Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Raskosan blog

Evo šta ne treba da kažete sadašnjoj devojci o vašoj bivšoj

Mogla je da bude super model
Ako vaša sadašnja devojka nije manekenka ili ne izgleda kao da je supermodel, nemojte joj reći da je vaša bivša devojka bila vrlo zgodna, jer je to atak na njeno samopouzdanje i pomisliće da niste zadovljni njenim izgledom.

Super se slagala sa vašom mamom
Ova izjava dolazi u obzir samo ukoliko želite da raskinete sa sadašnjom devojkom, jer će u suprotnom ona preispitivati svaku rečenicu koju joj uputi vaša majka, a ukoliko je slučajno ne dočeka svaki put sa osmehom, budite sigurni da će se pitati da li je sve u redu.

Vaši prijatelji su je voleli

Ni izjave ovog tipa nisu baš pametne, jer ona može da pomisli da želite da joj poručite da je bivša bila bolja od nje i da želite da se ponaša poput bivše devojke, kako bi je vaše društvo prihvatilo.

Seks je bio odličan
Ukoliko joj prenosite seksualna iskustva sa bivšom, od kojih vam se i dalje vrti u glavi, možete da očekujete reakciju tipa: „što je onda ne nazoveš, pa radite to sve ponovo?“, a to sigurno ne želite. Zato je bolje da, ukoliko želite da unesete neku promenu u sadašnji seksualni život, direktno razgovarate o tome.

Još uvek pati za vama

Čak i devojke koje nisu previše ljubomorne mogle bi da izvedu pogrešan zaključak zbog toga što ste hteli da se pohvalite, i pomisle da ona želi da se pomiri sa vama. A nakon takve pomisli se rađa strah od toga da bi mogla da vas izgubi, što sigurno neće dati pozitivne reakcije.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: