuod sebe a tu nastuba nas balkanski maco mentalitet ne moze zena da bude uspesnija i bolja od nas muskaraca
#4, 02.09.2011 - 18:47
Da te ne poznajem dugo mislila bih da nisi stvaran!
02.09.2011 - 18:54
vitezkoja (42)
nesto vesela danas ili samo coveculjci plešu neku cudnu igru nama nepoznapu jaka damo ma i nije lako nosati pesak i kamenje ali ako je toliko jaka da to zasluzuje pa i nije tesko to raditi zbog nje jer zna sta hoce od svog zivota i zna se uhvatiti u koštac sa zivotom muz je glava a zena vrat i stub kuce a samo jake znaju sve to uklopiti u dobar zivot a to vazi i za vezu da zna sta zeli od nje zbog takve nije tesko nosati pesak i skakati sa terasa
#3, 02.09.2011 - 18:24
Misliš?
E do sada nikome za rukom pošlo nije
02.09.2011 - 18:36
vitezkoja (42)
ma znamo mi da si jaka zena cim dragog po pustinji teras pesak da pomera a na moru da skace u vidu i kamenje pomera ma i ovo sto marsovac rece ima neke istine :)))
#2, 02.09.2011 - 18:12
Zato i pobegnu
Nije lako nositi pesak i skakati

02.09.2011 - 18:14
#1, 02.09.2011 - 18:00
02.09.2011 - 18:02