Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

ONA JE TA (ILI PODELA ŽENA)

Nisam ja htela baš da pišem drugi post večeras ali...vrzma mi se po glavi pa rekoh da podelim sa Vama.Nakon posta ON JE TAJ (PODELA MUŠKARACA) potpuno je logično bilo da napišem i ovaj.Samo...postoji jedan problem tu.Ja žene delim isklučivo na vile i veštice.One koje umeju da vole i žive za ljubav i one koje to ne umeju i ljubav guraju u ćošak.Nikada se sa ženama nisam razumela.Moje poznanice i prijateljice su uglavnom upravo takve (moram da primetim i čitateljke)j,ake i zadovoljne.One koje za ljubav žive.

Definitvno zaslužna za ovaj post kao i nabrajanje kategorija je moja najbolja prijateljica Milica.Ako ja nisam uspela da pronađem vrste ona jeste.Evo ih (p.s.i na papir sam ih napisala kada mi ih je diktirala da ne bude zabune :)

ZAVODNICA

Uvek okružena muškarcima.Ove su žene najčešće neudate ili razvedene.Brak ih sputava da uživaju u igri zavođenja.Upoznavanju novog.Baš kao ni zavodnici ni ove žene ne moraju lepe da budu.No one poseduju neverovatnu privlačnost koja pleni.Koketne su.Za njih kao da važi pravilo da uspeju da zavedu svakog muškarca koji im se dopadne.E sada to što uglavnom ne opstaju sa njim prepisujem njihovoj divljoj prirodi i neprestanoj želji za lovom.Baš kao i kod zavodnika vlada želja za samodokazivanjem i pažnjom.

Oružje:Ovim ženama nije potrebno oružje.One jednostavno plene.Ali recimo da navedemo umetnost zavođenja.

Savet:Ove žene po pravilu nikada nisu ničije.Mogu da predstavljaju izazov samo na početku.Nakon nekog vremena ćete verovatno shvatiti da nemate snage da se borite sa svim što uz nju ide,Radije ćete odabrati majku Vašeg budućeg deteta ili neku mirniju ženu koja Vam poklanja pažnju.


OPSEDNUTA KARIJEROM

Na prvom je mestu karijera.Zaticaćete je kako lista ugovore u pola noći.Otkazivaće Vam redovno viđanja zbog poslovnih sastanaka.Odlagati susrete.Dobro će vagati oko svega i posao će uvek imati prednost nad Vama.Ona živi za karijeru i zbog nje bi se svega odrekla.Pa i braka,I dece.Sve dok je na položaju i stremi ka još većem.Začaran krug oko položaja nikada se ne prekida.

Oružje:Moćna žena je sigurna žena,samouverena.Uglavnom dobro izgleda (iako nije pravilo).Imaćete na samom početku utisak da ste sa jakom ženom.Ženoj herojem i volećete je zbog toga .Sve dok...

Savet:Može Vam jasno staviti do znanja da je porodica ne zanima.Želi da ima konrolu nad svim pa i nad Vašom vezom.Želite li to?


OPSEDNUTA SOPSTVENIM IZGLEDOM

Ona provodi sate ispred ogledala.Ormari su joj puni a frižider prazan.Kupuje sve proizvode sa najnižim procentom masnoće.Često ne ume dobro da kuva.Ako ume ne želi.Ima svaku najnoviju kremu protiv bora a nabacivanje 2 kg smatra smakom sveta.Vodi računa o svakoj unetoj kaloriji.Razmišlja o mogućim plastičnim operacijama (čak i da nema novca redovono pominje i mašta).Radije će sebi kupiti cipele nego hranu.Tradiciju nastavlja i u braku.Radije će sebi kupiti kozmetiku nego Vama novu majcu.

Oružje;Svaki muškarac voli da bude pored negovane žene koja se o sebi brine.

Savet:Razmislite da li zaista želite da čitav život podredite njenom izgledu i da li želite da živite njen život ili Vaš.


ONA ŽIVI ZA DECU

Vi niste toliko važni.Samo u početku.Pre nego deca dođu.Međutim tada o njom mislite kao o budućoj uzornoj supruzi i hvalte je.Kada dođu deca sve se menja.Ove se žene često udaju samo da bi dobile decu.A onda im podređuju život.Dale bi i otkaz u opštoj nemaštini samo da dete ne ide u vrtić.Vi ste tu kao figura nekakva.

Oružje:Sigurnost i stablinost.Ove Vas žene nikada neće napustiti.To je zagarantovano.Nikada ne bi to učinile zarad dece.One su uzorne domaćice i supruge.Uvek ćete imati uz njih oprano ,opeglano i skuvano.

Savet:Razmislite da li zaista večito želite da čučite u ćošku i po strani.Ako bi to učinili i Vi zarad dece...samo napred.Brak do kraja života zagarantovan.Ili barem dok deca ne odrastu.


LJUBAVNICA

Ne,ne bira ona to svesno ali kao po pravilu nailazi na oženjene.Oni imaju to nešto nedostupno što je intrigira.Dostupni su prosečni.Oni nisu interesantni.Kao po pravilu gotovo svaki njen bivšu je bio oženjen.Ne želi da se udaje.Večito bi da tone u nemogućim bajkama koje joj pružaju kartu za odlazak van realnog sveta.

Oružje:Ove žene dobro izgledaju.Negovane su.umeju sa rečima.Umeju i mozak da zavrte.

Savet:Ukoliko ste oženjeni verovatno ste sa njom,Saveta nema.Prepustite se rukama sudbine.Šta bude biće.
Ukoliko niste...dobro razmislite da li želite da večno glumite neosvojivu tvrđavu.Čim pokažete znake dostupnosti one odlaze.


ONA STRAHUJE OD BRAKA

Ili uživa u sopstvenoj slobodi.Uglavnom (iako nije pravilo) ove se žene ne udaju iz straha da će izgubiti sopstveni život.Žive sadržajno.Menjaju partnere.Mogu se naravno zadesiti i u dugim vezama ali čim se nešto formi primiče kao da ste ih opekli beže što dalje.

Oružje:Umeju one da očaraju,zavedu (u ove često zavodnice spadaju ali nije pravilo).Svaki muškarac želi da je pokraj takve žene.Međutim...

Savet:Ukoliko želite brak ili ozbiljnu vezu bežite što dalje i završite čim počne da pokazuje prve znake.
Ukoliko ne želite vezivanje ova je žena idealna za Vas.


VREBA BRAK

Ma koliko godina imala.Bila ona devojka,razvedena,udovica ona jednostavno ne može da zamisli život bez braka.Nikako!Sve će učiniti da se uda ili ponovo uda i nalazi smisao jedino u braku.

Oružje:Ova žena može da bude odana supruga.Dobra majka.Izgled je nebitan u priči.Ume sve da radi od kućnih poslova.

Savet:Ukoliko želite brak idealna.Ukoliko ne želite bež te glavom bez obzira.


OPSEDNUTA KUĆOM I KUĆNIM POSLOVIMA

Namerno nisam stavila domaćica jer ova žena može i da radi.Ali će radje brisati prašinu ukoliko je uoči nego voditi ljubav sa Vama.U Vašoj će kući biti sve pod konac uvek.Mrštiće se i na namanju mrlju.Brisaće do kasno u noć a kuća će uvek biti blistava.Umesto novih cipela radije će kupiti vanglu ili novo posuđe koje se slaže sa bojom stolnjaka.

Oružje:Imaćete uvek sve čisto,oprano,opeglano.Svi koji dođu u Vašu kuću hvaliće je.

Savet:Ukoliko bi je radije sačekali da oriba pod i namestili nove zavese nego upražnjavali sex ona je idealna za vas!


Umesto ONA JE TA...Budući da sam žena pa ne mogu da budem objektivna odabrala sam...

ONA JE JAKA!

Ove žene vrlo dobro znaju šta žele baš isto kao što znaju šta ne žele.Pisala sam o njima.Mogu one pred Vama da plaču jer ne smatraju da su suze odraz slabosti nego jačine.Umesju i glasno da se raduju.Svesne su sebe i sopstvenih kvaliteta.Sa njima može da bude samo stabilan i samouveren muškarac.Ljubomoran nikako.Ove žene najčešće se podvode pod grupu zavodnica ali nije pravilo.Mogu da obuhvataju bilo koju grupu pa i svaku po malo.Budući da se muškarci uglavnom plaše njihove samouverenosti na žalost ove žene uglavnom završavaju same(čast izuzecima).

Oružje:Sve što sam navela iako često sve može biti upotrebljeno i u obrnutom smeru.

Savet:Dobro razmislite da li ste u stanju da se nosite sa ovakvom ženom.Ne,nije ona idealna i potpuno je svesna toga.Ume da prašta.Da sve iz ljubavi i za ljubav čini.
Ali...postoji i druga strana medalje.Ona često upravo to i radi.Sve čini...samo ne zarad Vas...zarad ljubavi bez koje ne može!

Želim da kažem da sam se ja pronašla u nekoliko grupa ali na posletku stopila u jednu.Znate Vi već koju.O tome sam pisala :)

Milici se zahvaljujem na podelama.Da nije nje ne bi bilo ni posta.

A Vama na čitanju!


Princeza nemira (Skarlet) želi Vam lepe snove!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 23  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

ferigra (57)
JHa bih ovdje pohvalio Vas trud. trebalo je vremena sve ovo napisati. Neznam sta je razlog ali ste preskocili nekoliko interesantnih grupa, mozda se radilo o previdu. Isto tako nisam za to da vi same sebi odredjujete u koju grupu spadate. Misljenja sam da bi to objektivnije bilo od suprotnog pola koji Vas poznaje. Ne mislim konkretno na Vas samu. Eto srece da su podele na ovom zavrsile, lakse bi se bilo stim nositi.
#8, 17.09.2011 - 21:22
ravgor (54)
#7, 17.09.2011 - 14:21
Hvala najlepše
17.09.2011 - 18:31
sneki62 (54)
OPROSTI, ALI SMEJEM SE..TI ZNAS DA IMAM ZELJU DA PISEM, ALI NEMOGU..OVO JE BILA JEDNA OD MOJIH TEMA..PODELA JE DOBRA..ALI POSTOJI I ZENA KOJU JE TESKO PRATITI..KOJA JE DOMACICA U KUCI, ODLICNA MAJKA, DAMA NA ULICI, SVETICA U CRKVI I BEZOBRAZNA POHOTNICA U KREVETU! OVO POHOTNICA, PA I NEMORA UVEK U KREVETU...ZIMNICU KADA OSTAVLJA, NEGUNDJA, VEC UZ MUZIKU I SMEH...KADA ULICOM SETA, STAVOM I PONASANJEM, IZAZIVA POSTVANJE! U CRKVI SMERNO BOGU SE MOLI...KAO MAJKA UVEK JE TU...A ONAJ KOGA ZAVOLI, NJEN JE EPICENTAR ZIVLJENJA....TESKO ME JE PRATITI, ZAR NE! MA LJUBIM TE.
#6, 17.09.2011 - 00:09
Hm...znaš li koja je to žena?
E draga moja ona u poslednju grupu spada
To je ta žena
A onda...navedoh da ju je veoma teško ispratiti
Da za ljubav živi i...da zbog njene jačine koja muškarca uplaši uglavnom završi sama

Nema veze koja piše,važno da se pronalazimo

Ljubim Te
17.09.2011 - 07:00
imao sam u zivotu sarolike devojke,tu mislim na fizicki izgled,stavove,ponasanje...muskarci definitivno vole zene iz vecine ovih grupa,ali ne u svojoj kuci...mozda ranije dok sam bio mladji sam malo drugacije razmisljao,ali posle svega,sada sebe smatram prilicno zrelom osobom (mada svaki muskarac u principu za neke stvari uvek ostaje dete)...
u prethodnom komentaru sam pomenuo grupu ONA ŽIVI ZA DECU,ali naravno zenu sa primesama od jos nekih grupa...a ono za pivo sam se malo salio...ma u stavri i nisam...rekoh vec,muskarci sav zivot u neku ruku ostaju deca 0
#5, 16.09.2011 - 23:20
Dopada mi se Tvoje razmišljanje
Nadasve ...iskreno je...zrelo za promen...
Volim što ne čitaš!
Ostani uvake tačno takav kakav jesi!
16.09.2011 - 23:27
citer (48)
e dosta nam je podela savršena je ona koja se nalazi u svim grupama
#4, 16.09.2011 - 23:07
Hehe e to je moja kuma
16.09.2011 - 23:19
hmmm...zanimljivo...da ne bih sad pravio podgrupe i kombinovao vise grupa,ako bih morao da se odlucim za samo jednu grupu,to bi definitivno bila
ONA ŽIVI ZA DECU
muskarci uvek visak slobodnog vremena umeju "pametno" da iskoriste (sport,pivo,drustvo...da ne nabrajam dalje,bilo bi duze od tvog posta)
pozz
#3, 16.09.2011 - 22:51
E vidiš...baš si me nekako iznenadio
Iskreno cenim što si sopstveni izbor napisao
Znaš...mislim da nisi jedini ali retko ko bi takav izbor priznaož

16.09.2011 - 23:03
vitezkoja (41)
ZAVODNICA
OPSEDNUTA KARIJEROM
OPSEDNUTA SOPSTVENIM IZGLEDOM
ONA ŽIVI ZA DECU
LJUBAVNICA
ONA STRAHUJE OD BRAKA-to se odnosi posle razvoda
VREBA BRAK-ako se prevari ponovo a rekla nece
OPSEDNUTA KUĆOM I KUĆNIM POSLOVIMA-od ovoga operisana voli kreativni haos
ONA JE JAKA!to vam je princezanemira(skarlet) ukratko
#2, 16.09.2011 - 21:48
Hm ...tako nekako
Ne živi za decu Nego da izvede dete na pravi put i da bude samostalno...
Ne vreba brak -ne nikako
Opsednta kućom i kućnim poslovima-ne nikako kao što si i rekao kreativan haos...(p.s.i gušteri ))

Ostalo odličan 5
16.09.2011 - 21:55
gamma (48)
zanimljivo....
#1, 16.09.2011 - 21:21
16.09.2011 - 21:49