Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Raskosan blog

Krupne žene češće praktikuju seks na prvom sastanku

Krupne devojke, kao i visoke i mršave žene, sklonije su ka opciji da imaju seks na prvom sastanku, pokazalo je jedno britansko istraživanje.

Anketa je sprovedena na deset hiljada članova sajta ’FreeDating.co.uk’, i pokazalo se da, što je žena krupnija to je otvorenija za ideju seksa na prvom izlasku. Kako se pokazalo, krupni muškarci nemaju takvu praksu ali su za to atletski građeni muškarci takođe skloniji seksu na prvom sastanku od ostalih.

Karakteristično za žene koje praktikuju seks na prvom dejtu je da su umerene ljubiteljke alkohola, vole automobile i provode vreme u kafićima. Sa druge strane, žene koje ne idu u krevet na prvom sastanku su one koje uopšte ne piju i vole bicikle, pokazalo je istraživanje.

Muškarci koji imaju seks na prvom sastanku takođe umereno piju i puše, dok oni koji čekaju na odnos sa partnerkom uopšte ne piju, nepušači su i vole bicikle.

Takođe, pokazalo se da žene sa manjim stepenom obrazovanja lakše pristaju na seks na prvom sastanku, dok je kod muškaraca obratno, pa što su obrazovaniji više im se dopada ideja da se ’uskoče u krevet’ pri prvom izlasku.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar: