Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

SAPUNICA NA KARIKAMA III EPIZODA (ILI KAKO OTERATI PRINCEZU?)

Budući da ovih dana ponovo vlada pomama kopija princeza i ostalih lažnjaka u moju čast i da uviđam da mi neprestano posvećuju pažnju i vreme red je da i ja napišem nastavak sapunice na karikama.

Mojim se čitaocima izvinjavam zbog ovog posta kao i svima ostalima koji imaju u ovom momentu da ma šta pametnije rade.Sve je pametnije kako od gledanja tako i od čitanja sapunica.

Kokice su tu.Baš kao i čaša vina.Epizoda može da počne.

Samo da Vas podsetim reč je o 3,4 drugarice.Tek da znate.

Ovi su dani dosadni.Sumorni.Ne možemo nikako da pronađemo nekog muškarca.Ma šta će nama muškarci.Mi imamo jedna drugu.Sve znamo kako će se zavriti.Naše drugarstvo traje koliko i ova priča a onda kud koji...ali nema veze.

Opet ona princeza na karikama.Toliko smo se trudili da zbriše.Toliko postova objavili da je izvređamo.Ustajemo svako jutro i ležemo ostvarajući nove lažne naloge.Kopiramo na svih njenih 400 postova isti kilometarski komentar u kojem je vređamo i tako i svake večeri.A ona opet tu.Ma hoće li da ode već jednom i ko je uporniji? Nas 3,4 ili ona i svi njeni čitaoci?

Da,da napomenemo svi su oni glupi.Princeza nemira sve laže a čitaoci su strašno svi glupi a samo nas 3,4 smo pametne.Ma ustvari kada bolje razmislimo čitav svet je glup.Sve je otišlo u ambis.Niko više nije pismen.Mi smo pismene ali ne znamo da pišemo ali smo pismene.To je važno.I znamo da pljujemo.To je najvažnije.

Hm...šta bi mogli da uradimo toj princezi da ode više...

Hajmo najpre da budemo dobri sa njenim prijateljima.Najbolje bi bilo kada bi pronašle tog njenog Eha.Ali cvrc ništa.Ne znamo nik.Ma svi znaju ko je osim nas...najbolje da kažemo da ga je izmislila.tako ćemo da je zeznemo.Možda će i da ode.

Dobro,nema Eha a i nije on sa njom u vezi pa nema veze.Treba nam nešto jače.Junior.Da,e njega ćemo da pokušamo da smandrljamo.Al ne ide.Veštica ga je začarala.Nije ona princeza nego veštica.Da!I taj Junior bezveze.Nije nam ni to uspelo.

Hajmo kod bivšeg.On je pun pogodak.Pa da.Ne bi raskinuli da je bilo dobro.A zašto su raskinuli i kako pojma nemamo ali šta veze ima.On je povodljiv.Daće nam sve što tražimo.I...Bingo!Dao nam je mailove njene.E to.Sada će da ode jednom za uvek.Pročitaće svi totalno nebitan mail upućen nebitnoj osobi (kako bre nebitnoj pa valjda ga voli iako voli drugog?) i odlazi.Mi smo pobedile.

Kad ono besramnica.Bestidnica.Nakon tih mailova kao Severina nakon onog snimka.Još popularnija.

E to ne može.Mi je ne volimo nikako i zato moramo da čitamo sve njene postove.Bunimo se na broj postova jer ne možemo da lepo ugasimo komp i pročitamo nešto.Ali sve su knjige na svetu spaljene i uništene .Ostali su samo princezini postovi.

Dobro,taj bivši nek ostane tu negde...zatrebaće on nama još...hm...Kako li je uopšte mogao sa njom da bude?Ona mlađa,lepša ali opet on je on.Jedan jedini!Za njim svi žude!

Ala je to ne pravda.Mi smo trebale sa njim da budemo.Baren jedna od nas.Al nek je on tu nama.

Kada smo videli da nema nikakve svrhe od mailova sa terase hajmo u napad na princezine čitaoce i prijatelje.Svi su glupi.Svi do jednog! Ma svi!Ama baš svi!Ali zato smo mi pametne!Eeee to je važno.

Ne umemo ništa da napišemo jer se naša pamet ne eksponira.Ona je u nama.I samo mi znamo za nju.Niko više.Ali dok mi znamo dobro je.

Da vidimo...jedna od prijateljica.Ona mudra i jaka žena...e neće to ići tako.Reći ćemo njih dve vole istog čoveka.Ima da se obe posvađaju na jedan.Ha!Tako bi bar nas 3,4 da se o nama radilo!

Evo 100% su se posvađale ,ne oglašavaju se.

Sapunica se iznenada prekida da bi se objavila najnovije vesti:

-Te 2 žene su volele potpuno istog čoveka različitog lika.Ali umesto da se posvađaju postale su najbolje prijateljice a njega prepustile drugaricama.Našim glavnim junakinjama.

Nastavlja se sapunica.

Naš je cilj da oteramo princezu.Ona nije normalna što piše.Mi smo normalne jer otvarmo po 100 naloga lažnih svaki dan ali zato ona nije.

Mi smo normalne što ostvaramo po 1000 postova da je pljujemo ali ona što piše nešto deseto sasvim.

I znamo.Naše prijateljstvo je dovoljno jako da opstane sve dok je ne oteramo!

Izdržaćemo mi....sad posle ako se međusobno prožderemo nek bude šta bude.

Važno da imamo tog njenog bivšeg kao keca u rukavu!

Ma ona mora da ga voli iako voli drugog.Mora nešto barem nešto da oseća ma marvicu.Ma i nek ode sa karika na jedan dan pobeda je naša!

Načitaćemo se mi još njenih gluposti jer nemamo ništa drugo da čitamo.

Ali znamo jače smo nego ikada i sredićemo je!To je naša mislija!I sve smo bliže cilju iako se čini da smo dalje...Ne posustajemo!

Završavam kokice kad ulazi Junior.Brzo gasim Tv,bacam činiju na pod a njega na krevet.On me preobrće....

Kraj epizode

Napomena:Ovaj post ne liči niti na mene niti na moje pisanje.Budući da sam dobila zaista puno mailova od svojih čitaoca i prijatelja u stilu šta se to događa rekoh da im predočim na svoj način.

Ovim se putem takođe izvinjavam svima koji su na bilo koji način povređeni ili uvređeni zarad toga što su me branili ili opet samo pokušali da upute ma koju iskrenu reč.


Princeza (Skarlet) nemira želi Vam lepe snove!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 21  |  negativni glasovi: 6

Napiši komentar:

Obicno ne komentarisem ove sapunice ali ovo moram.
Mislim da nema nista podlije, nize i bezobraznije neko kad neko svoju privatnu prepisku kopira tamo, ovamo, i na kraju to ovako ili onako izadje u javnost

opravdavam i svadje i prepucavanja i psovanje....ali ovo....nemam komentar
#5, 19.09.2011 - 02:13
Slažem se u potpunosti!
Nemam ni ja na to komentar...
19.09.2011 - 07:12
afrodita72 (45)
MILA SAMO TI PISI..TI SI ORIGINAL, A ONE SAMO KOPIJE. VOLIMO ISTOG COVEKA? PA I NIJE MU LOSE...DAJ MI GA U VECERNJIM SATIMA...TAD SAM POHOTNICA,...PODELICEMO GA NIJE PROBLEM! STO JE TO LEPO KADA DRUGI ZNAJU KOGA VOLIS, A TI SAMA POJMA NEMAS O TOME! NEKA NEK PRICAJU, BOLJE NEGO DA ZALE...LJUBIM TE.
#4, 19.09.2011 - 00:29
Hahahaha eto ti ga večeras a ja ću sutra da ga uzmem )))

Ma volimo istog čoveka samo mu je lik različit a i ja više ne volim tog...
E to ti je prijateljice već prava sapunica )))

Laku noć i lepo spavaj!

P.S.Naravno da ću da pišem a i ti ćeš
19.09.2011 - 00:44
pcelar (62)
samo da znaš
#3, 19.09.2011 - 00:26
Samo da nam da si tu...
Znam i ...hvala Ti!
19.09.2011 - 00:42
vitezkoja (42)
a vaza druze dali stoji u pripravnost ako nije dobar da ga njome cukne da se dozove pameti .dobra ti ova serija narocito ono posle gledanja serije bacanje cinije a njega na krevet nešto ojacala ovih dana išla u teretanu :))))
#2, 19.09.2011 - 00:20
E taj je deo najvažniji ma koliko kratak u postu bio )))

Ma ne u takvim mementima sam uvek jaka
19.09.2011 - 00:24
Lepa prica, fino sam se ismejala pred spavanje. Hvala princezo :)
#1, 19.09.2011 - 00:18
Istinita priča

Nek si se nasmejala i treba

Tako i ja to shvatam

Nema na čemu
19.09.2011 - 00:22