Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Nakon što sam napisala post ON JE OŽENJEN dobih predloge od Vas da pišem i o udatim ženama koje se upuštaju u ljubav van braka.Oni koji su pomislili da ću da osuđujem ne moraju dalje da čitaju jer će se razočarati.Rukovodim se onom ko je bezgrešan neka prvi podigne kamen i za mene je u ljubavi sve dozvoljeno.Dakle...

Kao devojka čitavog života je sanjala o udaji.Bez sopstvene porodice nije mogla život da zamisli.Ona je bila njena najveća želja.Napunila je 25,26 ništa.Imala je dosta vezica.Za svakog od njih mislila da je onaj pravi.Uz nekog razloga sve se neslavno završavalo.Njen ju je san pratio kroz vreme ne napuštajući je.Završila je fakultet,zaposlila se i kada je već počela da misli kako joj je sreća okrenula leđa pojavio se on.Srećom i on je bio zaposlen,njenih godina.Nisu se dugo zabavljali pre nego što joj je kupio verenički prsten.Njeni roditelji su bili presrećni.To je bio kofer koji su vukli godinama.Da udaju ćerku kako ne bi ostala usedelica.

Svadba je protekla u najboljem redu.Naša junakinja je ubrzo ostala u drugom stanju i rodila dete.Zatim i drugo.U svoj toj brizi za decom izgubila je posao u privatnoj firmi.Njen muž je našao još jedan honorarni.Bio je odsutan od kuće po čitav dan i pola noći.Ona je bila sama sa decom.Bez trunke pomoći sa strane.Ubrzo je shvatila da brak i nije onakav kakvog ga je zamišljala.Da nije sve kako je sanjala.Istina osmesi njene dece su joj ispunjavali život ali osećala je da je sve više tonula.Povlačila se u sebe.Izgubila sve prijateljice usled nedostatka vremena.Vremena za sebe gotovo da nije imala.Ljubav se svela na doručak i ponekada večeru.Nedeljne odlaske kod roditelja na ručkove.Vaspitanje dece.

Starija devojčica je krenula u školu,mlađa u obdanište.Naša junakinja konačno grabi malo vremena za sebe.Čisto zabave radi odlazi na sajt za upoznavanje.Upoznaje čoveka neznatno mlađeg od sebe.Najpre na sajtu provodi sat vremena dnevno.Kada pozavršava obaveze a deca i muž nisu kod kuće.Taj čovek joj pruža lepe reči.Piše joj pisma.Pesme.Dugo je prošlo od kako je tako nešto osetila .Kada bolje razmisli ni muž joj se nije udvarao na takav način.Sada sve više trči ka računaru.Ponekada odmah čim uđe u stan ostavljajući kese sa namernicama u hodniku.Hrani se lepim rečima.Onim tako zaboravljenim osećajem.Shvata da može da ide na sajt i uveče.Kada svi pođu na spavanje.

Odjednom ponovo počinje da vodi računa o svom izgledu.Odlazi kod frizera i farba se u crveno.Umesto komode za koju su odvajali novac kupuje cipele.Razmišlja o susretu koji joj je davno predložio čovek sa sajta samo nikako nije imala snage da ga prihvati.Ukućani primećuju promene koje u njoj i na njoj odvijaju.Ona to objašnjava time da ima malo više vremena i da ga sebi posvećuje.Srećom njen muž nikada nije bio od onih koju sumnjaju.I on se promenio.Više je ne ljubi ni za dobro jutro ni za laku noć.

Dugoočekivan susret se dogodio na javnom mestu.I to je bio jedini susret na javnom mestu.TaNnj čovek imao je svoj stan.Vreme su uglavnom provodili u njemu.To je bilo vreme kada su joj deca bila u školi i vrtiću a muž na poslu.Ubrzo je shvatila da joj to nije dovoljno.Želela ga je jutrima,noćima.

Jedne večeri muž joj je rekao da ju je njihov zajednički prijatelj video sa nekim čovekom.Pitao je ko je to.Smislila je laž u sekundi.Profesor klavira njene starije devojčice.Pravio se kao da je priču progutao.Ali od tog se razgovora sve promenilo.

Uplašena da ne rasturi brak naša junakinja raskida vezu van braka.Taj sa sajta je moli da ne ide.Ona ipak odlazi.

Ukućani ponovo promećuju njenu promenu.Više im se dopadalo kada se sređivala i bila nasmejana.Sada se tuga ocrtavala na njenom licu.

Naglo je smršala.Svi su je pitali da li je bolesna.Ćutala je i odmahivala glavom.Kako je mogla da im kaže da joj nedostaju sve one slatke reči.Svi oni pohotni dodiri.Šaputanja na jastuku.Slatka strepnja i nada koje su joj srce obavijale.

Jednog je dana kolabirala i završila u bolnici.Gledajući u kanticu tečnosti koju je primala kao infuziju odlučila je.Otići će kod advokata i tražiti razvod.Podneće tužbu i vratiće se tom njenom.Ljubav.To je ljubav.Ona je najvažnija.

Kako je obećala sebi tako je i učinila.Uzela je papire za sporazumni razvod i stavila ih skrivene u ormaru među odećom.

Pronašaviš prvu zgodnu priliku uputila se ka stanu njene ljubavi.Nije mu se najavila.Želela je da ga iznenadi.Znala je da je u to vreme kod kuće.Pre nego što je zazvonila začula je kikotanje.A onda i uzdahe.To je nije sprečilo da pritisne zvono.Vrata je otvorio on.Bio je nag.U boksericama a osmeh mu je bio izveštačen.Ubrzo mu se pridružila zgodna mlada žena i obgrlila ga oko struka.Nije imala više od 19 god.Otvorila je usta želevši nešto da upita ali on ju je preduhitrio.

-To je moja dugogodišnja devojka.Venčaćemo se uskoro.

Istog se momenta okrenula i strčala niz stepenice u visokim potpeticama.Na putu do kuće odzvanjalo joj je u glavi višegodišnja.To je rekao zbog nje.kako bi se opravdao pre nego što ga je napala.Pa on je bio sa njom i kada joj je sve ono pisao i šputao.Dodirivao je.Ljubio.Kako je samo bila glupa.
Ona je udata.kako je sebi sve ovo mogla da dozvoli...

Osetila je mučninu i bol u grudima kada je otvarala vrata stana.Na njeno zaprepašćenje bila su otključana.Mladja devojčica je dobila temperaturu i zvala je ali njen je telefon bio isključen.Seća se da ga je isključila kada je odlazila od bivšeg ljubavnika.Nije želela da mu čuje glas u slučaju da nazove.Muž je sedeo pokraj devojčice na krevetu a papiri za razvod bili su na stočiću pokraj kreveta.

-Našao sam ih kada sam tražio Uninu pidžamu rekao je pogleda kojim je zahtevao objašnjenje.


Naša junakinja nije se rastavila na posletku.I danas nekoliko godina u braku je čvršćem nego ikada.


Ipak ovo je samo izmišljena priča.Nemojte na sve gledati suženim pogledom i nikada nikada nemojte osuđivati nekoga jer nikada ne znamo ni deo priče koju četo samo pretpostavljamo.

I opet ja i ona moja podela.Jedno je kada se dogodi slučajno nešto sasvim drugo kada se preljuba traži svesno.

Uz veliku zahvalnost što ste ovaj kilometarski post pročitali princeza nemira želi Vam lepo veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

ONA JE UDATA, nemari nista,nisam ljubomoran na njenoga muza,ovo su mnogobrojne reci u nasem recniku zar ne
#6, 28.09.2011 - 13:45
Da,da...upravo tako
28.09.2011 - 16:40
Danka46 (69)
Znam da si na mene mislila kada si ovaj blog postavila,i sama sam razmisljala da napisem nesto na tu temu,jer je neiscrpna,mozda to i uradim,jer imam dosta materijala....mislim u glavi.Hvala jer mi se obracas sa ti,to mi posebno imponuje.
Veliki pozdrav i tebi!
#5, 12.09.2011 - 17:58
Napiši!
Ja ću prva da čitam
Tek sada vidim komentar
Želim Ti lep dan
16.09.2011 - 09:36
Danka46 (69)
Pises da je ovo izmisljena prica!Zasto? Mozda da neka u njoj ne pronadje sebe.Moramo biti realne,cesce smo spremne da za neverstva optuzujemo muskarce,dobro na tom frontu oni jos uvek vode.Ali na mom dugom zivotnpm putu sam bila svedok neverovatnih zivotnih prica.
Naprimer (ovo nije izmisljeno ) ona udata,ima cerkicu i divnog muza,to joj nije smetalo da ima ljubavnika.Zatreskala se,zaboravila na sve,cak i dete resi da prizna muzu, zatrazi razvod,muz koji svoje dete obozava,ne moze da zamisli zivot bez njega,pristaje na to da zena nastavi sa ljubavnikom,samo da ga ne ostavi i ne lisi deteta.I tako i bi,potrajala je njena vanbracna veza,jos neku godinu,dok se ljubavna vatra nije sama od sebe ugasila.A mozda joj napokon proradila savest?
#4, 12.09.2011 - 12:52
Drago mi je da si ostavila ovaj komentar
Upravo si me ti(ako smem na ti) insirisala da napišem ovaj post...

Izmišljena je ali napisana upravo zbog toga što sam svesna da ima na stotine sličnih u okruženju...

I opet hvala ti na ovome što si napisala u komentaru

Da li bi joj savest proradila?

Ne znam.Mislim da je upravo tako kako si napisla

Vatra se sama ugasila

Veliki pozdrav!
12.09.2011 - 13:09
Prica je mozda izmišljena ali ..takve ili slicne događaju se cesto....Žene su čudna bića ..osetljive ..nežne ,,i malo paznje i lep osmeh od muža moze da ucini mnogo....
#3, 12.09.2011 - 12:48
Potpisujem komentar!

Naročito ako su u nedostatku istih...
12.09.2011 - 13:09
vitezkoja (42)
nikada nikada nemojte osuđivati nekoga jer nikada ne znamo ni deo priče koju četo samo pretpostavljamo.:)) dosta poucno za obe strane za njega i nju sta treba sacuvati ali ne po svaku cenu
http://youtu.be/3qSEJutpOPM
#2, 11.09.2011 - 22:06
To je životna priča Viteže moj...
11.09.2011 - 22:16
citer (49)
mora da su imali dobrog kuma , koji je bio rame za plakanje mužu
#1, 11.09.2011 - 20:41
Kum ovaj kuma su najvažniji
11.09.2011 - 21:04