Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Petkom uveče sam uglavnom sama.Anđeo je kod tate a ja sa barem polusatnom kupkom odmaram od protekle nedelje.Samoća mi je uvek prijala.Kao da sam nekako stopljena sa njom.Takav je i večerašnji plan Džordž Kluni na ekranu i kokice.Junior na mailu.I verujte ne bi me niko izvukao iz kuće večeras ni za živu glavu.

Jednom sam napomenula da sam moderne prinčeve pronalazila u kumu i najboljim drugovima.

Razmišljam.

Šta je potrebno da princ današnjice poseduje?

Vrednosti su se menjale kroz vreme.Tako su i žene žudele za određenim tipom muškarca.

Od lovaca,vojskovođa,prinčeva,vitezova,glumaca,poslovnog čoveka,na žalost jedno vreme i lopova,razbojnika,mafijaša,dizelaša...sve do magnata i gospodina Zverke.

Nekako mi se čini da je sve to za nama.

Prave su se vrednosti potrošile čini se kao u nepovrat.Svako vrši nekakvu kalkulaciju,računicu,gleda sopstveni interes,kako da zbrine sebe...

Loše je na ceni.Švaleri i kazanove na pijadestalu.Sve se pretvorilo u sexualne prohteve,kres kombinacije...

Pod dobrom se udajom podrazumeva samo situiran mladoženja.

Ako zapazimo da neko ne vara istog mu momenta tražimo mane ili ga smatramo neiskrenim.

Pitam se šta to treba da poseduje muškarac da bi ga princem današnjice proglasili?

Znam da će većina odmah da pomisli na novac ali verujte mi da barem ja dobro znam da se novcem ne mogu kupiti ni mir ni sreća.

Budući da ne želim ni brak ni vezu nabrojaću par uslova koji se čine tako prostim za izvesti a opet iz nekog razloga verujem da ih poseduje 1 u 1000.

-Ili porodičan čovek ili neženja.

Ako se odluči na porodicu naš princ će uvek znati kako da je sačuva.Niko nije bezgrešan i ne kažem da nikada neće da prevari (uostalom i žene varaju ...)ali će to tako uraditi da niko ne primeti.Ženi i deci nikada ne sme da fali pažnja.Šta god da se dogodi on će se za svoju porodicu boriti.

Na suprot njemu,neženja je u vezi traje koliko traje.Pa onda može da se očekuje i u tom dok traje bude veran a ne da ide okolo i vara sa svim ženama okolo.Onog momenta kada oseti potrebu za varanjem raskida vezu.

-Princ današnjice ne krivi ženu sa kojom je u vezi upoređujući je neprestano sa svim ženama i svrstavajući je u isti koš.Ne osuđuje je i ne prebacuje.Drži se dostojanstveno.O pretnjama i zlostavljanjima neću ni da govorim.

-Nikada nije sa ženom iz nekakvog interesa.Napr.da bi mu rodila dete ili jednostavno da bi je samo oženio ili zbog njenog novca...razloga koliko god želite.

-Princ današnjice ne ide okolo ,ne ogovara i ne priča o sopstvenim avanturama.On dobro zna da je uspešan samo ukoliko sve sačuva u svome srcu.

-Ume da se bori za svoju ljubav! Što bi značilo da ne odustaje na prvoj prepreci i ne plaši se izazova koje život postavlja.Ukoliko je potrebno on će biti protiv svega i svih samo da svoju ljubav sačuva.

-Odličan sex.Akcenat na odličan.Da se ne zavaravmo nema ništa bez toga.

-Princ današnjice ume da ženu iznenadi nekim potpuno spontanim i naizgled nebitnim gestom koji će je obradovati i ulepšati joj naredne dane,pa i nedelje.Napr doći će joj pred zgradu.Reći da izađe na terasu ,izjaviti ljubav a onda joj reći da uđe u stan i ponaša se kao da ništa nije bilo te nastaviti svojim putem.Moderan princ dobro zna da ženi može samo i jedna posebna poruka u toku noći da znači više nego par skupih cipela.

I po meni najvažniji definitivno uslov bez kog ne prihvatam i da sve gore navedene ispunjava...

-Princ današnjice dobro zna kako da nasmeje ženu koju voli.

Danas nasmejati ljude je čista umetnost.

Eto izgleda malo a opet prinčevi današnjice kao da stidljivo ćute skriveni po ćoškovima i ne mogu da dođu do izražaja od kazanova i mafijaša zvanih biznismeni.

I gle ironije.Prinčevi današnjice su kao po pravilu ili u braku ili sami.

Kad god ih sretnemo i uočimo naveden osobine najpre se zapitamo da li im nešto fali.

Toliko od mene.Znam da ćete reći da treba da pišem i o ženama...Hoću.Obećavam!

I još nešto...

Možda sam drugačija ali meni nikada zverka koji i dan danas počasno nosi titulu najpoželjnijeg nije bio naj frajer.Uvek je to bio Ejdan.


Princeza nemira želi Vam ugodno veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vitezkoja (42)
aha a koje vrednosti ove novo pecene princeve ili one prave dobrice od princeva :))) :-P
#7, 09.09.2011 - 23:40
Ove vrednosti što sam navela
Novopečene vrednosti me ne zanimaju
09.09.2011 - 23:42
vitezkoja (42)
ali ona misli da jeste na tronu jer misli da se sve to moze novcem ili moci moze dobiti pa nije vazno što on nije pravi princjer pravi princevi si sama rekla ili su sami ili u braku ovi samo glume da su oni pravijer njih okolina ceni zbog ovoga Svako vrši nekakvu kalkulaciju,računicu,gleda sopstveni interes,kako da zbrine sebe...a one vrednosti sto si nabrojala za pravog princa retko ko ceni a ko ih prepozna dobija premiju
#6, 09.09.2011 - 23:19
E vidiš ja jedino te vrednosti uvažavam!
09.09.2011 - 23:30
vitezkoja (42)
da lepo si rekla neke stavke kako treba da izgleda princ današnjice a opet prinčevi današnjice kao da stidljivo ćute skriveni po ćoškovima i ne mogu da dođu do izražaja od kazanova i mafijaša zvanih biznismeni.I gle ironije.Prinčevi današnjice su kao po pravilu ili u braku ili sami.Kad god ih sretnemo i uočimo naveden osobine najpre se zapitamo da li im nešto fali.od ovih nabeđenih princeva koji su sada na ceni pravi princevi izgledaju kao prosijaci jer se dame ne obaziru na njihove male znakove paznje koji su od srca sada se gleda samo da blješti pa nije vazno šta je samo da je sjajno da svetluca a cena koji placaju posle u zivotu nije vazna samo da je na tronu
#5, 09.09.2011 - 22:57
Ma ne može Viteže da bude na tronu ako nema gore navede osobine njen odabranik

Naravno.Ili samo ili u braku.Ali Ti što su u braku ne jure okolo...
09.09.2011 - 23:06
citer (48)
ceniš , a ?!
#4, 09.09.2011 - 22:22
Ne cenim nego znam
Ne mudrujem.Iznosim sopstveno mišljenje.Da je mudro,zadržala bih nekoga do sada
09.09.2011 - 22:26
citer (48)
ma biću ja kuma do penzije , kad se ti ovoliko dvoumiš , nećkaš , mudruješ , duvaš u sladzu jer si se opekla , osušiće se ruzmarin dok se odlučiš
#3, 09.09.2011 - 22:17
Sve sve al ne mudrujem
09.09.2011 - 22:21
citer (48)
uuuuuu gde me nadje Ejden je cool , ma ni dve zverke nisu mu do kolena
#2, 09.09.2011 - 22:12
Naravno!
Kako gde te nađe?
Pa Ti si mi kuma
09.09.2011 - 22:14
Milunko (61)
Princevi - princeze danasnjice ili su u skladnom braku ili sami.----- Ima ih ali se vrlo tesko nalaze.

Naucila si puno o zivotu sa tako malo godinica.
#1, 09.09.2011 - 21:07
Ali dosta životnog iskustva

P.S.I nije baš tako malo godinica

09.09.2011 - 21:10