Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Budući da je post JAKE ŽENE izazvao interesovanje kod Vas reših da se pozabavim ponovo porukom moje sestre i predstavim je uz priču.On ima dobru platu.Sopstveni stan u centru grada.Vikendicu na moru.Ženu.Odraslo dete.Jedan stančić za svoje avanture.Zavidan posao.

Ona nema posao.Dobila je otkaz.Lepa je.Upravo je prošla kroz bolan period u životu.

On se pojavio kao pravi vitez jedne večeri kada ju je prijateljica nagovorila da ode na sajt za upoznavanje.Od tada ne prestaje da joj šalje poruke,mailove.On je njen centar sveta.Sve bi uradila za njega.On joj je sve.Nikada,nikada do pre njega nije mislila da tako nešto može da postoji.

Zna da ima ženu.Ali nema veze.Nihova je ljubav nešto posebno.To niko ne može da im oduzme.Niko!
I tako je on jedino što joj je u životu preostalo nakon svih neuspeha.

I njemu se ona dopada.Lepa je.Mlađa od njega.Skače na svaki njegov mig.Ispunjava mu želje.Dovoljno je samo da izrekne dve lepe reči ,ona se odmah topi.Zna da joj je potreban.Oseća to.Drago mu je zbog toga.Konačno je pronašao nekoga sa kim se uklapa.

Viđaju se kada on odredi.Pobogu on je taj koji radi!Ponekada joj kupi nešto lepo.To je dovoljno!Pa nije mu žena a i ženi ne kupuje.Ona kupuje sama.

Osećanje da je nekome potreban mu godi.Nadmoćan je.Kada bi joj rekao da skoči u reku zarad ljubavi ona bi to učinila.On to veoma dobro zna.Ima kontrolu nad njom.Moć.Šta god ali šta god da uradi ona će biti njegova.

Te večeri se sve promenilo.Po prvi put nakon dugo vremena zatekao ju je sa osmehom na licu.Nije sedela zgrčeno na sofi kao i obično u farmericama i skupljala šake u pesnice.

Otvorilamu je vrata obučena u novu haljinu sa velikim dekolteom.Na čas je pogledao njena stopala na kojima su bile nove cipele.

Ali najviše od svega razoružao ga je njen osmeh i samouverenost u pogledu.

Nije joj ništa rekao te večeri.Vodili su ljubav do kasno u noć.I po prvi put on je prespavao kod nje.

Kako je vreme odmicalo naša junakinja je napredovala u poslu.Sada je i ona imala visoka primenja i mogla je sebi da obezbedi sve.Njegovi je pokloni više nisu oduševljavali.

Smešila se kao i uvek ali kao da su to bile blede kopije njenih nekadašnjih osmeha. On više nije određivao vreme viđanja.Ništa nije bilo u njegovim rukama.

Želeo je da se vrati ono nekadašnje vreme.Njene molećive poglede.Njenu nekadašnju brigu za njega.Znao je on da se ona brine i sada ali...nekako je tada to radila na drugačiji način.Slala mu je poruke danonoćno.Živela u grču...

Njihova ljubav ga je razarala.Sada više nije on taj koji je imao kontrolu.Pomislio je da će drugačije biti ako...ako se razvede i oženi je.Tada ćesve biti drugačije.

Neće ženi ništa da pominje.Zašto bi?Može čitav život da upropasti zbog gluposti.Ali...njoj hoće.

Te večeri joj je kupio prsten.Dijamant u obliku kocke je blistao na tankoj alki.Zavukao je prsten pod jastuk .Primetio je da je i u sexu postala dominantnija.Sada je ona bila ta koja je vodila igru.Ne može da kaže da mu nije godilo u nekom smislu ali on je samo želeo onu svoju devojčicu koja mu je spuštala glavu u krilo dok joj je mazio kosu.

Ne ovu ženu kojaga je zavidila spretnim pokretima i mamila ga pohodnim dodirima.Ne...možda će se promeniti u braku.Nakon sexa je otišla u kupatilo.Kada se vratila zatekla ga je sa prstenom u rukama.

Rekla mu ja da tako nešto ne može da uradi.Da jednostavno ne želi da uništi njegovu porodicu.Da gradi sreću na nečijim mukama.Sem toga da ne želi da se udaje ikada!Dopada joj se život kakav ima.

Otišao je kući te večeri.Mrzovoljan.Besan.

Šta mu je sve to trebalo?Lažne predstave .Obećanja.To nije žena kakvu je želeo za sebe.Ova je neka druga.

Narednog dana je zove da joj saopšti da odlazi.Čuje kako joj glas podrhtava i ponada se.Možda je opet ona stara.Možda će sve biti kao pre.

Za samo sat vremena ona upada u njegovu kancalariju sa suzama u očima.Kaže mu da na ide.Da ga voli.On njoj da baš zbog toga treba da se venčaju.Ona njemu da ne može da pogazi sopstvene principe.Ne želi brak ni po koju cenu.

U besu ga primiče k sebi i počinje da ga ljubi o otkopčava mu pantalone.On je preobrće ali ona isto čini sa njima i opkoračuje ga.Naglo je odguruje.

Ne.Definitivno mu takva žena ne treba.Kaže joj da ode.Gleda ga u čudu sa suzama u očima i govori kako bi sve uradila za njihovu ljubav.Pa i na brak pristala.

On shvata da se sve promenilo.Nije se zaprvo ništa promenilo.Promenila se samo ona.Ne može više da je isprati.Bila mu je dobra dok je bila ucveljena i klimala na svaki njegov potez.Sada jednostavno ne može da je sustigne.Isprati.

Odlazi plačući zatvarajući vrata njegove kancalarije.

Njegova sekretarica ulazi.Mlada je.Mlađa od nje.Obučena je u mini suknju i sako.Na nogama ima visoke potpetice.Primio ju je pre samo nekoliko dana.Lepa je.Zna koliko ju je učinio tim što ju je primio u radni odnos.Zna i da će mala znati to da ceni.Opet...ona je svakako od njega zavisna.

Guta je pogledom .Primiče stolu.Hvata je za butine dok oseća kako drhti pod njegovim dodirima.

Da,ona je prava!

Naša junakinja odlazi kući sa suzama u očima.Zašto?Zašto sve mora uvek tako da se završi?Zar ne može da opstane u niti jednoj vezi? Kao da su je sve kletve sustigle.

A onda briše suze. Uspravlja glavu iako još uvek ubrzano diše.Žustro korača dok joj se visoke potpetice zabijaju u asfalt

Ljubav će je uskoro dotaći.Zna to.Oseća to.Da nije tako ne bi ni živela.

Gleda u čoveka obučenog u odelo na sitne pruge .Smeši joj se.Uzvraća mu osmehom.

Ljubav mora da je tu negde.Samo još da sačeka da je pronađe.Princeza nemira želi Vam laku noć i zahvaljuje se svima koji su ovaj isuviše dug post uspeli da pročitaju do kraja!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 17  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

ferigra (58)
Opasni ste Princezanemira!!! Znam da imate bujnu mastu ali mislim da nije sve u masti.Dobro Pretpostavljam da osobe i ne poznajete? U svakom slucaju fino je opisano. Siguran sam da ste ponesto i svoje ubacili. Mozda hvali nekih momenata?
Najradije citam Vase Blogove.
#7, 03.09.2011 - 23:17
Nije sve u mašti...iako je imam
Priča je izmišljena ali me ima u nekim delovima

Hvala od srca!
04.09.2011 - 00:52
verka61 (57)
Pročitala sam pažljivo,do kraja...tako je životno,hvala.
#6, 03.09.2011 - 20:23
Nema na čemu Verka
Hvala tebi što si pročotala!
04.09.2011 - 00:50
Da kažem samo budući da sam Vaše mailove dobijala...
Ovo nije priča o mojoj sestri.Ova je priča izmišljana.Na početku sam stavila da ću muškarce iz grupe u sestrinoj porucu predstaviti kroz priču.Na posletku priča je o posedovanju.O neizlečivoj želji za posedovanjem...
Da ne bude zabune!
Na mailove ne mogu da odgovaram jer mi moderatori od juče nisu obnovili status...
Sve Vas pozdravljam
#5, 03.09.2011 - 17:31
vitezkoja (42)
nisam mislio na sestru vilu znam da ona nije ta o kojoj pišeš da ona je tvaja savest irealni razum samo slušaj seka vilu mozda ti horoskop ispadne drugaciji
#4, 02.09.2011 - 23:09
Uvek je slušam !
Mislim...da jedino nju i slušam i da je samo ona uspela da čvrkne u moju svojeglavost

02.09.2011 - 23:13
vitezkoja (42)
trnovit put prosla ova tvoja sestra ako sam dobro ukapirao okome se radi .tugovala u tuzi nasla nekog da je voli ali kada se otrgla od tuge i vratila se uonu jaku zenu sto zna sta hoce nastaju problemi ne odgovara njemu jaka i sbosobna zena zeli da je ona uplasena i ranjena srna da sa njom moze raditi sta hoce i kako hoce a htela je samo da bude samostalna da je takvu voli jaku cak ina brak pristala i ako je rekla nece vise brak a mozda iz svega ovoga izađe jos jaca i samouverenija da nastavi zivot
#3, 02.09.2011 - 22:41
Nije ovo priča o mojoj sestri ali je priča o svim sličnim ženama...
Nekako sam pokušala da obuhvatim tu njenu poruku...
Ona je moje ogledalo
02.09.2011 - 23:04
bravo...ljubavi dolaze i prolaze...reale prica...to volim...desetka za post
#2, 02.09.2011 - 22:30
Tebi desetka što si pročitala do kraja

Ljubim te
02.09.2011 - 22:38
citer (49)
ama ljudi ovo kao ljubić samo još da se ekranizuje , ko će da glumi glavne uloge
#1, 02.09.2011 - 22:11
Hm kumo...ovo me podseća na moje romane
Ljubić nije svakako...možda bi mogla neka serija

Eeee to je ključno pitanje ko će da glumi glavne uloge
02.09.2011 - 22:18