Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Wedranami blog

Postani kao sunce. Ako to postigneš svu tamu ćeš odagnati. Bez obzira šta se desi, živi s uvjerenjem da si baš ti ’sunce’. Naravno, u životu ima sunčanih i oblačnih dana. Međutim, čak i za oblačnih dana sunce je i dalje sunce. Čak i kad patiš od presudne je važnosti da postigneš da sunce sija u tvom srcu.

Odluka da počnete djelovati je dokaz da napredujete. Čak i kad ste skloni donošenju odluka ali ih se pridržavate samo dva ili tri dana, potrudite se da stalno obnavljate odlučnost. Tako ćete postati tip ličnosti koja može sve izdržati i ostvariti svoje ciljeve.

Samo prevazilaženjem životnih problema i prepreka možemo postati snažni. Kad bi sve išlo glatko mi bismo postali samozadovoljni i nesposobni da izgradimo čvrst temelj naših života. Samo kroz sopstveno iskustvo patnje možemo shvatiti patnje drugih i produbiti naše saosjećanje.

Daisaku Ikeda 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (42)
#1, 24.09.2011 - 10:13
25.09.2011 - 22:48