Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ticoloni-vagic blog

VAGA. GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011

VAGA (23.9.- 22.10.) LIBRA
Posao – Vaš znak je jedan od onih koji ima šanse da izbije u prvi plan i koji je spreman da mnogo toga ucini za svoju karijeru. Vi ste glavna „stena“ Zodijaka, narocito kada Saturn tranzitira preko vašeg znaka. Taško je bilo kome da na vas utice. Jupiter, planeta bogatstva i slave ulazi u pompeznog Ovna krajem januara a sredinom marta u polje partnerskih odnosa ulazi i Uran, planeta promena zbog cega cete tražiti nove saradnike i one na koje možete da se oslonite. Imacete priliku da radite sa talentovatnim i sposobnim mladim kolegama koje ce biti sposobne da ugovore izuzetno dobro placene poslove. Nalazite se u godini velike ekspanzije poslova, posebno ako nameravate da proširujete saradnju na strane zemlje ili da nastavite sa poslom koji ste jedno vreme ostavili po strani ili mu niste davali prioritet. Od kraja januara imacete osecaj da se nalazite na prekretnici i do juna biste mogli uspostaviti saradnju sa onima koji vec imaju zavidnu reputaciju. Februar i mart donose nove poslove. Sredovecne Vage ce nastaviti tamo gde su stale pre mnogo godina.Ovog puta šansu ne smete da propusite.U aprilu možete biti u stresu a u maju i avgustu bicete veoma aktivni i angažovani na velikim projektima i možete ocekivati velike dobitke. Oni koji budu spremni da posle 5. juna ulažu u nove poslove bice uspešni. Posao sa nekretninama, trgovinom, donece vam dobit. Vage koje rade u medijima mogu ocekivati jaku konkurenciju ali i mogucnost uspeha na medunarodnom nivou. Posle 20. septembra nastupa dobar period za slikare, glumce, kostimografe, modne dizajnere. Posle 10. oktobra predstoje vam dobici preko akcija, nasledstva ili ranije ugovorenih poslova. Nemacko jezicko podrucje i Bliski istok mogu biti za vas prave destinacije u poslu sa strancima.Krajem godine, 25. novembra i 10. decembra u vreme pomracenja Sunca i Meseca nemojte potpisivati nikakve ugovore o novom poslu.

Ljubav- Ljubavni život može tokom ove godine biti veoma sadržajan. Nemojte biti posveceni poslu u toj meri da nemate dovoljno vremena za ljubav jer ovo je jedna od godina koje bi mogle biti veoma znacajne za sve Vage. One koje su slobodne želece da udu u brak a one koje su u braku ucvrtice odnos sa partnerom. Problemi koji mogu nastati u odnosima sa osobom koja vam je draga mogu biti rezultat vaših velikih ocekivanja ili partnerove preterane okupiranosti poslom. Oboje cete u stvari biti prilicno optereceni karijerom i svako od vas ce na svoj nacin stremiti ka uspehu. Ljubavni odnosi ce za mnoge Vage biti razlog velike egzaltiranosti. Od sredine januara krece jedan veoma uzbudljiv period u toku koga cete moci da ostvarite mnoge od svojih snova. Ako ste ikada želeli da doživite veliku ljubav, za tako nešto vam se pruža prilika ali možete uci u situaciju iz koje necete umeti da nadete izlaz. Dve a možda cak i tri podjednako jake licnosti i atraktivne osobe interesovace se za vas i vi cete verovatno biti u dilemi izmedu Ovna, Vodolije i jednog Lava. Povremeno u igri ce biti možda i neki Strelac ili Blizanci.Jun mesec donosi ljubomorne scene koje ce se smenjivati zajedno sa izjavama ljubavi a ako se dogodi negde na putu, pomislicete da je to ono na šta ste dugo cekali. Mnogi predstavnici vašeg znaka ce poželeti da udu u brak a dame Vage mogu ostati u drugom stanju i ulazak u brak je više nego izvestan. U tajnu ljubav možete uci krajem avgusta i u prvoj polovini septembra.Ako se ne zaljubite krajem januara, ukazace vam se šansa za novo poznanstvo sredinom marta. U aprilu možete biti ljubomorni i veoma posesivni. Vatreni i vazdušni znaci bice za vas idealni, jedan Ovan, Vodolija i Strelac a sa Jarcem ili Škorpijom moracete da taktizirate. Pomracenja Sunca i Meseca dešavaju se u vašim astrološkim kucama putovanja, zbog cega, posebno 1.,15.juna, 1. jula, 25. novembra i 10. decembra nemojte olako ulaziti u veze sa onima koje upoznate, bilo na poslu ili negde na putovanju. Posebno bi trebalo da budete oprezni u vezi sa nekim ko nije dovoljno iskren prema vama jer se može raditi o osobi koja nije slobodna.

Zdravlje – Moguce su reumatske tegobe i bolovi na mestu nekadašnjih povreda. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline ticoloni-vagic (33)
Srbija, Beograd, Beograd