Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Raskosan blog

Sta zane vole tokom sexa!

Odgovor na ovo pitanje bio bi daleko lakši kada bi i one same znale šta je u stvari to što one žele. Ovako, jedino 100% pouzdano može se tvrditi da žene uvek žele – više. Žele više od prijateljstva, više od posla, više od veze, a najviše od VAS? Naravno, ne nadajte se tome da ćete od nje ikada tačno saznati šta je to VIŠE. Jednostavno, one žele MOĆ.

Za razliku od muškaraca koji funkcionišu po jednom veoma praktičnom mehanizmu – što jednostavnije to bolje, žene su sklone komplikovanju, uz iskonsku želju da od muškarca kog su dobile stvore muškarca o kom su sanjale. U toj misiji rukovode se klasičnim ženskim oruđem i oružjem manipulacije, podsvesne sugestije i obrnute opsihologije ili ako vam je ovo teško za tumačiti, u pitanju je klasični princip dresure – bič i stolica, a vi ste poslušni kralj džungle u kojoj ona polako zavodi svoju diktaturu.

Ono što žene ne razumeju jeste činjenica koju je čak i nauka potvrdila – na ljude se nakon pete godine života teško može uticati. Ipak, one će pokušati. Tako se čak 90% žena ulazeći u novu vezu koristi šemom koju izgleda dobijaju nakon nedeljnog sastanka svih žena na kom u frenetičnom magnovenju satima ponavljaju u delirijumu – Princ na belom konju postoji, princ na belom konju postoji… Šema je vrlo prosta i sigurni smo da će se bar jedan od vas petorice u njoj pronaći. Prva stavka je LIŠAVANJE MUŠKARCA SVIH OBELEŽJA NJEGOVE SLOBODE. Tako će se prvo na udaru naći ono što vam je do sada bilo i najdraže, neki sinonim za ono što vi jeste. Najčešće je to kosa, vaš stil oblačenja, vaša gitara, motor… Iako deluje bezazleno, stvar je veoma ozbiljna. Ovo je u stvari prvi i najveći test koji ćete proći (ili pasti). Ako se odreknete onoga što jeste njoj će to biti siguran dokaz da vam je stalo do nje. Tako se hiljade jadnih muškaraca odreklo svoje buntovničke kose, mladalačkih snova, pa na kraju i sebe da bi ih ona šutnula nakon dva meseca i otišla sa nekim drugim, boljim. Iskoristite to kao nauk – nikada se ne odričite onoga što jeste ni zbog koga, koliko god vam taj neko delovao idealno i kao ostvarenje svih vaših snova. Jednom kada se probudite iz tih snova shvatićete da ste prodali jedinu osobu kojoj je zaista stalo do vas – sebe. Ne prodajte se lako!

Sledeći na udaru su vaši prijatelji. U jednom trenutku shvatićete da je sve manje njih, a sve više nje. Ona se ne oseća sigurno u njihovom prisustvu. Zato će se ili potruditi da vas u potpunosti odvoji od njih ili da ih pretvori u svoje prijatelje. Ipak, kao što kaže ona stara – neprijatelja uvek drži bliže sebi od prijatelja. Kontrola je velika stvar.

Zatim, na red dolaze vaše stare navike koja će jednu po jednu zameniti nekim novim. Nekim koje bi ona volela da njen muškarac poseduje. Sad, da li će to biti romantični filmovi ili ekstremno planinarenje zavisi od tipa žene na koji ste nabasali. I na kraju, kao neki vid predbračnog ugovora na redu je vaša porodica. U principu, ovde funkcionišu slični mehanizmi kao kod prijatelja, jedino što je u pitanju ozbiljnija stvar, pa će i ona biti za trunku ozbiljnija.

I evo nas kod odgovora na pitanje ŠTA JE TO ŠTO ŽENE ŽELE? Odgovor jednostavno glasi – SVE! Ipak, ako im to ne pođe za rukom, a velika je verovatnoća da neće, pristaće i na polovično rešenje, ali nikada neće odustati od svoje večne misije. Čudan ti je taj ženski entuzijazam.. Naš savet za kraj je sledeći. Nikad ne pristaj na sve njihove zahteve, ali isto tako nemoj ni odbiti svaki. Za dobru vezu potrebno je mnogo razumevanja i obostranog truda. Uostalom, zato dobre veze i jesu tako retke. A kada primetiš da zastranjuju u njihova poznata „ideološka učenja“ i nastoje od tebe stvoriti nešto što nisi, samo ih uposli. Besposlen pop i goveda krsti… Veruj, brzo će zaboraviti sve svoje sulude ideje.

hvala svima koji citaju ovu temu :) pozdrav 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: